דגם BDE5500 המלצה לפני רכישה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הסמארט די זהה לזה שבמסכים אבל הרבה יותר איטי וגם אין בו את כל האפליקציות שיש במסכים.
תומך בתלת MKV עם תרגום מ USB וגם דרך DLNA (הזרמה) אבל תן לי לבדוק שוב בערב כדי לודא
תומך בתלת MKV עם תרגום מ USB וגם דרך DLNA (הזרמה) אבל תן לי לבדוק שוב בערב כדי לודא
- oris74
- חבר במועדון HT

טוב אז אחרי מספר בדיקות המסקנה ברורה: הנגן הזה לא טוב כסטרימר... לא בחיבור USB ובטח שלא בהזרמה. סרטים נתקעים כל הזמן וגם כשלא - יש דיליי מטורף ובעיות סינכרון בין קול ותמונה.
והכל מאד מאד איטי...
והכל מאד מאד איטי...
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אורי תודה האם יש דגם שמומלץ ?oris74 כתב:טוב אז אחרי מספר בדיקות המסקנה ברורה: הנגן הזה לא טוב כסטרימר... לא בחיבור USB ובטח שלא בהזרמה. סרטים נתקעים כל הזמן וגם כשלא - יש דיליי מטורף ובעיות סינכרון בין קול ותמונה.
והכל מאד מאד איטי......
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

אורי תודה האם יש דגם שמומלץ ?oris74 כתב:טוב אז אחרי מספר בדיקות המסקנה ברורה: הנגן הזה לא טוב כסטרימר... לא בחיבור USB ובטח שלא בהזרמה. סרטים נתקעים כל הזמן וגם כשלא - יש דיליי מטורף ובעיות סינכרון בין קול ותמונה.
והכל מאד מאד איטי......
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

והכל מאד מאד איטי......
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

והכל מאד מאד איטי......
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

והכל מאד מאד איטי......
- oris74
- חבר במועדון HT

נתקעה לך המקלדת?
ממה שקראתי פה בפורום מאנשים שיותר מבינים ממני, אין דבר כזה נגן בלו-רי שגם משמש כסטרימר טוב. אין לך חיבור USB במסך?
ממה שקראתי פה בפורום מאנשים שיותר מבינים ממני, אין דבר כזה נגן בלו-רי שגם משמש כסטרימר טוב. אין לך חיבור USB במסך?
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

אורי כמובן שיש לי חיבור USB, אך יש לי פיליפס 7008 לא קורא כתוביות , אך יחד עם זאת יש לי סטרימר C200 של פופקורן קורא מצוין סרטים ותלת אך התרגום קצת צולע רציתי מכשיר שייתן מענה להכל ובדגש לסמארט ותלת מימד .
הסמארט של ה-E550 שווה ? או שהוא בסיסי כמו הפיליפס' הבנתי ממרטין שהוא דומה לסמארט שיש לי בטאבלט VOD שהוא דיי מכובד .
הסמארט של ה-E550 שווה ? או שהוא בסיסי כמו הפיליפס' הבנתי ממרטין שהוא דומה לסמארט שיש לי בטאבלט VOD שהוא דיי מכובד .
- oris74
- חבר במועדון HT

ה smart VOD של סמסונג לדעתי זהה בכל המכשירים. הסמארט הכללי בסדר אבל הכל מגיב מאד מאד לאט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
SmartVOD זהה (למעט זה שבטלוויזיה ובנגן הבלוריי יש תכני 3D ותכנים למבוגרים ובטאבלט לא).
דבר נוסף הוא שאם בטאבלט יש לך מנוי שקיבלת בהטבה, אזי תוכל לחבר את המנוי הזה גם לנגן הבלוריי ולהנות מהמנוי הזה גם בו כולל היכולת של Multi-Screen, כלומר, להתחיל לראות במכשיר אחד ולהמשיך במכשיר השני.
גילוי נאות: אני עובד בחברת Vonetize שהיא בעלת השירות.
דבר נוסף הוא שאם בטאבלט יש לך מנוי שקיבלת בהטבה, אזי תוכל לחבר את המנוי הזה גם לנגן הבלוריי ולהנות מהמנוי הזה גם בו כולל היכולת של Multi-Screen, כלומר, להתחיל לראות במכשיר אחד ולהמשיך במכשיר השני.
גילוי נאות: אני עובד בחברת Vonetize שהיא בעלת השירות.
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

אורי ומרטין תודה, מה זה עובד לאט, אני יכול לראות סרטים באמצעות התכנים שבסמארט מרגע הטעינה של הסרט כי בטאבלט אני רואה באמצעות גלישה אלחוטית ורואים מצוין באיכות HD .
שמתי לב שיש את דגמי ה-F בארץ יש לכם מושג האם גם בהם יש סמארט,??? כי הבנתי שלא ו
שני הדגמים ה-F וה-E סביב אותו המחיר .
שמתי לב שיש את דגמי ה-F בארץ יש לכם מושג האם גם בהם יש סמארט,??? כי הבנתי שלא ו
שני הדגמים ה-F וה-E סביב אותו המחיר .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oris74
- חבר במועדון HT

הממשק הכללי של הסמארט (לא בדקתי את ה VOD) עובד לאט - יש השהייה בין לחיצה בשלט לפעולה. אני מניח שהמעבד והזכרון של המכשיר חלש יותר מזה שבמסך
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

רכשתי את סמסונג דגם e5500 הופתעתי לטובה מהסמארט ועוד יותר מהאיכות של ה vod
הסרטים באיכות hd בעלות שפויה.
קריאת סרטים דרך ה usb לא קורא כתוביות בעברית כנראה יש צורך לשנות
הגדרות אבל עובד לא רע בפורמט mkv לעומת זאת תלת או קובץ גדול לא מצליח להריץ בצורה טובה.
מי שמחפש סמארט עם vod ממליץ בחום לבעלי מסכים ללא סמארט.
הסרטים באיכות hd בעלות שפויה.
קריאת סרטים דרך ה usb לא קורא כתוביות בעברית כנראה יש צורך לשנות
הגדרות אבל עובד לא רע בפורמט mkv לעומת זאת תלת או קובץ גדול לא מצליח להריץ בצורה טובה.
מי שמחפש סמארט עם vod ממליץ בחום לבעלי מסכים ללא סמארט.
- oris74
- חבר במועדון HT

הממשק של ה smart VOD אכן מצוין אבל איכות התמונה ובעיקר איכות הסאונד לא עומדים ברף הלא גבוה שלי (לא וידאופיל ולא אודיופיל אבל בכל זאת..)
תהנה!
עריכה: בדקתי שוב את ה SMARTVOD (הסרט 'גיימר') ואיכות התמונה הרבה יותר טובה ממה שזכרתי בעבר - בודאי יותר טובה מאיכות סרטי ה HD ב YES אבל עדין לטעמי מעט פחות טובה מסרט MKV 1080.
תהנה!
עריכה: בדקתי שוב את ה SMARTVOD (הסרט 'גיימר') ואיכות התמונה הרבה יותר טובה ממה שזכרתי בעבר - בודאי יותר טובה מאיכות סרטי ה HD ב YES אבל עדין לטעמי מעט פחות טובה מסרט MKV 1080.
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

אורי שאלתי שאלות קיבלתי תשובות מקצועיות ולבסוף האמנתי למוכרים של רשת א.ל.מ . שהצליחו להוליך אותי שולל.
הזרמת סרטים על הפנים נתקע ופרט לכך הsmartvod מצוין אבל נתקע אודות למעבד החלש של המכשיר .
בקיצור המכשיר לא עומד בצרכים שביקשתי לקבל והייתי צריך לקבל את הניסיון של הפורום, במקום להאמין למוכר שרק רוצה למכור ולא מבין כלום בנושא הזרמת סרטים ובכלל.
הזרמת סרטים על הפנים נתקע ופרט לכך הsmartvod מצוין אבל נתקע אודות למעבד החלש של המכשיר .
בקיצור המכשיר לא עומד בצרכים שביקשתי לקבל והייתי צריך לקבל את הניסיון של הפורום, במקום להאמין למוכר שרק רוצה למכור ולא מבין כלום בנושא הזרמת סרטים ובכלל.