מבקש חוות דעת על אוזניות MEElectronics A161P
שלום,
אני צריך חוות דעת על אוזניות MEElectronics A161P.
אני מחפש לרכוש אזניות inear. בתקציב של עד 250 שח.
חשוב לי שאיכות השמיעה תיהיה טובה עד כמה שניתן בגבולות התקציב, וגם שיהיה סינון טוב של רעשי רקע.
אני שומע במיוחד מוסיקה אלקטרונית מכל הסוגים.
הדגם שצייניתי למעלה יותר יקר מן התקציב שציינתי אך יש לי אפשרות לקנות אותם מ 200 שקל חדשות.
האם האזניות האלה תואמות את הצרכים שלי? האם עלותם שווה את התמורה? ואם לא האם יש לכם המלצות אחרות שעונות על הצרכים (אני צריך את האוזניות בדחיופות אז העדיפות היא לרכישה בארץ).
תודה רבה
אני צריך חוות דעת על אוזניות MEElectronics A161P.
אני מחפש לרכוש אזניות inear. בתקציב של עד 250 שח.
חשוב לי שאיכות השמיעה תיהיה טובה עד כמה שניתן בגבולות התקציב, וגם שיהיה סינון טוב של רעשי רקע.
אני שומע במיוחד מוסיקה אלקטרונית מכל הסוגים.
הדגם שצייניתי למעלה יותר יקר מן התקציב שציינתי אך יש לי אפשרות לקנות אותם מ 200 שקל חדשות.
האם האזניות האלה תואמות את הצרכים שלי? האם עלותם שווה את התמורה? ואם לא האם יש לכם המלצות אחרות שעונות על הצרכים (אני צריך את האוזניות בדחיופות אז העדיפות היא לרכישה בארץ).
תודה רבה
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לי אותם. אני נהנה. הן נותנות לך סאונד "AS IS". המידים נעימים ומדוייקים וגם הגבוהים. לי אישית הבס חסר קצת(גם אני שומע בעיקר אלקטרונית).
אני שמתי את ה"כיפות" הבינוניות והן אוטמות לי נהדר. יש לציין שאני שומע רק FLAC ובנייד שלי יש שני צ'יפים אודיו יעודיים וצ'יפ מגבר אוזניות(DAC) ככה שאני לא יכול לחוות דעה על MP3 ונגנים אחרים. ב200 שקל אתה תתחרט(זה גם הסכום שאני רכשתי אותם).
אני שמתי את ה"כיפות" הבינוניות והן אוטמות לי נהדר. יש לציין שאני שומע רק FLAC ובנייד שלי יש שני צ'יפים אודיו יעודיים וצ'יפ מגבר אוזניות(DAC) ככה שאני לא יכול לחוות דעה על MP3 ונגנים אחרים. ב200 שקל אתה תתחרט(זה גם הסכום שאני רכשתי אותם).
"על החתום...."
Hertz33 כתב:יש לי אותם. אני נהנה. הן נותנות לך סאונד "AS IS". המידים נעימים ומדוייקים וגם הגבוהים. לי אישית הבס חסר קצת(גם אני שומע בעיקר אלקטרונית).
אני שמתי את ה"כיפות" הבינוניות והן אוטמות לי נהדר. יש לציין שאני שומע רק FLAC ובנייד שלי יש שני צ'יפים אודיו יעודיים וצ'יפ מגבר אוזניות(DAC) ככה שאני לא יכול לחוות דעה על MP3 ונגנים אחרים. ב200 שקל אתה תתחרט(זה גם הסכום שאני רכשתי אותם).[/quote
תודה רבה!
רק לא הבנתי אם המחיר משתלם?...
Hertz33 כתב:יש לי אותם. אני נהנה. הן נותנות לך סאונד "AS IS". המידים נעימים ומדוייקים וגם הגבוהים. לי אישית הבס חסר קצת(גם אני שומע בעיקר אלקטרונית).
אני שמתי את ה"כיפות" הבינוניות והן אוטמות לי נהדר. יש לציין שאני שומע רק FLAC ובנייד שלי יש שני צ'יפים אודיו יעודיים וצ'יפ מגבר אוזניות(DAC) ככה שאני לא יכול לחוות דעה על MP3 ונגנים אחרים. ב200 שקל אתה תתחרט(זה גם הסכום שאני רכשתי אותם).[/quote
תודה רבה!
רק לא הבנתי אם המחיר משתלם?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לי אותן ואני אוהב אותן מאוד - כמו ש-Hertz33 אמר, אלה אוזניות מאוד שטוחות ומפורטות, ואכן מעבירות את הסאונד בדיוק כמו שהוא, ככה שהקלטות באיכות נמוכה לא יישמעו בהן טוב, ואם אתה אוהב הרבה באסים אז אתה כנראה לא תהיה מרוצה מהן. 
ולעניות דעתי, המחיר שלהן בהחלט משתלם ביחס למה שמקבלים מהן!
ולעניות דעתי, המחיר שלהן בהחלט משתלם ביחס למה שמקבלים מהן!
- epony
- חבר במועדון 10K

- epony
- חבר במועדון 10K

מסכים, ולכן קניתי גם זוג כאלה שנמכר עכשיו במבצע ב-$50 באמזון (ועוד $17.50 עבור משלוח עד הבית - סה"כ 230-240 ש"ח כולל הכל..!)LQDForce כתב:גם לדעתי, אם אתה מחפש הרבה באס - חפש במקום אחר..
Klipsch S4 לכל הפחות.....
יש לי גם אותן וגם את ה A151 שקדמו להן. קודם כל, לדעתי הן כבר לא מיוצרות - לפחות ככה נראה באתר. בשני המקרים יש סאונד מאוד דומה ואני מסכים עם מה שאמרו לפני - לא הרבה באסים, אבל כל היתר ממש נעים ומדויק. AS IS.
אני אישית מוצא את ה A161 טיפה פחות נוחות באוזן - אבל אולי זה עניין אישי - לעומת ה A151. ה A151 גם נהנות מכבל נפלא, שתי דרגות מעל ה A161.
אני אישית מוצא את ה A161 טיפה פחות נוחות באוזן - אבל אולי זה עניין אישי - לעומת ה A151. ה A151 גם נהנות מכבל נפלא, שתי דרגות מעל ה A161.