טכנאי מחשבים, תקוע חודש בבית ולא מוצע עבודה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

מה המצב חברים? בקיצור אני כבר מתעש לחפש, עד לא מזמן עבדתי בתור טכנאי מחשבים באחת מהרשתות הגדולות בארץ, פוטרתי בגלל איזה "נבלה" שכנרה יש לו קשרים בחברה, עבדתי שם חצי שנה בעקרון, בתחילת הדרך עבדתי לבד, מידי פעם שלחו טכנאי מסניף אחר, ובסוף קיבלתי טכנאי קבוע, חצי שנה עבדתי בכיף שלי בתיקון מחשבים והרכבה שלהם, ולא היה מאושר ממני, ה"נבלה" הזה חוזר מחופש מחלה או משהו כזה, לא הצלחתי להבין, והתחילו שקרים ומה לא, שלא מרוצים מהשרות שלי ובלה בלב בלה, גם לאחר שיחת שימוע אם ה"בוס" לא נתנו לי להמשיך לעבוד. אני מתעסק במחשבים, מחשבים ניידים, טאבלטים ומה לא, יש לי ניסיון בתיקון מחשבים ניידים ונייחים, וזה מה שבעקרון מעניין אותי מאז ומעולם,
חלק גדול מעבודה שלי המשך השנים היה בכלל בתמיכה טכנית ושרות, סה"כ כ 4 שנים, מהם חצי שנה שרות פרונטלי בחנות, אבל אני לא רוצה לחזור לתמיכה טלפונית בחיים !!! רק דפק לי את העצבים אות יותר חח, סיימתי גם קורס "ניהול רשתות" מתאם משרד התמ"ת, יש לי אפילו הסמכה ועברתי את כל המבחנים בהצלחה, אך הבנתי שזה פשוט לא התחום שלי, כן היה מעניין ללמוד את התחום בצורה מסוימת, וגם כי קיבלתי אותו בחינם, אז לא חשבתי פעמיים. אני כפי שהבנתם כבר חודש יושב בבית, מגדר את הביצים ומגדל זקן, שלחתי ק"ח ל 9000 מקומות כבר, ללא תשובה, גם לא שלילית. קרובי משפחה מנדנדים על לנסות לעסוק בתיקוני מחשבים כפרטי, אבל נשמע לי סיוט, כן אני מסדר מחשבים לחברים וקרובי משפחה וכו' מידי פעם, גם מתעסק בצריבת גרסאות לאיפונים ואנדרואיד. בקיצור עושה מה שאני יודע הכי טוב, אין לי רישיון ולא רכב, ואני גם לא חושב לעשות, כי חצי משכורת רק על טיפולי רכב ודלק, בקיצור אני תקוע, אין לי מצב רוח לכלום, כבר נמאס לשלוח ק"ח כל יום בציפיות ללפחות איזה תשובה, יש לי חסכונות וזה, אבל אני לחוץ על למצוא עבודה כי אני מת משעמום בבית, לילה הפך ליום ואני כבר לא מרגיש איך שהזמן עובר, מה הייתם עושים?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון תשתדל להנות מהתקופה הזאת כמה שיותר. תצא מהבית, תטייל תעשה. מזג אוויר נעים בחוץ.
דבר שני, תתחיל ללמוד נהיגה להוצאת רישיון. יש הבדל בין להוציא רישיון נהיגה לבין לרכוש רכב. יש לך זמן עכשיו, זה יעסיק אותך. אולי בעבודה החדשה יתנו לך רכב.
דבר שלישי, תן למישהו שמבין לעבור על הקורות חיים שלך. אולי הם לא כתובים נכון ולא מבליטים מה שצריך.
דבר רביעי, סבלנות. חודש בבית למצוא עבודה זה לא הרבה. תמשיך לשלוח, בסוף ייפול משהו.
דבר חמישי, תרשה לעצמך לפתוח את עצמך לאפיקים נוספים.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

אם ממילא אתה כרגע בבית, מה אכפת לך לנסות להקים עסק לבד? תפתח תיק של עוסק זעיר, זה מאוד פשוט היום.
אתה יכול להתחיל ברחבי עירך על אופניים/קורקינט חשמלי וכו', פרסם קצת באינטרנט, פייסבוק, פליירים, פנה מיוזמתך למשרדים קטנים שצריכים תחזוקה שוטפת וכו', בקש מחברים ובני משפחה שיספרו לכל מי שהם יודעים שצריך עזרה. תנסה, מה יש לך להפסיד?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

להפסיד..העניין הוא הרבה ניירת, בכיף לי להיות מנהל של עצמי, שוב גם כך אני מתפל מידי פעם במחשבים של חברים וקרובים או מי שמכיר אותי, בדקתי כמה פעמים מעבדות פרטיות באזור, אך אין להם מה לתת, תבינו טכנאי מחשבים במעבדה זה לא משרה שאנשים עוזבים מרצונם, אני לפחות לא הייתי, אבל שיקרו לי בפנים במקום העבודה האחרון, אני מתגורר בנתניה בעקרון, עולי מישהו פה מחפש שוטף לעסק או טכנאי? בעצם כל עבודה שדורשת ידיים טובות וחוש טכני מתאימה לי, החלפתי שקעים ומפסקים בבית, העברתי רשת קווית לבד (אם עזרה שטנה של חבר) בבית, מאז שאני מכיר את עצמי, אני אוהב לפרק דברים ולתקן מידע שרכשתי עד היום, חוש טכני ועבודה אינטואיטיבית זה אני :)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”