קניית מודם BT Openreach Modem VDSL

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ros88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
הצטרף: מאי 2011
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

כמו רבים שדרגתי את המהירות בתשתית של בזק.
נדרשתי להשאיל מודם VDSL בחיוב חודשי של 8 שקל.

ראיתי המודם הנ"ל באיביי
http://www.ebay.com/itm/BT-Openreach-Mo ... 3cd0024b72

ומצאתי מדריך לפתיחה שלו :
http://hackingecibfocusv2fubirevb.wordpress.com/

יש לי מספיק ידע טכני בשביל לבצע שינוי למודם.

השאלה האם המודם יתן מענה ראוי? (מהירות 40MB)

תודה רבה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

עד כמה שידוע לי בזק משתמשת בטכנולוגיית VDSL2, תוודא שהמודם הזה תומך כי בעמוד ב-ebay רשום רק VDSL. אם הוא תומך VDSL2 אז הוא אמור לתמוך, אם כי אני אישית הייתי נמנע מכל דבר עם נעילות מיותרות.
אני אגב קניתי את המודם הזה בגלל אותה סיבה. יש איתו כמה בעיות, כשהעיקרית היא שממשק הקונפיגורציה הוא בסינית ולא מצאתי קושחה אנגלית (יש על זה שרשור שלם איפשהו בפורום), אבל עם שימוש ב-Google Translate הצלחתי להבין בסוף מה קורה שם.
בגדול היתרון הכי גדול של המודם הזה זה שמישהו אחר (במקרה הזה אני) כבר ניסה אותו ויכול להגיד לך שאפשר לגרום לו לעבוד וכן הוא נותן את המהירות המוטחת (אני מנוי על 30 מגה אז אני יכול להגיד לך שלכל הפחות את המהירות הזאת אני מקבל).

אגב, לא משנה מה בסוף תקנה, אחרי שתתקין את המודם החדש אתה צריך להתקשר לבזק, להודיע להם שרכשת מודם ולבקש מהם להעביר אותך לשירות ה-VDSL (זה צריך להיות מוגדר ככה גם בצד שלהם). במקרה שלי הנציגה לא עשתה בעיות, מקווה שלא תיפול על מישהו מ***ק.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
הצטרף: ינואר 2009
מיקום: dev/null/
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #3 

תוודא שהוא תומך בפרופיל 17a של VDSL, זה הכי חשוב.
רק בVDSL זה לא מספיק.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”