רוקו 3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
המכשיר לא נתמך מחוץ ל- US, לפיכך תכני ה- OTT שלו לא זמינים. ניתן לעקוף זאת, אך עדיין הפתרון לא יהיה מהיר דיו בהרבה מקרים עבור ניגון תקין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אגב, שימוש ב-Unblock-us (או אחד מאלף השירותים שמעתיקים אותו) עובד בכלל לא רע עבור המוצר הזה.
יש לי Roku XL מותקן כאן ורואים בכלל לא רע. הבעיות זה בד"כ רוחב פס לחו"ל והעובדה שרבים בארץ רגילים לתרגום...
יש לי Roku XL מותקן כאן ורואים בכלל לא רע. הבעיות זה בד"כ רוחב פס לחו"ל והעובדה שרבים בארץ רגילים לתרגום...
אבל איך אני עושה unblock-us? ואז אפשר לצפות בהמון ערוצים חינם? מצוין שיש 1000+ ערוצים.. אני בעיקר רוצה את הנגן בשביל שידורי ספורט ב HD בחינם,
האם אקבל תמורה לכך? ואם המוצר מתאים רק לארה"ב אז למה buy2usa לדעתכם מוכר אותו לארץ ואפילו לא מזהיר שהמכשיר לא מתאים לישראל?
האם אקבל תמורה לכך? ואם המוצר מתאים רק לארה"ב אז למה buy2usa לדעתכם מוכר אותו לארץ ואפילו לא מזהיר שהמכשיר לא מתאים לישראל?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש שירות חינמי (נכון להיום, ייתכן וזה ישתנה בעתיד) שעושה את מה ש-unblock-us עושה - נותן לך כתובת DNS שמזהה את המכשיר שלך כאילו שהוא ממוקם בארה"ב: https://unlocator.com/account/signupKizu כתב:אבל איך אני עושה unblock-us?...
נכון עם שירות DNS אין שום בעיות
שימו לב ב NETFLIX הברירת מחדל היא לא לשדר ב HD , על מנת לחסוך רוחב פס ,
וצריכים באופן ידני לגשת להגדרות החשבון בNETFLIX ולסמן שרוצים HD ,
לא זוכר בדיוק איך זה כתוב שם עשיתי את זה מזמן אבל זה דיי ברור.
שימו לב ב NETFLIX הברירת מחדל היא לא לשדר ב HD , על מנת לחסוך רוחב פס ,
וצריכים באופן ידני לגשת להגדרות החשבון בNETFLIX ולסמן שרוצים HD ,
לא זוכר בדיוק איך זה כתוב שם עשיתי את זה מזמן אבל זה דיי ברור.