רק לי הפסיקו להגיע מוצרים שנרכשו מחו"ל?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
בזמן האחרון מוצרים שרכשתי מ- Ebay לא מגיעים!
הזמנתי מיני מקלדת אלחוטית, כיסוי לטלפון, דיבורית פשוטה לרכב ואף מוצר לא מגיע.
המקלדת נרכשה ב- 1.12.2013 והמגן שבועיים לאחר מכן. מדובר במוצרים זולים וומוכרים שונים.
זה רק אצלי?
הזמנתי מיני מקלדת אלחוטית, כיסוי לטלפון, דיבורית פשוטה לרכב ואף מוצר לא מגיע.
המקלדת נרכשה ב- 1.12.2013 והמגן שבועיים לאחר מכן. מדובר במוצרים זולים וומוכרים שונים.
זה רק אצלי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78918
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 791 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש בפירוש עיכוב.
יש לי איזה 5 חבילות בדרך, חלקן חודש וחצי מזמן הרכישה. ממש מרגיז.
יש לי איזה 5 חבילות בדרך, חלקן חודש וחצי מזמן הרכישה. ממש מרגיז.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
...
מכס ודואר ישראל נמאסתם !!!
גם אצלי המון חבילות מתעכבות בחודש האחרון .
תחכו קצת עם ESCLATE , הרוב יגיע בזמן .......הקרוב
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
אני מזמין מאיביי בתדירות די גבוהה (הרבה פיצ'יפקעס ורכיבים אלקטרוניים) רוב הדברים מגיע בזמן סביר, חלק מתעכב.. לא משהו יוצא דופן
פרט למשלוח אחד מאנגליה אשר מתעכב כבר מעל שלוש חודשים! ועוד גבו ממני 80 ש"ח רק על המשלוח! (כשליש מעלות המוצר)
אני בשיחה מתמשכת עם המוכר במשך חודש והוא מתעקש בתוקף לא להחזיר לי את הכסף/לשלוח מחדש/לפצות אותי בכל דרך אחרת
הוא טוען שיש לו הרבה בעיות עם משלוחים לישראל בחודשים האחרונים ובטוח שהמוצר יגיע בסופו של דבר....
פרט למשלוח אחד מאנגליה אשר מתעכב כבר מעל שלוש חודשים! ועוד גבו ממני 80 ש"ח רק על המשלוח! (כשליש מעלות המוצר)
אני בשיחה מתמשכת עם המוכר במשך חודש והוא מתעקש בתוקף לא להחזיר לי את הכסף/לשלוח מחדש/לפצות אותי בכל דרך אחרת
הוא טוען שיש לו הרבה בעיות עם משלוחים לישראל בחודשים האחרונים ובטוח שהמוצר יגיע בסופו של דבר....
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אכן העניין מתעכב.
הבעיה אינה במבצעי האכיפה שחשוב ולגיטימי שיתקיימו, אלא בהתנהלות הביזיונית של הגוף הזה.
יושבים שם כבר שנים בדיוק אותם האנשים שיתכן ויש להם קביעות או שפשוט לאף אחד אין כוח או רצון להתעסק בלהחליף אותם וכתוצאה מזה כל הציבור סובל וזה עוד כשמדובר בדוברי העברית. ברגע שמדובר במי שאינו דובר השפה הסיבוכיות עולה באופן קיצוני.
בנוסף, לענות לטלפון אצלם זה בגדר רשות בלבד, וגם זה רק בין השעות 8 ל-14:00 (לא לשכוח שיש הפסקת צהריים בתוך הזמן הזה).
בכל אופן צריך להיות אופטימיים - נקווה שכשדואר ישראל תכריז על פשיטת רגל ויצטרכו חברת דואר חדשה, ישקיעו גם מעט זמן ומחשבה בבחינה מחדש של המכס.
הבעיה אינה במבצעי האכיפה שחשוב ולגיטימי שיתקיימו, אלא בהתנהלות הביזיונית של הגוף הזה.
יושבים שם כבר שנים בדיוק אותם האנשים שיתכן ויש להם קביעות או שפשוט לאף אחד אין כוח או רצון להתעסק בלהחליף אותם וכתוצאה מזה כל הציבור סובל וזה עוד כשמדובר בדוברי העברית. ברגע שמדובר במי שאינו דובר השפה הסיבוכיות עולה באופן קיצוני.
בנוסף, לענות לטלפון אצלם זה בגדר רשות בלבד, וגם זה רק בין השעות 8 ל-14:00 (לא לשכוח שיש הפסקת צהריים בתוך הזמן הזה).
בכל אופן צריך להיות אופטימיים - נקווה שכשדואר ישראל תכריז על פשיטת רגל ויצטרכו חברת דואר חדשה, ישקיעו גם מעט זמן ומחשבה בבחינה מחדש של המכס.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
כנ"ל אצלי.
מחכה לחבילות סיניות כבר יותר מחודש וחצי, אבל בחבילות מארה"ב \ אירופה לא הרגשתי עיכוב בכלל.
מחכה לחבילות סיניות כבר יותר מחודש וחצי, אבל בחבילות מארה"ב \ אירופה לא הרגשתי עיכוב בכלל.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני קיבלתי מעטפה מסין אחרי חודשיים וחצי, לאחר שהמוכר כבר זיכה אותי בהחזר.
מצד שני לפני חודש-חודשיים קיבלתי חבילה מלטביה - הזמנתי ביום חמישי בבוקר, בששי זה היה בארץ, ובשלישי כבר החבילה היתה אצלי ביד. (מוצר מומלץ! 5 שלטי רחוק לחניה - תואמי V2 , ניתנים לשכפול משלט קיים ללא שום מכשיר - שילמתי על 5 פחות ממה שהייתי משלם בארץ על 2, וגם הייתי צריך ללכת במיוחד ולהזמין. תמיד קניתי בארץ כשהייתי צריך כי לא עלה בדעתי שאני יכול להזמין מאיביי מוצר כזה שצריך קסטומיזציה של הקוד של השער הספציפי).
מצד שני לפני חודש-חודשיים קיבלתי חבילה מלטביה - הזמנתי ביום חמישי בבוקר, בששי זה היה בארץ, ובשלישי כבר החבילה היתה אצלי ביד. (מוצר מומלץ! 5 שלטי רחוק לחניה - תואמי V2 , ניתנים לשכפול משלט קיים ללא שום מכשיר - שילמתי על 5 פחות ממה שהייתי משלם בארץ על 2, וגם הייתי צריך ללכת במיוחד ולהזמין. תמיד קניתי בארץ כשהייתי צריך כי לא עלה בדעתי שאני יכול להזמין מאיביי מוצר כזה שצריך קסטומיזציה של הקוד של השער הספציפי).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שאלת תם - האם אתם מודיעים למוכר שהחבילה שלכם הגיעה (מאוחר מאוד כמובן) גם לאחר שזיכה אתכם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
למה לא להודיע? בגלל ביטוח שיכול והוא עשה? אני מעדיף להיות עם מצפון נקי. גם בארץ שלא מחייבים אותי בטעות, אני חוזר לבית העסק ומשלם.
במקרה יחיד שקרה לי עד כה, והכסף הוחזר לי, הודעתי למוכר שהמוצר הגיע והעברתי לו כסף דרך פייפאל.
המוכר ניסה לתחמן אחרי חודש שהכסף לא הגיע, אבל אחרי שנשלח לו שוב אישור מפייפאל הוא הפסיק.
במקרה יחיד שקרה לי עד כה, והכסף הוחזר לי, הודעתי למוכר שהמוצר הגיע והעברתי לו כסף דרך פייפאל.
המוכר ניסה לתחמן אחרי חודש שהכסף לא הגיע, אבל אחרי שנשלח לו שוב אישור מפייפאל הוא הפסיק.