התלבטות בין Asustor as-604t לבין Synology ds412+
היי
החלטתי לרכוש שרת NAS לצרכים ביתיים שזה גיבוי והזרמת סרטי HD מלא ובלוריי וגם מוזיקה, וגיבוי של תמונות. זה גם כולל שרת הורדות וסידור קבצי מוזיקה, סרטים וסדרות.
צמצמתי את האפשרויות שלי עד לכדי שני השרתים האלו Asustor as-604t ו Synology ds412+ וכאן ההתלבטות שלי.
מוצר חדש יחסית אבל מבטיח לעומת מוצר ותיק עם שם ורזומה. לפי מה שקראתי לשניהם יש מגוון רחב של אפליקציות.
מבחינת חומרה ל Asustor יש מעט יותר יתרון שכולל הרחבת זיכרון RAM שיכול לתת מענה עתידי לצרכים שאני לא חושב עליהם כרגע.
האם יש אנשים שהתנסו ויכולים לתת חוות דעת?
החלטתי לרכוש שרת NAS לצרכים ביתיים שזה גיבוי והזרמת סרטי HD מלא ובלוריי וגם מוזיקה, וגיבוי של תמונות. זה גם כולל שרת הורדות וסידור קבצי מוזיקה, סרטים וסדרות.
צמצמתי את האפשרויות שלי עד לכדי שני השרתים האלו Asustor as-604t ו Synology ds412+ וכאן ההתלבטות שלי.
מוצר חדש יחסית אבל מבטיח לעומת מוצר ותיק עם שם ורזומה. לפי מה שקראתי לשניהם יש מגוון רחב של אפליקציות.
מבחינת חומרה ל Asustor יש מעט יותר יתרון שכולל הרחבת זיכרון RAM שיכול לתת מענה עתידי לצרכים שאני לא חושב עליהם כרגע.
האם יש אנשים שהתנסו ויכולים לתת חוות דעת?
אני גם מצטרף לשאלה..
האמת שאני בכלל התלבטתי בין ה ds412+ לבין ה qnap 469L
ולמרות שהם נראים דומים החלטתי ללכת על ה 412+..
השאלה היחידה כרגע היא האם כדאי לקנות מכשיר שכבר נמצא בשוק שנתיים בערך.. לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם יש לו דגם מחליף..
(הדרישה שלי, שאני מניח גם של danielby, היא מעבד atom (לפחות) )..
(הדגמים ה 413 וה414 מגיעים עם מעבד חלש)
האמת שאני בכלל התלבטתי בין ה ds412+ לבין ה qnap 469L
ולמרות שהם נראים דומים החלטתי ללכת על ה 412+..
השאלה היחידה כרגע היא האם כדאי לקנות מכשיר שכבר נמצא בשוק שנתיים בערך.. לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם יש לו דגם מחליף..
(הדרישה שלי, שאני מניח גם של danielby, היא מעבד atom (לפחות) )..
(הדגמים ה 413 וה414 מגיעים עם מעבד חלש)
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אם אתה לא מתכוון להשתמש ב NAS כ HTPC, למה אתה צריך מעבד חזק יותר?boim כתב:(הדגמים ה 413 וה414 מגיעים עם מעבד חלש)...
יש לי Synology DS410 כבר שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו. העובדה שיש לו חומרה צנועה רק עוזרת לו לשמור על צריכת חשמל נמוכה מאוד. במקרה שלי, הוא מחובר ל UPS של 400W שיכול להחזיק אותו כמעט חצי שעה על הסוללה בניגוד לדקות ספורות במקרה של מחשב רגיל.
אתה בטוח שהם הבינו שמדובר ב 412+?boim כתב:ההפרש הוא לא 50%..
התקשרתי ישירות ליבואן והמחיר של ה 412+ הוא בערך 3300 כולל מע״מ.....
בזאפ המחירים נעים בין 4700 ל 5000 ש"ח
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 50=2935352
איציק כמה זיכרון RAM יש לו? האם הוא גם משמך כשרת הורדות? או רק גיבוי?Itsik_G כתב:אם אתה לא מתכוון להשתמש ב NAS כ HTPC, למה אתה צריך מעבד חזק יותר?......
יש לי Synology DS410 כבר שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו. העובדה שיש לו חומרה צנועה רק עוזרת לו לשמור על צריכת חשמל נמוכה מאוד. במקרה שלי, הוא מחובר ל UPS של 400W שיכול להחזיק אותו כמעט חצי שעה על הסוללה בניגוד לדקות ספורות במקרה של מחשב רגיל....
מה זאת אומרת "הגרסה עם המעבד הכי חזק"? יש כמה גרסאות לדגם הזה?boim כתב:בטוח - התקשרתי שבוע שעבר לבדוק..
ואני רוצה את הגרסה עם המעבד ה״חזק״ (atom) גם כדי להגיע למ100 מגה מהירות העתקה וגם כדי לתמוך בהורדות ואולי משהו ״מעניין״ יותר בעתיד.,...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יש כאן את המפרט המלא.danielby כתב:איציק כמה זיכרון RAM יש לו? האם הוא גם משמך כשרת הורדות? או רק גיבוי?.........
אני לא משתמש בו כשרת הורדות, אבל כן משתמש בו כשרת MySQL עבור XBMC ובנוסף גם את החבילות המובנות של ניהול תמונות, סרטי וידאו, מצלמות אבטחה ומוסיקה.
לא נראה לי שהולכים להכריז על משהו חדשboim כתב:אולי שווה לחכות עוד כמה שבועות..
http://www.synology.com/en-us/company/news/article/436...