אינספור טכנאים שבאים והולכים לפחות 8 פעמים במהלך שבעת החודשים האחרונים
טלוויזיה שהוחלפה בשבוע הראשון לרכישתה בגלל פקסלים שרופים ועננות בטלוויזיה חדשה אחרת שסובלת מעננות במקומות אחרים.
הזמנת מסך לפני כחודש מהולנד שהותקן אתמול בטלוויזיה שחזרה במצב הרבה יותר גרוע עם אותה עננות וזליגות רק במקומות אחרים.
סיכום: בקרת איכות ירודה שגרמה לי ולאלקטרה ביזבוז של זמן וכסף, נציגיי אלקטרה מכל הדרגים, טלפוניים ומיילים אישיים שלהם (באמת ניסו לעזור לי) מנהל המעבדה, טלפונים שקיבלתי מהם לוודא שהמוביל הגיע/טכנאי הלך ובקיצור המון טרחה ועצבים ובעיקר מסקנה אחת מאוד ברור שבמתבססת ממחקר של כמה חודשים אם זה במרחב האינטרנט ובשיחות שלי עם אנשים מארץ ובעולם שיש להם את אותו המסך.
לא לרכוש מסך מדגם PFL8008 חולה בעננות ולפעמים מגיע עם פיקסלים שרופים בצורת שורות הוא סתם בבודדים, בעית איתור אותות מ- HDMI (שהלוואי שזו היית הצרה שלי עם הטלוויזיה מוכן לקום מדיי פעם לנתק את הטלוויזיה מהחשמל עד כמה שהמצב הזה עגום ומוציא אותי אידיוט במובן מסויים)
רק דבר אחד לא ברור לי למה הנציגת שירות מהמעבדה אמרה שהטלוויזיה מוכנה ושהכל תקין אז או שהם בהדחקה או שהטכנאים צריכים להרכיב משקפיים.
לפעמיים עלתה בי המחשבה שאולי הם סוג של סנגור של עבריין שפשוט אין לו ברירה והוא צריך לומר שהקליינט שלו במקרה הזה פיליפס לא אשם. לי מרגיש שהם דיי מקללים את הרגע שהדגם הזה יצא לשוק!.
נ.ב. נציגת אלקטרה היקרה אל תפנה אליי בפורום נגמרה לי הסבלנות!
אשקול את המשך צעדיי.
אעלה מחר תמונות.
מה בס"ה רציתי טלוויזיה לא שיערתי שזה יהיה המצב
נערך לאחרונה על ידי MovieO ב 18/02/2014 8:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם גודל,כי בטוח שמדור על פנל סמסונג ,ואותו דגם בגודל אחר עם פנל אחרת יכול להיות טוב ויותר,ללא דופי
...
דווקא נוטים לומר שהבעיה נפוצה יותר במסכים גדולים במקרה שלי רק 46 אינץ'
אגב יצא לי לבקר אצל מישהו שיש לו את הדגם החדש 8708 60 אינץ' ממבט ראשון ומבדיקה מעמיקה לא היית לו שום עננות מסך שחור משחור ואפילו בלי זליגה פשוט חפה מפגמים.
אגב כשאומרים במסגרת הטכנולוגיה עם כל הכבוד יש טלוויזיות שאין להם עננות מקסימום זליגות קלות פה ושם מהמסגרת אז אין בעית טכנולוגיה ואם נגרם משהו בדרך בגלל שהטכנולוגיה הזאת כל כך נפיצה אז שיחשבו על דרך אחרת ליצר אותם כי אנחנו לא צריכים לקבל טלוויזיה על פי הגרלת לוטו.
oryo כתב:אתה יכול לפרסם בבקשה איך אתה בודק את הפרמטרים האלו? ברשותי פיליפס חדשה (6008) ואני אשמח לוודא שהכל תקין...
בהצלחה עם המסך, כואב לשמוע על חוויה כזו
...
פשוט תראה כתמים בהירים או שטיפה בהירה על חלקים נרחבים של המסך זה ניכר בסצנות כהות מה שכן ה:dynamic backlight standard יכול לרכך את התופעה במידה מסויימת אך גם להחסיר פרטים בהחשכה שלו.