מערכת ישנה.. שווה משהו?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מכל המערכת, ייתכן - רק ייתכן - שהמגבר הספק והקדם מגבר (שני הרכיבים העליונים ,מיד מתחת לפטיפון) שווים משהו (לא הרבה) למישהו שמחפש דווקא את הדגם הזה. 3 האחרים שמתחתם - טיונר, טייפ ו-CD - לא שווים גרוש. לגבי הפטיפון, לא הצלחתי לזהות מאיזו פירמה הוא. אם תכתוב כאן את הפירמה והדגם שלו נוכל לומר לך. ייתכן גם שהוא שווה משהו למישהו אבל גם לא הרבה, כי זה נראה פטיפון שהיה מאד פשוט וזול בזמנו. כמו כל המערכת, אגב. מה שכן, בארונית (בלבד) אני מעוניין אז במקום לזרוק אותה אתה מוזמן ליצור אתי קשר בפרטי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

כמו שניחשתי, הפטיפון מאותה פירמה וגם דגם בסיסי וזול.למעשה כל המערכת הזו תואמת ונמכרה ביחד (סידרה 1000) להוציא אולי הקומפקט דיסק. אחרי אכסון כה ממושך בטח גם צריך להחליף שם (לפחות) גומיה, ותלוי מה מצב הראש/מחט... בקיצור אין שווי כספי ממשי.bubugu כתב:אוקיי תודה רבה, אני אדבר איתך אם באמת המערכת תמצא את עצמה בחוץ פתאום
זה הפטיפון:...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מכל המערכת הייתי שומר רק את הפרה והפאוור.הרמקולים,לעומת זאת,יכולים להיות לא רעים בכלל,ואפשר בכיף להשתמש בהם היום.אדוונט הייתה חברה רמקולים אמריקאית שהייתה טובה מאוד בשעתו.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לאדוונט אכן היו (גם) רמקולים לא רעים והדגם המסוים הזה לא מוכר לי, אבל מהתמונות אפשר להבין שאת הרינגים צריך להחליף ומי יודע מה עוד אולי נרקב שם בפנים אחרי כל השנים. יש להם פוטנציאל, אבל מחייב השקעה.Kosh כתב:מכל המערכת הייתי שומר רק את הפרה והפאוור.הרמקולים,לעומת זאת,יכולים להיות לא רעים בכלל,ואפשר בכיף להשתמש בהם היום.אדוונט הייתה חברה רמקולים אמריקאית שהייתה טובה מאוד בשעתו....