איכות תמונה בערוצי עידן פלוס
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי טלוויזיה סמסונג עם טיונר DVB-T מובנה ואני מחובר להוט ושמתי לב שאיכות התמונה של הערוצים הישראליים בהוט טובה יותר מעידן פלוס.
ניסיתי את כל הכיולים לטלוויזיה אבל לא עוזר ואיכות של הוט טובה יותר מעידן פלוס.
זה באמת ככה או שאם הייתי משתמש בממיר איכותי יעודי לעידן פלוס איכות התמונה היה זהה להוט?
זה באמת ככה או שאם הייתי משתמש בממיר איכותי יעודי לעידן פלוס איכות התמונה היה זהה להוט?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אצלי בטלויזיה SONY הערוצים בעידן + נראים טוב יותר מאשר בהוט.
האיכות של עידן+ טובה מהשידור בהוט והיו על זה מספר דיונים.
כמובן שמה שאתה רואה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין ותלוי גם בכמה משתנים כמו איכות הטלויזיה שלך, הגדרות של בהירות ורמת צבע של התמונה (רובינו בוא נודה על האמת לא מבינים כלום בכיול נכון של מסך), ובאיכות של הממיר המובנה.
הטענה הרווחת היא שממיר שמוציא אות FULL HD דרך חיבור HDMI לטלויזיה יראה שידור טוב יותר מאשר הממיר המובנה שמציג את השידור כמו שהוא (איכו SD) בלי לבצע UPSCALING.
בשביל מה שיש (או אין) לראות בערוצים של עידן+ האיכות בהחלט טובה.
כמובן שמה שאתה רואה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין ותלוי גם בכמה משתנים כמו איכות הטלויזיה שלך, הגדרות של בהירות ורמת צבע של התמונה (רובינו בוא נודה על האמת לא מבינים כלום בכיול נכון של מסך), ובאיכות של הממיר המובנה.
הטענה הרווחת היא שממיר שמוציא אות FULL HD דרך חיבור HDMI לטלויזיה יראה שידור טוב יותר מאשר הממיר המובנה שמציג את השידור כמו שהוא (איכו SD) בלי לבצע UPSCALING.
בשביל מה שיש (או אין) לראות בערוצים של עידן+ האיכות בהחלט טובה.
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

אז אתם אומרים שהממיר המובנה לא איכותי אצלי ואם אשתמש בממיר חיצוני האיכות תשתפר...
מה זה UPSCALING?
אגב, בעידן פלוס הערוצים לא משדרים ב 16:9 כיש תוכניות כאלו כך שלמשל סמל הערוץ הראשון חתוך אצלי האם בעזרת ממיר חיצוני אפשר להתגבר על הבעייה?
מה זה UPSCALING?
אגב, בעידן פלוס הערוצים לא משדרים ב 16:9 כיש תוכניות כאלו כך שלמשל סמל הערוץ הראשון חתוך אצלי האם בעזרת ממיר חיצוני אפשר להתגבר על הבעייה?
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
נתי, מה איכות קליטת נתוני השידור (באחוזים) כפי שהממיר המובנה בטלוויזיה מדווח?nati777 כתב:יש לי טלוויזיה סמסונג עם טיונר DVB-T מובנה ואני מחובר להוט ושמתי לב שאיכות התמונה של הערוצים הישראליים בהוט טובה יותר מעידן פלוס.
זה באמת ככה או שאם הייתי משתמש בממיר איכותי יעודי לעידן פלוס איכות התמונה היה זהה להוט?...
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

אני קולט סביב ה65-75 אחוזי קליטה עם אנטנה כזו ישנה מהתקופה האנלוגית על גג המזנון כשהיא פתוחה:
http://www.ebay.com/itm/Indoor-Rabbit-E ... 1020779556
יש לפעמים פריזונים כאשר אני עובר ליד נקודות מסויימת בסלון .
http://www.ebay.com/itm/Indoor-Rabbit-E ... 1020779556
יש לפעמים פריזונים כאשר אני עובר ליד נקודות מסויימת בסלון .