בניגוד לשיתוף קבצים באמצעות פרוטוקול bittorrent בין מחשבי PC ( שהמידע מאוחסן מהם ).
1. כיצד ניתן לממש שיתוף קבצים באמצעות פרוטוקול bittorrent בין smartphones , כאשר במקרה הזה המידע לא מאוחסן עליהם אלא ב cloud ?
2. כיצד ניתן לממש שיתוף קבצים בין שני מחשבי PC ב cloud ?
צריך עזרה בפתרון לבעיות הנ"ל תוך כדי שימוש בפרוטוקול bittorrent וכד'...
bittorrent - צריך את עזרתכם בנושא:
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אתה לא רוצה להשתמש ב-BT בשביל זה. אם המידע נמצא ב-cloud האינטרס שלך זה להעביר אותו משירות אחד לשני בלי לעבור בשום מכשיר שלך בדרך כי (א) זה יהיה מהיר בסדרי גודל של פי כמה אלפים ו (ב) זה לא יגמור לך את חבילת הגלישה תוך יום.
היי NegativeIQ,
לא ענית על שאלותי.
אני צריך לממש רשת P2P אשר משתמשי הקצה שלה הם thin clients, כלומר סמארטפונים, טאבלטים וכד'...
הדרישה במימוש זה להשתמש בפרוטוקול bittorrent, כדי לייעל את מהירות ההורדה והשיתוף וליצור רוחב פס גבוהה ברשת.
אני יודע שזו גם לא רשת יעילה ולשם המימוש שלה אני צריך לכתוב אפליקציה שבעזרתה אני יישלוט על המחשב שהוא בעצם עובד מול שרת ה cloud.
השאלה שלי כיצד אני יכול לממש את זה? איזה אפליקציה אני צריך לכתוב, ובאיזה שכבות אני צריך להשתמש כדיי לממש את הרעיון?
לא ענית על שאלותי.
אני צריך לממש רשת P2P אשר משתמשי הקצה שלה הם thin clients, כלומר סמארטפונים, טאבלטים וכד'...
הדרישה במימוש זה להשתמש בפרוטוקול bittorrent, כדי לייעל את מהירות ההורדה והשיתוף וליצור רוחב פס גבוהה ברשת.
אני יודע שזו גם לא רשת יעילה ולשם המימוש שלה אני צריך לכתוב אפליקציה שבעזרתה אני יישלוט על המחשב שהוא בעצם עובד מול שרת ה cloud.
השאלה שלי כיצד אני יכול לממש את זה? איזה אפליקציה אני צריך לכתוב, ובאיזה שכבות אני צריך להשתמש כדיי לממש את הרעיון?