לקראת קניית מקרן
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום, אני בתהליך העברת המערכת לחדר אחר, שבו יהיה מקרן ולא טלוויזיה
מרחק ההקרנה יהיה לפחות מ4.5 מטר ועדיף שיהיה מ-5
מרחק הצפייה יהיה 5 מטר
שימוש עיקרי סרטים וספורט
אני מתלבט עדיין בין מסך של 120 ל133 אינץ', המסך יהיה קבוע.
אני רוצה שלמקרן תהיה אופציה ל3D
התקציב לא גדול (אבל גם לא מוגדר) כרגע הכיוון הוא הbenq1070 מחו''ל או אחד מהאופטומה מאותה רמת מחיר.
אני פתוח גם ליד 2 או למקרנים מתוצגה
השאלה אם הbenq או הoptoma יוכלו לפתוח תמונה טובה ממרחק כזה לגודל מסך כזה או שהתמונה תיצא חשוכה מאוד.
ואם עדיף את הbenq על מקרנים מסדרות גבוהות יותר מדגם ישן יותר, למשל epson 9000 וכו'.
שאלה נוספת, מה בערך המשקל של מסך קבוע ואיך מתקינים אותו על הקיר? (תולים כמו תמונה או דרך אחרת?)
תודה!
מרחק ההקרנה יהיה לפחות מ4.5 מטר ועדיף שיהיה מ-5
מרחק הצפייה יהיה 5 מטר
שימוש עיקרי סרטים וספורט
אני מתלבט עדיין בין מסך של 120 ל133 אינץ', המסך יהיה קבוע.
אני רוצה שלמקרן תהיה אופציה ל3D
התקציב לא גדול (אבל גם לא מוגדר) כרגע הכיוון הוא הbenq1070 מחו''ל או אחד מהאופטומה מאותה רמת מחיר.
אני פתוח גם ליד 2 או למקרנים מתוצגה
השאלה אם הbenq או הoptoma יוכלו לפתוח תמונה טובה ממרחק כזה לגודל מסך כזה או שהתמונה תיצא חשוכה מאוד.
ואם עדיף את הbenq על מקרנים מסדרות גבוהות יותר מדגם ישן יותר, למשל epson 9000 וכו'.
שאלה נוספת, מה בערך המשקל של מסך קבוע ואיך מתקינים אותו על הקיר? (תולים כמו תמונה או דרך אחרת?)
תודה!
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
knazi,
אכן למקרן יש עצמת הארה נמוכה יחסית אבל בתמונה מכוילת (שזה מה שחשוב) עצמת ההארה לא הרבה יותר נמוכה מהמתחרים (שצריך לזכור שהמתחרים הם אפסון 5020 / TW9100 ופנה 8000 שעולים כיום יותר מכפול שלא לדבר על הסוני 50 שעולה פי 2.5).
כמו כן עצמת הארה נמוכה משפרת את התמונה (בסוני 50 שלי אני צופה בדו-מימד אך ורק כשהמנורה על Low).
החיסרון המשמעותי של עצמת ההארה הנמוכה מגיע בתלת מימד, אין ספק שאם יש כוונה לעשות שימוש מסיבי בתלת מימד (במיוחד אם הולכים על מסכים בגודל של יותר מ-106") אז אולי עדיף ללכת על מקרן כמו ה-1070 (למרות שמבחינת שאר האספקטים פרט לבהירות בתלת מימד הוא נופל משמעותית מהHC7900 ולכן אני בכלל לא הייתי שוקל את ה-1070 אם התקציב מאפשר ללכת על הHC7900).
אני ממליץ לך להזמין את המקרן (רק ע"ס הביקורת למטה), מדובר במקרן עם תמורה למחיר שלא מגיעה כל יום.
ע"ב המלצה זו חבר הזמין אתמול אבל בגלל שהזמין הובלה בים רק בעוד כחודש-חודש וחצי ניתן יהיה להתרשם בפועל.
http://www.projectorreviews.com/mitsubi ... mpetitors/
אכן למקרן יש עצמת הארה נמוכה יחסית אבל בתמונה מכוילת (שזה מה שחשוב) עצמת ההארה לא הרבה יותר נמוכה מהמתחרים (שצריך לזכור שהמתחרים הם אפסון 5020 / TW9100 ופנה 8000 שעולים כיום יותר מכפול שלא לדבר על הסוני 50 שעולה פי 2.5).
כמו כן עצמת הארה נמוכה משפרת את התמונה (בסוני 50 שלי אני צופה בדו-מימד אך ורק כשהמנורה על Low).
החיסרון המשמעותי של עצמת ההארה הנמוכה מגיע בתלת מימד, אין ספק שאם יש כוונה לעשות שימוש מסיבי בתלת מימד (במיוחד אם הולכים על מסכים בגודל של יותר מ-106") אז אולי עדיף ללכת על מקרן כמו ה-1070 (למרות שמבחינת שאר האספקטים פרט לבהירות בתלת מימד הוא נופל משמעותית מהHC7900 ולכן אני בכלל לא הייתי שוקל את ה-1070 אם התקציב מאפשר ללכת על הHC7900).
אני ממליץ לך להזמין את המקרן (רק ע"ס הביקורת למטה), מדובר במקרן עם תמורה למחיר שלא מגיעה כל יום.
ע"ב המלצה זו חבר הזמין אתמול אבל בגלל שהזמין הובלה בים רק בעוד כחודש-חודש וחצי ניתן יהיה להתרשם בפועל.
http://www.projectorreviews.com/mitsubi ... mpetitors/
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

תודה עידן, שימוש מסיבי ב3D כנראה לא יהיה, בכל זאת כמה 3D כבר יש שם...סרט בשבוע במקסימום...
אני השתכנעתי אני מתכוון להזמין, הירידה במחיר זה באמת משהו שקשה לוותר עליו.
עכשיו נשאר למצוא מסך קבוע שייעשה את העבודה. אני מתלבט בין מוכן לבין לבנות בעצמי, איפה ניתן לברר עלויות בארץ לבד מתאים?
ניסיתי לראות דרך avoutlet והמחירים יוצאים ענקיים למסכים 120-133 אינץ'
אני השתכנעתי אני מתכוון להזמין, הירידה במחיר זה באמת משהו שקשה לוותר עליו.
עכשיו נשאר למצוא מסך קבוע שייעשה את העבודה. אני מתלבט בין מוכן לבין לבנות בעצמי, איפה ניתן לברר עלויות בארץ לבד מתאים?
ניסיתי לראות דרך avoutlet והמחירים יוצאים ענקיים למסכים 120-133 אינץ'
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בנוגע למסך אני לא יכול לעזור לך כי המסך שאני יכול להמליץ לך יעלה לך כמו המקרן (ואני לא חושב שאתה מוכן להוצאה כזו).
אני מזכיר שוב שבמסך בגודל של מעל 106" אתה בפירוש תרגיש חוסר משמעותי בבהירות בתמונה של תלת מימד (סרט אחד בשבוע זה הרבה יותר ממה שאתה צפוי לראות, בטח בטווח הארוך).
אני מזכיר שוב שבמסך בגודל של מעל 106" אתה בפירוש תרגיש חוסר משמעותי בבהירות בתמונה של תלת מימד (סרט אחד בשבוע זה הרבה יותר ממה שאתה צפוי לראות, בטח בטווח הארוך).
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

ברור לי שמסך מומלץ ייעלה 5K ומעלה (גם מקרן מומלץ ייעלה 15K ומעלה). אבל קיימות אופציות אחרות גם, בסופו של דבר זה מסך קבוע ולא חשמלי, ככה שליצור מתיחה לא צריך להיות קשה מידי.
אם אני בוחר בכל זאת במסך 120-130 כדי לקחת 1.5 gain?
אם אני בוחר בכל זאת במסך 120-130 כדי לקחת 1.5 gain?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
המיסים הם רק 18 % כי הם מורידים את המע"מ מהמוצר ואז מחשבים
לא קשור. הם גם מורידים את המע"מ וגם גובים רק 18%.
יש להם פשוט טעות בחישוב / בטבלת המיסים שאצלם, אז הם סופגים.
הם הפסיקו למכור רסיברים בצורה הזו, אני מניח שאחרי שיספגו את המיסים על כמה וכמה מקרנים יפסיקו גם עם זה.
יש להם פשוט טעות בחישוב / בטבלת המיסים שאצלם, אז הם סופגים.
הם הפסיקו למכור רסיברים בצורה הזו, אני מניח שאחרי שיספגו את המיסים על כמה וכמה מקרנים יפסיקו גם עם זה.