קונה טלוויזיה 46-47 אינץ' בגרמניה, מחפש המלצות לדגמים טובים.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני עוד שבוע מבקר את אבא שלי בברלין, והוא מחפש טלוויזיה חדשה אחרי שהקודמת שבקה חיים.
אין לו ממש מושג כשזה מגיע לעניינים טכנולוגיים, אז הוא סינג'ר אותי לעשות לו את העבודה המלוכלכת... אני מקווה שאולי פה בפורום יוכלו לעזור לי במשימה :)
אני אודה ומתוודה שאין לי ממש מושג מה התרחש בשוק הטלוויזיות מאז הLCD הרגילות, אני מודע לכך שהטלוויזיות היום הם LED ושקיים אלמנט ה3D והSmartTV, אבל אני לא מודע לאיזה נושאים לשים לב, מאיזה חולשות להיזהר (הבנתי ש"ענניות" זה רעה חולה) וכו'.
הדרישות הן כך:
1)מחיר- כמובן שמשמדובר בגרמניה, המחירים בארץ לא יהיו אותו דבר.
לכן אני מבין אם אין לכם כוח אשכרה לבדוק אם יש מקבילה לדגם שאתם תציעו לי בגרמניה; בכל מקרה, אני מעדיף שתציעו ושאפילו אחד-שתיים מהדגמים יהיו מאשר שלא יהיו לי כלום להסתמך עליו.
דגמים שראיתי שנכנסים למחיר שאני רוצה, מהזול ליקר:
46 אינץ'-
Samsung UE46F5070
Samsung UE46EH5300
Samsung UE46F5370 (נראה לי דומה ל5300 רק אירופאי אבל לא בטוח)
Samsung UE46F5000
Samsung UE46F5570
Samsung UE46F6270
Samsung UE46F6170
(דילגתי על טלוויזיות של פיליפס כי למרות שזה שיטחי פשוט שמעתי דברים רעים על הטלוויזיות שלהן מבחינת ממשק איכות וכו')
47 אינץ'-
LG 47LN5406
LG 47LN5778
LG 47LN5708
LG 47LN5758
LG 47LA6136
השאיפה מבחינת מחיר היא 400-500 יורו מקסימום, חריגה תתאפשר עד 50 יורו אם יש איזה ערך מטורף של עלות\תועלת. האתר שאני משתמש בו להשוואת המחירים הוא idealo.de.
מבחינת דרישות אחרות:
לא כל כך דחוף לקנות SMART TV, בעיקר מחשש שזה יבלבל את אבא שלי שלא יידע מה לעשות עם הממשק הזה, למרות שכמובן מסיבות אנוכיות נוח מאוד שיהיה נגיד ניגון MKV בטלוויזיה (למרות שיש מחשב שאפשר לחבר אותו תמיד בHDMI) ולמרות שהסיכוי אני מניח לתמיכה בכתוביות SRT חיצוניות בעברית קלוש.
תלת מימד- שוב, גם מבחינת זאת שאחוז הסרטים שאשכרה אני חשוב שיירצו לראות בזה הוא קטנצ'יק, וגם בגלל זה מעלה את המחיר, לא דחוף.
לסיכום- טלוויזיה איכותית, איכות תמונה טובה בSD וHD, תמיכה בניגון מUSB של MKV וכו' תועדף, כל השאר- עדיפות משנית.
אם תוכלו להביע דעה אם אתם מכירים את הדגמים הנ"ל, זה יהיה עזרה עצומה ואודה לכם עד מאוד!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”