המלצה לטלוויזיה 50 אינצ' - וואליו פור מאני
שלום,
מעוניין לרכוש טלוויזיה, זקוק להמלצה, ויש לי מספר שאלות:
מעוניין במסך של בערך 50 אינצ', מרחק צפייה של כ 4.5 מטר, בתקציב של עד כ 4000 ₪.
שימוש עיקרי (כמעט יחיד) – לחבר לה מחשב, ולצפות בסרטים.
לא מעניין בטלוויזיה חכמה \ תלת מימד \ תכונות מיוחדות.
מעוניין באיכות תמונה טובה\סבירה, שמע סביר, אמינה יחסית – משהו וואליו פור מאני לצופה הממוצע.
יתכן שלעניין הסרטים אשקול לחבר לה שמע ממערכת קולנוע ביתי.
האם ישנה חברה מומלצת או דגם מומלץ?
שאלה נוספת: בערך המקום היחידי בבית שהטלוויזיה יכולה להיכנס זה בתליה על קיר,
מעל מזגן תחתי, שגובהו כ 0.8 מטר. הקיר עצמו – קיר לבנים ישן יחסית שלא מרגיש לי מאסיבי מידי.
האם המיקום עשוי להוות בעיה? האם משקל הטלווזיה צריך להיות שיקול?
רוב תודות,
שי
מעוניין לרכוש טלוויזיה, זקוק להמלצה, ויש לי מספר שאלות:
מעוניין במסך של בערך 50 אינצ', מרחק צפייה של כ 4.5 מטר, בתקציב של עד כ 4000 ₪.
שימוש עיקרי (כמעט יחיד) – לחבר לה מחשב, ולצפות בסרטים.
לא מעניין בטלוויזיה חכמה \ תלת מימד \ תכונות מיוחדות.
מעוניין באיכות תמונה טובה\סבירה, שמע סביר, אמינה יחסית – משהו וואליו פור מאני לצופה הממוצע.
יתכן שלעניין הסרטים אשקול לחבר לה שמע ממערכת קולנוע ביתי.
האם ישנה חברה מומלצת או דגם מומלץ?
שאלה נוספת: בערך המקום היחידי בבית שהטלוויזיה יכולה להיכנס זה בתליה על קיר,
מעל מזגן תחתי, שגובהו כ 0.8 מטר. הקיר עצמו – קיר לבנים ישן יחסית שלא מרגיש לי מאסיבי מידי.
האם המיקום עשוי להוות בעיה? האם משקל הטלווזיה צריך להיות שיקול?
רוב תודות,
שי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
חלל מואר או חשוך?
אני כמוך מחפש טלוויזיה כעת Value for Money כמו שאתה מתאר.
גם אני מתכנן לצפות בעיקר בסרטים דרך המחשב.
גם אותי לא מעניין תחת מימד / Smart.
אם גם אתה, כמוני, מתכנן לצפות בד"כ בחושך מוחלט, פלזמה תהיה איכותית יותר מ- LED בשחורים, בזוויות צפיה ובאיכות תמונה (בטווח מחירים זהה ל- LED כמובן).
לאחר שחיפשתי מספר ימים, מצאתי פזמה 60 אינץ' במחיר סביר, יכול להיות שאם נקנה יחד יעשו לנו הנחה.
אם אתה מאיזור השרון/מרכז ומה שכתבתי נשמע לך, דבר איתי בפרטי, אבל קח בחשבון שתצטרך להוסיף טיפה מעל התקציב שציינת כי המחיר שלה 5,300 בערך, אולי יחד נוציא אותה כל אחד ב- 5.
נשתמע
גם אני מתכנן לצפות בעיקר בסרטים דרך המחשב.
גם אותי לא מעניין תחת מימד / Smart.
אם גם אתה, כמוני, מתכנן לצפות בד"כ בחושך מוחלט, פלזמה תהיה איכותית יותר מ- LED בשחורים, בזוויות צפיה ובאיכות תמונה (בטווח מחירים זהה ל- LED כמובן).
לאחר שחיפשתי מספר ימים, מצאתי פזמה 60 אינץ' במחיר סביר, יכול להיות שאם נקנה יחד יעשו לנו הנחה.
אם אתה מאיזור השרון/מרכז ומה שכתבתי נשמע לך, דבר איתי בפרטי, אבל קח בחשבון שתצטרך להוסיף טיפה מעל התקציב שציינת כי המחיר שלה 5,300 בערך, אולי יחד נוציא אותה כל אחד ב- 5.
נשתמע
[1]
בוא נגיד שהחלל יהיה לרוב חשוך משום שאצפה בערבים, אך לא הייתי מגביל את עצמי באופן מוחלט.
[2]
אני מבין שמבין עניין היה מתאים לפחות שישים אינצ למרחק צפייה של ארבע וחצי מטר. מאחר והתקציב אינו בלתי מוגבל (כ 4000 ₪) אני מוכן לקרב את הספה בעת הצורך, חורני ככל שהדבר ישמע.
[3]
אין לי בעייה לקנות פלסמה, אך ככול שהבנתי פלאסמה אמינה פחות, כבדה יותר (ראה לעיל מגבלת הקיר) וצורכת חשמל יותר (בכמה יותר בעצם?).
מה דעתכם?
בוא נגיד שהחלל יהיה לרוב חשוך משום שאצפה בערבים, אך לא הייתי מגביל את עצמי באופן מוחלט.
[2]
אני מבין שמבין עניין היה מתאים לפחות שישים אינצ למרחק צפייה של ארבע וחצי מטר. מאחר והתקציב אינו בלתי מוגבל (כ 4000 ₪) אני מוכן לקרב את הספה בעת הצורך, חורני ככל שהדבר ישמע.
[3]
אין לי בעייה לקנות פלסמה, אך ככול שהבנתי פלאסמה אמינה פחות, כבדה יותר (ראה לעיל מגבלת הקיר) וצורכת חשמל יותר (בכמה יותר בעצם?).
מה דעתכם?
- טלHD
- גורו

התקציב קצת בעייתי וגם מרחק הצפייה שלך דורש מינימום 60"....kamashay כתב:[1]
[2]
[3]
מה דעתכם?...
אבל במסגרת המגבלות שיש....
51F5500 יתן לך את התמורה הטובה ביותר.
- טלHD
- גורו

אין שום בעיה עם משקל.kamashay כתב:תודה, כמה צריך הייתי להוסיף כדי שהתקציב לא יהיה בעייתי?
מה לגבי משקל המסך ואפשרויות תלייה על הקיר?
שי...
תקציב אמור להיות למסך 60 מהמרחק שלך וזה אומר סביבות 10k.
אבל במסגרת האפשרויות שלך תרכוש את המסך שהומלץ לך.