המלצה למכונת קפה קפסולות

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #1 

היום המכונה שלי של לוואצה מרשת YELLOW התקלקלה אחרי שנה של עבודה.

הייתי משתמש בה אך ורק להכנת קפה הפוך, היה לה מקציף קיטור.
יש לציין שכל בוקר שהייתי צריך להכין 2 כוסות הפוך גדולות לי ולארוסתי התהליך היה ארוך ולכן החלטתי אולי לרדת מהרעיון של ההקצפה בקיטור שבמכונות חובבניות גם-ככה לא משהו....

חשבתי אולי לעבור למכונות של נספרסו,
השימוש היחידי שלי יהיה הכנת קפה הפוך, 2 כוסות בכל יום בבוקר.

אשמח למכונה איכותית ולדעת מה האופציות העומדות לרשותי ואיזו מכונה מתאימה לי

הבנתי שבנספרסו המקציף מגיע בצד, האם התוצאה טובה? האם זה גם מחמם את החלב ונותן אפקט דומה לקיטור?

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שליחה #2 

נספרסו - לא משנה איזה דגם, כולם נותנים אותה תוצאה ועובדים עם אותם קפסלות
ומקציף אירוצ׳ינו.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אז אפשר המלצה לדגם?

shayab24
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

[interest]פירסום עצמי אסור - מרטין [/interest]

paz57
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 5

שליחה #5 

שלום,
היום ביילו נמכרת מכונה חדשה המתאימה לצרכייך, שמה פבולה קפוצ'ינו הכוללת מקציף.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #6 

paz57 כתב:שלום,
היום ביילו נמכרת מכונה חדשה המתאימה לצרכייך, שמה פבולה קפוצ'ינו הכוללת מקציף.
...
אני חושב שכנציג של פז, כדאי שתתעניין מדוע מכונה התקלקלה לאחר שנה ומה אפשר לעשות בעניין. מכונת קפה היא מוצר פשוט האמור להחזיק מספר שנים.

paz57
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 5

שליחה #7 

אני אשמח שתחזור אלינו - 1-800-774-774 וניתן לך מענה.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #8 

לאטיסמה פלוס של נספרסו. הפוך בלחיצת כפתור. קפסולות קצת יקרות אבל המוצר הכולל שלהם שווה את זה.
יש לנו אותה כבר 3 שנים ועד עכשיו שום בעיה. צריך רק כל כמה חודשים לנקות אבנית עם ערכה מתאימה.
זו המכונה השניה של נספרסו שיש לנו. הקודמת עבדה 8 שנים בלי בעיה.
השירות של נספרסו ללא דופי. באמת. לא נתקלתי בשום שירות של שום חברה בארץ ברמה שלהם.

זקן-רגל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

elrom כתב:לאטיסמה פלוס של נספרסו. הפוך בלחיצת כפתור. קפסולות קצת יקרות אבל המוצר הכולל שלהם שווה את זה.
...
הישמר ושמור מרחק מלטיסימה!
הורי קנו כזו לפני 9 חודשים. שלושה ירחים אחרי הקניה הפסיקה המכונה לעבוד לחלוטין, ונלקחה למעבדה(מכונה חלופית
ללא הקצפה ניתנה להם כמובן). כשחזרה אחרי שבוע נכתב בדוח שהבעיה היתה כשל בטרמוסטט. לפני חודשיים היא
הראתה סימנים מקדימים לאותו כשל(חיבור הקיטור יורק בועות מים רותחות וקיטור גם אחרי כיבוי המכונה), ושירות
הלקוחות החביב אמר שזה כנראה כי צריך לנקות את התקן החלב פעם ביום ולא שתים שלוש פעמים בשבוע כפי שהומלץ,
ובנוסף הורה להשרות את כל חלקי המקציף במים רותחים שלוש פעמים בשבוע.
קח לתשומת ליבך שלנקות את מקציף החלב זה מאד לא כיף. יש המון חלקים והחלב נתקע בהם.
כמו כן נסה לאמוד את העלות השנתית של השימוש - אצלנו זה יצא כ-3,700 שקלים בשנה לא כולל עלות המכונה וחומרי
ניקוי האבנית. וכל זה לקפה לא משהו(אולי חוץ מהסוג החזק ביותר קזאר).
אם בכל זאת תלך על נספרסו קח מכונה עם מקציף בנפרד.
״דודי זקני מנקיי הדעת שבירושלים היה. בנפש סוערה הייתי מביא לפניו שאלות באורחות חיים ובהנהגת עולם. והוא היה משיב במתינות: אספר לך מעשה באחד מבני ירושלים. וכשגמר את המעשה, חייך ושתק. מתוך המעשה נפתרה שאלתי.״

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #10 

באופן כללי מקציפים אינטגרליים עם כל מיני פטנטים נראים טוב בחנות ליד איש המכירות. בפועל הם כולם צרה צרורה - החלב החם מתקשה והורס אותם. יש לנקות אותם מייד לאחר השימוש ולא פעם בשבוע או כל המלצה גרועה אחרת. בקיצור כאב ראש ולקנות רק מקציף בנפרד או על קיטור רגיל.
what's next?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אוקיי אז לא מכונה עם מקציף אינטגרלי

ללוואצה אני מפחד להתקרב שוב
מי שמעוניין לקרוא אז הנה החוויה שלי ב13 חודשים איתה: (מי שלא מעוניין שידלג למטה)
(מדובר במכונה שעלתה 400 שקל של AEG שנמכרת ברשת יילו, אחרי שלושה חודשים האספרסו הפסיק לצאת והתחיל לצאת בטפטופים, במסגרת השירות חינם הייתי צריך לנסוע למעבדת שירות ולתת לו את המכונה, החזירו לי ואמרו שהחליפו את החלק המקולקל, אחרי חצי שנה שוב אותה בעייה, הפעם המעבדת שירות כבר התחלפה מאז, ונסעתי למקום חדש, הבחור סידר את התקלה ואמר שהמכונה נסתמה כתוצאה מאבנית ושיש לנקות פעם בשבועיים-3 עם מלח לימון, אחרי חצי שנה נוספת ושהקפדתי לנקות, המכונה התחילה להציף לי את כל השיש במים אחרי הרתחת קפה, ונזלה מהחלק התחתון, חזרתי שוב אל הבחור, אך מכיוון ועברה השנה אחריות, הוא אמר שהוא יבדוק את התקלה, לאחר בדיקה הוא ציין שהחלק שהתקלקל זה חלק יקר ועולה 250 שקל וזה להחלטתי אם לתקן את המכונה, ולהמלצתו עדיף שלא...פה נשברתי והחלטתי שלא שווה להשקיע)

ולענייננו:
אפשר כן שם\דגם ספציפי של מכונה שאתם יודעים מניסיון שאמורה להיות אמינה ולדעת להכין קפה הפוך כמו שביקשתי?

האם מכונה כזאתי לדוגמא
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112927
זה נחשב מקציף 'חיצוני' ?
מומלצת ?

זקן-רגל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

tomer953 כתב: האם מכונה כזאתי לדוגמא
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112927
זה נחשב מקציף 'חיצוני' ?
מומלצת ?
...
בקישור שהבאת זו מכונה עם מקציף חיצוני שמחובר לבסיס המכונה. עדיף לקנות את אותה מכונה או אחת דומה ואת המקציף בנפרד בגלל שלמקציף נספרסו יש זמן חיים מוגבל-לפי ביקורות באמזון ארוצינו 3 שורד שנתיים במקרה הטוב.

מכונות אחרות-אומרים שמליטה מייצרת מכונות אוטומטיות שעושות קפה טוב יחסית והמחיר גם סבבה(מחו״ל) אבל בנוגע לאמינות אני לא יודע. מקציפה בקיטור עם עזר הקצפה שזה קצת יותר אמין מכל הפתרונות האלה.

בסופו של דבר אין קיצורי דרך בדברים האלה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”