איך אפשר לדעת שפלזמה לא מתצוגה כשמקבלים אותה הביתה?
שלום,
אני לפני קניית טלוויזיה, לאחר קריאה והשוואות בארבעה ימים האחרונים, החלטתי ללכת על מסך פלזמה 60" שיתן לי תמורה מלאה לכסף, ללא 3D וללא תלת מימד, במחיר של 6,000 ש"ח דגם 60PN6500 של LG.
השאלה היא, כאשר אקבל את המסך, כיצד אוכל לדעת שלא הגיע מתצוגה או שלא מדובר ב- Refurbish?
יש איזה זיכרון בטלוויזיה ששומר מידע בנוגע לכמה שעות היא עבדה? (כמו בכוננים קשיחים למשל)
תודה רבה.
אני לפני קניית טלוויזיה, לאחר קריאה והשוואות בארבעה ימים האחרונים, החלטתי ללכת על מסך פלזמה 60" שיתן לי תמורה מלאה לכסף, ללא 3D וללא תלת מימד, במחיר של 6,000 ש"ח דגם 60PN6500 של LG.
השאלה היא, כאשר אקבל את המסך, כיצד אוכל לדעת שלא הגיע מתצוגה או שלא מדובר ב- Refurbish?
יש איזה זיכרון בטלוויזיה ששומר מידע בנוגע לכמה שעות היא עבדה? (כמו בכוננים קשיחים למשל)
תודה רבה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
עצוב שזה האמון שיש לננו בספקים.
בגדול יש תפריט תכנאי שאמור לספק את אותו זיכרון. מקווה שיהיו כאן חברים שידעו להדריך אותך בנושא.
אפשר גם לנסות להסתכל על האריזה ולהבין האם זו הפעם הראשונה שהיא נפתחת או לא.
אולי גם ניתן לדעת לפי הסיראלי שלה אם היא חדשה או refubrished
בגדול יש תפריט תכנאי שאמור לספק את אותו זיכרון. מקווה שיהיו כאן חברים שידעו להדריך אותך בנושא.
אפשר גם לנסות להסתכל על האריזה ולהבין האם זו הפעם הראשונה שהיא נפתחת או לא.
אולי גם ניתן לדעת לפי הסיראלי שלה אם היא חדשה או refubrished
בעיה בישראל יבואנים מביאים הרבה refubrished
עלייך לדרוש לכתוב בחשבונית מסך חדש לחלוטין לא refubrished
לדרוש שהמארז של המסך יגיע חדש ללא פתיחה ואם נפתח להחזיר אותו לספק
לפתוח את האריזה ביחד עם המוביל ולבדוק טוב שזה חדש .
בדף הסבר של המסך יש הסבר איך יש לפתוח מסך חדש ומדבקות שמודבקות על המסך
עלייך לדרוש לכתוב בחשבונית מסך חדש לחלוטין לא refubrished
לדרוש שהמארז של המסך יגיע חדש ללא פתיחה ואם נפתח להחזיר אותו לספק
לפתוח את האריזה ביחד עם המוביל ולבדוק טוב שזה חדש .
בדף הסבר של המסך יש הסבר איך יש לפתוח מסך חדש ומדבקות שמודבקות על המסך
איך אפשר לדעת שהמארז של המסך חדש?
אני ראיתי שבפלזמות של LG אפשר להיכנס לתפריט ולראות כמה שעות הטלוויזיה עבדה, השאלה אם יש להם דרך לאפס את זה במעבדה (הגיוני שכן) ואם יש דרך מתוחכמת אחרת לבדוק כמה שעות היא באמת עבדה.
אני לא מצליח לחשוב על עוד דרך לבדוק שהיא חדשה, גם אם אשים לב שהמסקנטייפ על הקרטון נמצא בשכבה כפולה, הם יכולים למכור לי לוקש שזה נפתח בארץ בשביל להחליף כבל חשמל או להכניס הוראות בעברית לקרטון או כל שטות אחרת.
בעיה.. בעיה...
אני ראיתי שבפלזמות של LG אפשר להיכנס לתפריט ולראות כמה שעות הטלוויזיה עבדה, השאלה אם יש להם דרך לאפס את זה במעבדה (הגיוני שכן) ואם יש דרך מתוחכמת אחרת לבדוק כמה שעות היא באמת עבדה.
אני לא מצליח לחשוב על עוד דרך לבדוק שהיא חדשה, גם אם אשים לב שהמסקנטייפ על הקרטון נמצא בשכבה כפולה, הם יכולים למכור לי לוקש שזה נפתח בארץ בשביל להחליף כבל חשמל או להכניס הוראות בעברית לקרטון או כל שטות אחרת.
בעיה.. בעיה...