מחפש לקנות רמקולים רצפתיים בסכום בין 1000 - 3000 שח.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
orilevi026
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
מחפש לקנות רמקולים רצפתיים בסכום בין 1000 - 3000 שח.אודה לתשובתכם.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
ממש כאן "מתחת לאף"..
http://www.hometheater.co.il/vt205374.M ... itish.html
רמקולים נהדרים ביחס למחיר כפי שרשמו לפני,
ממליץ לך לפרט את הצרכים שלך (קולנוע סטריאו, איזו הגברה), ואולי להעביר לפורום המתאים (לא של יד-2).
http://www.hometheater.co.il/vt205374.M ... itish.html
רמקולים נהדרים ביחס למחיר כפי שרשמו לפני,
ממליץ לך לפרט את הצרכים שלך (קולנוע סטריאו, איזו הגברה), ואולי להעביר לפורום המתאים (לא של יד-2).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קרוב משפחה מוכר זוג רצפתיים + סנטר תואם במחיר 2,900 ש"ח לכל הסט.
וורפידיל דיימונד 10.6 + סנטר וורפידייל דיימונד CM.
במצב חדש ושמור.
מכוון שגם לי היה סט כזה בעבר אני יכול להמליץ בחום.
אם מעניין אותך, פנה בפרטי ואתן לך מס' טלפון להתקשרות.
וורפידיל דיימונד 10.6 + סנטר וורפידייל דיימונד CM.
במצב חדש ושמור.
מכוון שגם לי היה סט כזה בעבר אני יכול להמליץ בחום.
אם מעניין אותך, פנה בפרטי ואתן לך מס' טלפון להתקשרות.
-
orilevi026
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
וואלה תודה רבה לכולם!!!
למעונין לרכוש רמקולים רצפתתים יש לי למכירה רמקולין Alison One האגדתיים
@gechts
·שלום לך שמי סם מס הניד שלי הינו 0522800548 הדוא"ל הינו [email protected] ברשותי רמוקל בשם Alison One האגדתי. נמכר בשעתו בכ 3000 שטרלינג לזוג. במצב מעולה נשמי מדהים למרות גילו. מבקש 1500 ש"ח. אנא צור קשר בבקשה
·שלום לך שמי סם מס הניד שלי הינו 0522800548 הדוא"ל הינו [email protected] ברשותי רמוקל בשם Alison One האגדתי. נמכר בשעתו בכ 3000 שטרלינג לזוג. במצב מעולה נשמי מדהים למרות גילו. מבקש 1500 ש"ח. אנא צור קשר בבקשה
@orilevi026
·אני מעונין למכור זוג רמקולים Alison ONe האגדתיים ב1500 ש"ח (מחיר מצחיק עלו בשעתו 5000 שטרלניג) הם נישמעים נפלא!!. אתה מוזמן לבוא לשמוע אותם. הרמקולים הינן ממש אגדתיים ומצלצלים נהדר. אני שומע אופרה ומוסיקה קלאסית סם 0522800548 [email protected] ראה גם תמונתם.
·אני מעונין למכור זוג רמקולים Alison ONe האגדתיים ב1500 ש"ח (מחיר מצחיק עלו בשעתו 5000 שטרלניג) הם נישמעים נפלא!!. אתה מוזמן לבוא לשמוע אותם. הרמקולים הינן ממש אגדתיים ומצלצלים נהדר. אני שומע אופרה ומוסיקה קלאסית סם 0522800548 [email protected] ראה גם תמונתם.