להביא Xbox 360 התלבטות
שמעו אני הרבה זמן רוצה להביא XBOX אמרו לי לחכות ל ONE אבל עכשיו שהוא יצא ראתי שהוא לא בתקציב שלי
האם שווה לי להביא את ה 360 ?
אני די מפחד להתאכזב ממנו במיוחד בנושא שיפסיקו לייצר לו משחקים בגלל שיצא קונסולה חדשה יותר..
מה דעתכם?
אני די מפחד להתאכזב ממנו במיוחד בנושא שיפסיקו לייצר לו משחקים בגלל שיצא קונסולה חדשה יותר..
מה דעתכם?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
yigal33 נתן לך את העצה הכי טובה שתוכל לקבל אבל מכיוון שאתה כנראה לא עשית שיעורי בית אתה בטח תלך על XBOX 360 שנושם את נשימותיו האחרונות או על ה-XBOX ONE שנחשב נחות יותר ויקר יותר לעומת ה-PS4 שהוצע לך.
אני מציע לך לקרוא, לקרוא ואז עוד קצת לקרוא על XBOX ONE ועל ה-PS4 ולקבל החלטה מושכלת מה לקנות ולא לפסול שום דבר מראש !!!
אני מציע לך לקרוא, לקרוא ואז עוד קצת לקרוא על XBOX ONE ועל ה-PS4 ולקבל החלטה מושכלת מה לקנות ולא לפסול שום דבר מראש !!!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
וזה שיש לו ספרייה עצומה של מאות משחקים שלא שיחקת?OmriFranz כתב:שמעו אני הרבה זמן רוצה להביא XBOX אמרו לי לחכות ל ONE אבל עכשיו שהוא יצא ראתי שהוא לא בתקציב שלי
מה דעתכם?...
הרי אתה לא תקנה אותו ורק את המשחקים שייצאו בעתיד, יש לו ספרייה מכובדת שאתה יכול לנצל אותה במחירים נמוכים מאוד.
אז או שתקנה 360 ותהנה ממשחקים רבים כבר כעת (אין טעם להסתכל קדימה)
או שתשקול שוב בין ה PS4 לבין ה ONE
לא דילמה כל כך גדולה...
יש עכשיו המון 360 יד2 במחירים מצחיקים -שווה לך לקנות ולהינות ממאות המשחקים שקיימים- ועדיין יוצאים. (נכון לא לשנים רבות אבל לבינתיים ובתקציב נמוך.. גם המשחקים זולים בהתאם ברוב המקרים .)
גם אם זה לא הגרפיקה של PS4 או הONE - זה לא רע . - דעתי האישית.
גם אם זה לא הגרפיקה של PS4 או הONE - זה לא רע . - דעתי האישית.
אני לא אוהב לשחק משחקים במחשב זאת הבעיה שלי אני אוהב לשבת בנוח על המיטה בחדר מול הטלוויזיה ולשחק..
בגלל זה אני מעדיף קונסולה ולא מחשב..
ואם אנני הולך על יד 2 איך אני יכול לוודאות שהוא באמת מכשיר כשיר ובלי בעיות וחסימות און ליין וכאלו?
בגלל זה אני מעדיף קונסולה ולא מחשב..
ואם אנני הולך על יד 2 איך אני יכול לוודאות שהוא באמת מכשיר כשיר ובלי בעיות וחסימות און ליין וכאלו?