איך בודקים סנכרון ראוטר ?
אני מקבל בבדיקת בזק 58 מגה ביט, זה לא אמור להיות 7 מגה בייט לשניה ?
אבל בטורנט או בהורדת קבצים מאתרים, אני לעולם לא עובר את ה-5 מגה בייט לא משנה מה אני מוריד.
האם יכול להיות שמדובר במשהו טכני שעליי לעשות ?
תודה
במידע של הראוטר אני מקבל:
B0 Line Rate - Upstream (Kbps): 5021
B0 Line Rate - Downstream (Kbps): 63816
אבל בטורנט או בהורדת קבצים מאתרים, אני לעולם לא עובר את ה-5 מגה בייט לא משנה מה אני מוריד.
האם יכול להיות שמדובר במשהו טכני שעליי לעשות ?
תודה
במידע של הראוטר אני מקבל:
B0 Line Rate - Upstream (Kbps): 5021
B0 Line Rate - Downstream (Kbps): 63816
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
האם אתה מוגדר אצל הספק שלך על אותך מהירות כמו בתשתית? 5מגה לשניה זה חיבור 40מגהביט (אם היית מוריד על נומר,6וחצי מגה לשניה אז זה היה טוב אם כי עדין טעון שיפור)
נסה מנהל הורדות עם כמה קבצים ביחד ושלכל קובץ יהיו לפחות 10חיבורים (מה שנקרא,"לקרוע" את הקו)
או 2-3 טורנטים עם הרבה seeds.
אם אתה עדיין "מוגבל" ל5מגה לשניה זה זה בעיית ספק לדעתי (אלא אם כן מופעלת רשת אלחוטית,ועוד מישו חוגג לך על החיבור)
נסה מנהל הורדות עם כמה קבצים ביחד ושלכל קובץ יהיו לפחות 10חיבורים (מה שנקרא,"לקרוע" את הקו)
או 2-3 טורנטים עם הרבה seeds.
אם אתה עדיין "מוגבל" ל5מגה לשניה זה זה בעיית ספק לדעתי (אלא אם כן מופעלת רשת אלחוטית,ועוד מישו חוגג לך על החיבור)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
בוא נגיד שלפי האתר של בזק שיוצא שם 58 מגה ביט אני אמור לקבל 58/8 = 7.25 מגה בייט לשנייה לפי בדיקת מהירות של בזק.
בטורנט ניסיתי 3 מחשבים שונים ברשת הקווית שלי כל אחד בנפרד מגיע לאותה מהירות של מקסימום 5.5-5.8 כשאני מוריד כמה קבצים שונים כשכל אחד מהם מכיל רק seeders.
זאת אומרת בורח משהו כמו 1.5 מגה בייט ביחס לבדיקה שלי בבזק ששם יוצא 58 מגה ביט שזה כאמור 7.25 מגה בייט פחות או יותר.
וזה בדוק ב-3 מחשבים שונים בנפרד באותו רשת.
אלא אם כן אני מפספס משהו בחישוב המתמטי שלי ?
מה שלא ברור לי זה איך בבדיקה זה כן מגיע למהירות אבל אתה אומר שיכול להיות שהספק אשם, הרי אם הספק היה מגביל אותי אז לא הייתי יכול להגיע למהירות 60 מגה ביט גם בבדיקה ?
בטורנט ניסיתי 3 מחשבים שונים ברשת הקווית שלי כל אחד בנפרד מגיע לאותה מהירות של מקסימום 5.5-5.8 כשאני מוריד כמה קבצים שונים כשכל אחד מהם מכיל רק seeders.
זאת אומרת בורח משהו כמו 1.5 מגה בייט ביחס לבדיקה שלי בבזק ששם יוצא 58 מגה ביט שזה כאמור 7.25 מגה בייט פחות או יותר.
וזה בדוק ב-3 מחשבים שונים בנפרד באותו רשת.
אלא אם כן אני מפספס משהו בחישוב המתמטי שלי ?
מה שלא ברור לי זה איך בבדיקה זה כן מגיע למהירות אבל אתה אומר שיכול להיות שהספק אשם, הרי אם הספק היה מגביל אותי אז לא הייתי יכול להגיע למהירות 60 מגה ביט גם בבדיקה ?
אם אתה בבזק בנלאומי יש הגבלת תעבורה לכן מומלץ לעבור ספק כמו שאני עשיתי ועכשיו אני גולש נהדר 
http://www.hometheater.co.il/vt197393.א ... לאומי.html קישור לנושא תקרא תבדוק
http://www.hometheater.co.il/vt197393.א ... לאומי.html קישור לנושא תקרא תבדוק
בקיצור בזק ובזק בינלאומי שניהם אומרים לי שהכל מצויין... כל עוד יש 60 מגה ביט בבדיקה, כל מהירות פחותה מזאת היא באשמת השרתים מהם אני מוריד או באשמת ההגדרות בטורנט, מעבר לזה אני מדבר אל הקיר.
עכשיו תגידו לי אתם, יש מצב שאני מחמיץ משהו והם צודקים ?
האם אני אמור לקבל 5.7 מקסימום על בדיקת בזק של 60 מגה ביט ?
עכשיו תגידו לי אתם, יש מצב שאני מחמיץ משהו והם צודקים ?
האם אני אמור לקבל 5.7 מקסימום על בדיקת בזק של 60 מגה ביט ?