בעית סאונד בחיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מכרטיס המסך nvidia 9400gt
שלום,
חיברתי את המחשב (מערכת XP) לטלויזיה (Philips 5605) בחיבור HDMI מכרטיס המסך nvidia 9400gt (שעידכנתי כמובן). על אף שיש תמונה איני מצליח ליצור אודיו. נכון לעכשיו אני שומע את הסאונד בחיבור 3.5 דרך המגבר. אשמח לקבל עזרה במה עליי לעשות על מנת שאוכל לשמוע באופן ישיר דרך ה-HDMI בטלויזיה
נ.ב האם יש משמעות או הבדל ביציאות ה-HDMI שבטלויזיה מסוג ARC1.4 ל- 1.3 ביכולת שלי לקבל אודיו (בכלל או הבדל באיכות) מהמחשב
תודה
חיברתי את המחשב (מערכת XP) לטלויזיה (Philips 5605) בחיבור HDMI מכרטיס המסך nvidia 9400gt (שעידכנתי כמובן). על אף שיש תמונה איני מצליח ליצור אודיו. נכון לעכשיו אני שומע את הסאונד בחיבור 3.5 דרך המגבר. אשמח לקבל עזרה במה עליי לעשות על מנת שאוכל לשמוע באופן ישיר דרך ה-HDMI בטלויזיה
נ.ב האם יש משמעות או הבדל ביציאות ה-HDMI שבטלויזיה מסוג ARC1.4 ל- 1.3 ביכולת שלי לקבל אודיו (בכלל או הבדל באיכות) מהמחשב
תודה
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לו יציאה HDMI או שחיברת מתאם DVI-HDMI? בכל אופן בכרטיס הקודם שלי(9700) היה צורך בחיבור הכרטיס ללוח אם עם כבל SPDI/F. לא בכל הכרטיסים יש את החיבור אבל ככה הצלחתי להעביא אודיו ווידאו על גבי כבל DVI-HDMI.
"על החתום...."
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
הרץ33 צודק, אם מדובר בכרטיס מסך חיצוני (לא מובנה לוח אם) אתה חייב כבל SPDIF פנימי כדי שיהיה לך אודיו ב-HDMI.
פתח את המחשב ובדוק שלכרטיס המסך אכן מחובר כבל פנימי היוצא מלוח האם.
(בכרטיסי מסך הנמכרים כיום אין צורך בכבל כזה כי הם כוללים כרטיס קול דיגיטלי משלהם).
פתח את המחשב ובדוק שלכרטיס המסך אכן מחובר כבל פנימי היוצא מלוח האם.
(בכרטיסי מסך הנמכרים כיום אין צורך בכבל כזה כי הם כוללים כרטיס קול דיגיטלי משלהם).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"