רכישת NOOK HD+ 32GB בארה"ב

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפני מספר ימים שאלתי על קניית קורא ספרים אלקטרוני NOOK Simple Touch משומש אך בסופו של דבר החלטתי שעדיף לי לרכוש מכשיר קצת יותר רציני לקריאת ספרים ולנצל אותו גם כטאבלט.
משיקולי גודל/מחיר/ביצועים נראה לי כי המתאים ביותר יהיה ה NOOK HD+ וכאן מתחילות מספר שאלות:
-מדוע המכשיר לא מגיע לארץ בצורה רשמית? אחרי הכל, הוא התשובה לטאבלט אנדרויד גדול ("10) במחיר הנמוך מאלפייה.
-תודות להמלצה של dhead2009 חיפשתי ב Buy2USA ומצאתי את במכשיר באמזון בכמה מחירים:
* Certified Pre-Owned NOOK HD+ Tablet 32GB Slate (BNTV600-32GB-CPO במחיר של 875 ש"ח.
* NOOK HD+ 9" 32GB Tablet במחיר של 1074 ש"ח.
האם ישנה בעייה ברכישת מכשיר משומש? האם כדאי להשקיע 200 שקלים נוספים לרכישת מכשיר חדש?
האם יש לרכוש מוצרים נוספים בזמן הקנייה? (כיסויי, ביטוח מורחב וכו,)
-אני רוצה להשתמש בקורא גם כטאבלט אנדרואיד ומצאתי מספר קושחות אנדרויד:
*rootmynookhd
*n2acards
*AndroidForNook (AFN Products, LLC)
מישהו התנסה איתן?
חשובה לי מאוד התמיכה בעברית, האם מערכות אלה תומכות בפונטים בעברית ובכתיבה מימין לשמאל?
ב AndroidForNook ישנן שתי אופציות רכישה/התקנה. הראשונה היא AndroidForNook Dual-Boot micro SD card בה המערכת עולה מכרטיס הזיכרון החיצוני וניתן לבחור אם איזו מערכת לעבוד (Nook או Android) והשנייה AndroidForNook Recovery Plus! card אשר מבצעת Rooting ומחליפה את קושחת ה Nook בקושחת Android. אני מעדיף אץ האופצייה השנייה משיקולי מהירות אך חשוב לי מאוד שאוכל להחזיר את קושחת ה Nook המקורית במקרה של בעייה.
*מישהו התנסה בהן?
*יש אותם למישהו?
*ישנן מספר וורסיות למערכת ההפעלה, KitKat 4.4 Jelly Bean 4.3. מה עדיף?
*חיפשתי ברשת ולא מצאתי היכן ניתן להוריד אימיג' של הקושחה לניסיון (כמובן שארכוש את הקושחה אם הכל יהיה תקין) מישהו יודע היכן ניתן למצוא או שיש לו כרטיס ויאפשר לי לנסות אותה?

haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

הוזמן ה NOOK HD+ 32GB

שליחה #2 

הוזמן NOOK HD+ 32GB חדש מאמזון דרך BAY2USA במחיר נוח למדי, הוא יגיע כנראה בימים הקרובים. ד"א, ניתן לרכוש בזול יותר (מכשיר שהוחזר) ב 300 ש"ח פחות. כקניה ראשונה לא רציתי לקחת סיכונים אבל להבא... אכתוב התרשמות (בשימוש במערכ ההפעלה המקורית של ה NOOK) לאח שאקבל אותו.

אשמח לעזרה בנוגע לקושחות. הבנתי שניתן להוריד קושחות דומות ישירות מ cyanogenmod אבל אני חושש מחוסר תמיכה רשמית. אני חושש מעט כי כרגע אני משתמש בקורא של BOOX מדגם M92 עם תמיכה לא קיימת ובגלל כל הבעיות הלא נפתרות שלו החלטתי לעבור ל NOOK.

haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

B&N ממש דפוקים!

שליחה #3 

קיבלתי את ה NOOK לפני כשעתיים, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%).
חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצליהוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין!

כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה כי המשלוח לכאן היה כשבוע ומדיניות ההחזרה של B&N היא תוך 4 יום.

*האם למישהו יש כבל כזה? אם זה באיזור המרכז אשמח מאוד לקפוץ אילו עם ה NOOK שלי לאשר כי התקלה בכבל.
*האם ניתן לרכוש כבל כזה בארץ?
*ל B&N הדפוקים אין אפשרות לשלוח מייל לתמיכה (הלו, מה איתכם. זו המאה ה21) אלא רק מעין צ'אט שכרגע אינו פעיל. למישהו יש אולי רעיון איך לפנות אליהם?

פעם ראשונה בקניית NOOK ופעם אחרונה....

haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מישהו מכיר מעבדה במרכז שיכולה לבצע בדיקה למכשיר או לכבל?

haim_gds פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מספר תובנות מה NOOK

שליחה #5 

קודם כל, חודש עבר מאז שקיבלתי אותו ופניתי לתמיכה שלהם בנוגע לכבל בפגום ו... כלום!
שוחחתי עם התמיכה שלהם 6 פעמים, האחרונה היום, ותמיד זה אותו סיפור. להסביר למטומטם בקצה השני של הצ'אט מחדש את הבעייה (הם כנראה לא שומרים תיעוד...), לקבל איזו התקלה חדשה (מה מספר כרטיס האשראי? מהי הכתובת למשלוח/חיוב? מה המספר שלך?) ולקבל את ההתנצלות האמריקאית הסטנדרטית והבטחה שהבעייה נפטרה וכבל חילופי נשלח אלי וכלום....
השגתי בנתיים כבל חילופי (זמנית) התחלתי לעבוד קצת עם המכשיר. כטאבלט עם האנדרואיד המסורס של B&N הוא לא מדהים במיוחד אך הוא מבצע את הדברים המתבקשים.
משהו מעניין. לקורא הספרים שלהם אין תוכנת קריאת ספרים מובנת חוץ מה Play Book הדפוק שלהם שלא מאפשר קריאת ספרים קיימים, למרבה המזל לא חסרות תוכנות קריאה אחרות (אני משתמש ב Cool Reader שמתממשק למילון) כך שזו לא בעייה רצינית. בעייה קצת יותר רצינית היא, אהם... לא הצלחתי בהתחלה לקרוא טקסט בעברית. בעייה.
נכון להיום, התוכנה היחידה שמאפשרת קריאת קבצי MOBI בעברית היא הקינדל (שהיא מנוונת לאנדרואיד...) והיא מאוד לא נוחה לשימוש.

בזמן הקרוב אני עומד להעיף את הזבל של B&N ולהתקין אנדרואיד רגיל שיאפשר לי לעבוד איתו כטאבלט (אע"פ שאני עומד להשתמש בו כקורא ספרים).

מסקנה: לא, אל תרכשו אותו.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”