ה-W40 נשמע טוב גם בווליום נמוך ולא מתעוות בווליום גבוה. הסאונד צלול ונייטרלי. הבאסים שלו אינם מודגש יתר על המידה ונעימים. מבחינתי זו אחת האזניות המאוזנות ביותר ששמעתי. האיטום של הספוגים כל כך חזק שאפשר להאזין בכיף בווליום נמוך למדי גם בסביבה רועשת.
שרשור תגובות: אזניות in ear של חברת Westone: קבלו את W40
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
למאמר: אזניות in ear של חברת Westone: קבלו את W40

ה-W40 נשמע טוב גם בווליום נמוך ולא מתעוות בווליום גבוה. הסאונד צלול ונייטרלי. הבאסים שלו אינם מודגש יתר על המידה ונעימים. מבחינתי זו אחת האזניות המאוזנות ביותר ששמעתי. האיטום של הספוגים כל כך חזק שאפשר להאזין בכיף בווליום נמוך למדי גם בסביבה רועשת.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
סיקור מעולה! תודה רבה.
זה מעניין... זה נראה כאילו hier audio=westone
כי מהחיפושים שאני עושה באתר נראה כאילו הדגמים של שתי החברות נשמעים בדיוק אותו הדבר\הבדלים קטנים מאוד.
למשל: w3=3.AI וגם אותו דבר לגבי דגם ה4 דרייברים שלהם (W4=4.AI)
וגם בדיוק כמו הדגמים החדשים של ווסטון, גם hier audio הוציאה דגמים חדשים של אוזניות
ולפי מה שאתה מתאר יש יותר באס בדגם החדש של ווסטון, וגם בדגם ה4 דרייברים החדש של hier יש יותר באס...
או שבאמת יש בניהם הסכם או משהו כזה או אחר ורק אני לא יודע את זה
זה מעניין... זה נראה כאילו hier audio=westone
כי מהחיפושים שאני עושה באתר נראה כאילו הדגמים של שתי החברות נשמעים בדיוק אותו הדבר\הבדלים קטנים מאוד.
למשל: w3=3.AI וגם אותו דבר לגבי דגם ה4 דרייברים שלהם (W4=4.AI)
וגם בדיוק כמו הדגמים החדשים של ווסטון, גם hier audio הוציאה דגמים חדשים של אוזניות
ולפי מה שאתה מתאר יש יותר באס בדגם החדש של ווסטון, וגם בדגם ה4 דרייברים החדש של hier יש יותר באס...
או שבאמת יש בניהם הסכם או משהו כזה או אחר ורק אני לא יודע את זה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
mikel1999
זה כיום שיטת שיווק שמאפיינת הרבה מאוד חברות. גם הדגמים הותיקים יותר של החברה כוללים את אותה שיטת מיספור שמקלה מאוד להבין ולהתמצא, בוודאי ביחס לחברה כמו Shure שלפי מודל מסויים של אזניה אין לך סיכוי לנחש כמה דרייברים יש בה...
זה כיום שיטת שיווק שמאפיינת הרבה מאוד חברות. גם הדגמים הותיקים יותר של החברה כוללים את אותה שיטת מיספור שמקלה מאוד להבין ולהתמצא, בוודאי ביחס לחברה כמו Shure שלפי מודל מסויים של אזניה אין לך סיכוי לנחש כמה דרייברים יש בה...
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
תודה עופר , סיקור מצוין .
השוואה מעניינת שמצאתי על אוזניות IN EAR
http://theheadphonelist.com/custom-in-e ... ers-guide/
השוואה מעניינת שמצאתי על אוזניות IN EAR
http://theheadphonelist.com/custom-in-e ... ers-guide/
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !