לא למהר לקנות ממירים
כרגיל המדינה עושה הכול עקום! כמה כבר לוקח לעשות איפיון לDVB-T2? אם הציוד כבר כאן? או אולי עדיף כבר להיצמד לתקן של מדינה שמשתמשת כבר בתקן כזה כמו הדוגמות שנתנו בכתבה.
כמו שזה נראה מונדיאל 2020 נראה בT2.
ואיפה בכלל השיטת הרישיונות, היתי מעדיף לא לראות בHD את המונדיאל מאשר שתישאר השיטה המחורבנת של שיטת הזכיינות.
שיטה אחידה של רישיונות למשך של 25 שנה ואז מעבר לT2 יהיה יותר הגיוני..
עריכה:
גיגול קצר ונכנסתי לויקיפדיה, מצאתי שבעוד שנה יצטרכו לעבור לשיטת הרישיונות כתוצאה מסיום עשור של שליטת רשת קשת בערוץ. או ליתר דיוק באפריל 2015, יצטרכו להיכנס לשיטת הרישיונות.
כמו שזה נראה מונדיאל 2020 נראה בT2.
ואיפה בכלל השיטת הרישיונות, היתי מעדיף לא לראות בHD את המונדיאל מאשר שתישאר השיטה המחורבנת של שיטת הזכיינות.
שיטה אחידה של רישיונות למשך של 25 שנה ואז מעבר לT2 יהיה יותר הגיוני..
עריכה:
גיגול קצר ונכנסתי לויקיפדיה, מצאתי שבעוד שנה יצטרכו לעבור לשיטת הרישיונות כתוצאה מסיום עשור של שליטת רשת קשת בערוץ. או ליתר דיוק באפריל 2015, יצטרכו להיכנס לשיטת הרישיונות.
מה שאני מבין מכך זה ששוק הממירים יהיה פתוח ומבחינת שירותים בתשלום לא יהיה צורך לרכוש ממיר מספקית השירות אלא רק את הכרטיס החכם, שלא יהיה מקושר לממיר וזאת בניגוד למה שקורה כיום עם יס.
אני מקווה שהרשות השנייה לא תילחם במשתמשי HTPC (למרות שזה פותח את הדלת בפני שרתי שיתוף כרטיסים).
אני מקווה שהרשות השנייה לא תילחם במשתמשי HTPC (למרות שזה פותח את הדלת בפני שרתי שיתוף כרטיסים).
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
חחח זה נשמע כמו פרק מסדרת מדע בדיוני, הכל הבל הבלים, הבטחות וסיפורים וניסיון לגזול עוד כסף על חשבון משלם המיסים....
אנלוגי
דיגיטלי DVBT
דיגיטלי DVBT2
דיגיטלי DVBT2+פענוח כרטיסים חכמים מצד ג' = ממיר בסביבות 400+דמי מנוי לאיזו חברת תוכן?
ישראל תמיד צועדת אחורה במקום קדימה, חבל על הכסף.
אנלוגי
דיגיטלי DVBT
דיגיטלי DVBT2
דיגיטלי DVBT2+פענוח כרטיסים חכמים מצד ג' = ממיר בסביבות 400+דמי מנוי לאיזו חברת תוכן?
ישראל תמיד צועדת אחורה במקום קדימה, חבל על הכסף.
benny123 כתב:חחח זה נשמע כמו פרק מסדרת מדע בדיוני, הכל הבל הבלים, הבטחות וסיפורים וניסיון לגזול עוד כסף על חשבון משלם המיסים....
אנלוגי
דיגיטלי DVBT
דיגיטלי DVBT2
ישראל תמיד צועדת אחורה במקום קדימה, חבל על הכסף....
אגב דמי מנוי זה לאו דווקע רע, אני אשמח להתחבר לספורט 1-2 בלי הוט ויס. והרבה טלוויזיות כבר היום כוללות חריץ CI
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78918
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 791 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הם מאמינים שהם יוכלו למכור את המערך לחברת שידור חיצונית שתחליף את הראשות השניה בתפעול.
מספר הערוצים שהם מונים מדבר על שלושה תדרים (עד כמה שאני יודע בכל איזור יש רק שניים) כך שלא ממש ברור לי איך הם חושבים שאפשר יהיה לדחוס כל כך הרבה ערוצים אחרת.
איכות קליטה של 90% בתוך בניינים זו פנטזיה יפה. גם ההערכה שיש עד כ 400,000 ממירים שנמכרו זו פנטזיה טוטאלית.
מספר הערוצים שהם מונים מדבר על שלושה תדרים (עד כמה שאני יודע בכל איזור יש רק שניים) כך שלא ממש ברור לי איך הם חושבים שאפשר יהיה לדחוס כל כך הרבה ערוצים אחרת.
איכות קליטה של 90% בתוך בניינים זו פנטזיה יפה. גם ההערכה שיש עד כ 400,000 ממירים שנמכרו זו פנטזיה טוטאלית.
נפלא - בדיוק כשקניתי טלויזיה...
ועוד התלבטתי בין סוני עם תמיכה ב-T2 לבין סמסונג בלי ובסוף קניתי סמסונג
רק שכמו שדברים עובדים בארץ, לא בטוח שיהיו שידורים כאלו באפריל השנה, ואולי גם לא באפריל שנה הבאה.
רק שכמו שדברים עובדים בארץ, לא בטוח שיהיו שידורים כאלו באפריל השנה, ואולי גם לא באפריל שנה הבאה.
זה דווקא רעיון מצוין שהלוואי וייושם!benny123 כתב:חחח זה נשמע כמו פרק מסדרת מדע בדיוני, הכל הבל הבלים, הבטחות וסיפורים וניסיון לגזול עוד כסף על חשבון משלם המיסים....
אנלוגי
דיגיטלי DVBT
דיגיטלי DVBT2
ישראל תמיד צועדת אחורה במקום קדימה, חבל על הכסף....
אם ערוצי הספורט ישדרו שם, זה יוביל למצב בו אני יכול לקחת חבילת בסיס חינמית מהמדינה עלות ממיר חד פעמית), לשלם *רק* על ערוצי הספורט, ואת היתר לצרוך מהאינטרנט. הספורט הוא המכשול הגדול בכל העניין הזה היום.
בשל העובדה שלא יצטרכו להתחלק במחיר עם יס והוט, הדבר יאפשר לערוצים להוזיל את עלות החבילה שלהם למשתמשי עידן +.
בנוסף, כדי לא לאבד מנויים, הכבלים והלווין יסבסדו אף מחיר זה למי שיישאר מנוי שלהן (ולדעתי גם יורידו את מחיר המנוי החודשי, שכן התחרות עם עידן+ תהיה אמיתית בנתח שוק משמעותי).
שלא לדבר על הפוטנציאל להתפתחות ערוצי PAY שיחליפו את ערוצי הסדרות של הכבלים והלווין שגם ככה לא יכולות לרכוש תוכן בבלעדיות על פי חוק.
בקיצור לייק עצום.
(הכל כמובן מותנה בקליטה טובה ומרחבית - משהו שניתן להסתמך עליו, לא כמו היום)
בהרבה מאד בניינים יש עדיין תורן של אנטנות שמלא מלמעלה למטה בגרוטאות שלא קולטות בד"כ כלום.
זה לא סיפור גדול עבור ועד הבית לרכוש אנטנה ולהביא מתקין שיסדר קליטה של עידן+ לכל הבניין ומי שרוצה יצטרף. ככל שהבניין עם יותר דירות ככה העלות היחסית לדירה קטן.
ובבניינים בהם הוט או יס השחיתו את התשתית של האנטנה כדי שלא יחזרו להשתמש בה יש יותר עבודה וצריך להעביר כבלים לדירות של מי שמעוניין להתחבר.
זה לא סיפור גדול עבור ועד הבית לרכוש אנטנה ולהביא מתקין שיסדר קליטה של עידן+ לכל הבניין ומי שרוצה יצטרף. ככל שהבניין עם יותר דירות ככה העלות היחסית לדירה קטן.
ובבניינים בהם הוט או יס השחיתו את התשתית של האנטנה כדי שלא יחזרו להשתמש בה יש יותר עבודה וצריך להעביר כבלים לדירות של מי שמעוניין להתחבר.