כבל חשמל מאיביי בכמה מאות שקלים לעומת כבל סטנדרטי. עלול לפגוע?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא אכנס לשאלה האם הוא עשוי לשפר את הצליל או לא.
השאלה שלי היא אחרת - האם כבל כזה עלול לפגוע בצליל. לא להיות בנוי כראוי, לא להימדד כמו שצריך וכו'.
לצורך העניין, השימוש מיועד ל:
טלוויזיה
סאבוופר
רסיבר ק"ב
השיפור? מבחינתי שיהיה פסיכואקוסטי. רוצה שיראה טוב.
דוגמה לכבל:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 0937911515
השאלה שלי היא אחרת - האם כבל כזה עלול לפגוע בצליל. לא להיות בנוי כראוי, לא להימדד כמו שצריך וכו'.
לצורך העניין, השימוש מיועד ל:
טלוויזיה
סאבוופר
רסיבר ק"ב
השיפור? מבחינתי שיהיה פסיכואקוסטי. רוצה שיראה טוב.
דוגמה לכבל:
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 0937911515
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כנראה אתה זקוק לכבל עם הארקה, לכן תצטרך כבל עם תקע מסוג Type H - וסוג זה נדיר עד מאוד מעבר לים.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

סליחה על השאלה המפגרת, אבל - במה זה שונה, למשל, מהשימוש שאני עושה בכבל עם ראש אמריקאי שהולך למתאם פלסטיק בשני שקלים? זה גם כבל מחו"ל, האם אני יכול להסיק מזה שהכבלים עם החיבור האמריקאי כן מגיעים עם הארקה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה Type B. אתה מעוניין לקנות כבל Type B חדש במקום הקיים עבור תוצאות אסתטיות נאות יותר? זה קצת הורס מהמראה בשל השימוש במתאם הפלסטיק עבור Type H לשקעים בארץ.
בכל מקרה, אני מאמין שהכבל יהיה תקין כל עוד תצמד למותגים מוכרים.
בכל מקרה, אני מאמין שהכבל יהיה תקין כל עוד תצמד למותגים מוכרים.
מציע לך להיות זהיר וחשדן כאשר מדובר במוכרים מהמזרח הרחוק.
כמות הזיופים שמגיעה משם עולה על כמות הלא מזויפים...קח בחשבון שמי שעוסק בזיוף הוא לא בדיוק אדם שצריך לצפות ממנו להגינות וזה עלול לבוא לידי ביטוי גם ברמת ההרכבה והבטיחות בשימוש בכבל.
אני הייתי לוקח בחשבון מוכרים מארהב או אירופה.
ארז
כמות הזיופים שמגיעה משם עולה על כמות הלא מזויפים...קח בחשבון שמי שעוסק בזיוף הוא לא בדיוק אדם שצריך לצפות ממנו להגינות וזה עלול לבוא לידי ביטוי גם ברמת ההרכבה והבטיחות בשימוש בכבל.
אני הייתי לוקח בחשבון מוכרים מארהב או אירופה.
ארז
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הכבל הנוכחי שלי הוא כבל של 1000 ש"ח, מקורי. אותו קניתי עבור תוצאות סוניות, ואני אכן מרוצה מהשיפור שקיבלתי ממנו. מתאם הפלסטיק אכן מבאס אותי, אבל אני מעדיף אותי על פני החלפה של השקע בקיר.
לגבי שאר המרכיבים, ממה שקראתי (אבל, אני מודה, לא ניסיתי בעצמי), לא הורגש שיפור בעת החלפת כבל חשמל. זה נטו אלמנט של "שייראה טוב", למרות שאני יכול לשרוד יפה מאוד גם בלעדיהם.
ארז, זה זיוף אך ורק אם הכבל מתיימר להיות מה שהוא לא. פה הם כותבים במפורש שזה כבל diy שפשוט בנוי מחומרים טובים.
לגבי שאר המרכיבים, ממה שקראתי (אבל, אני מודה, לא ניסיתי בעצמי), לא הורגש שיפור בעת החלפת כבל חשמל. זה נטו אלמנט של "שייראה טוב", למרות שאני יכול לשרוד יפה מאוד גם בלעדיהם.
ארז, זה זיוף אך ורק אם הכבל מתיימר להיות מה שהוא לא. פה הם כותבים במפורש שזה כבל diy שפשוט בנוי מחומרים טובים.
רק מציע לך להזהר ממוכרים מהמזרח הרחוק, גם אם מדובר בכבל DIY , אתה לא יכול לדעת ממה הוא בנוי ואיך הוא מורכב.ran_carney כתב:
ארז, זה זיוף אך ורק אם הכבל מתיימר להיות מה שהוא לא. פה הם כותבים במפורש שזה כבל diy שפשוט בנוי מחומרים טובים....
אין בעיה לכתוב במפורש X אבל תכלס זה לא יהיה זה...הרי לא תפרק ותבדוק שזה הורכב כמו שצריך ושהרכיבים אכן טובים...
ארז