עזרה בבחירת OS ל HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oFRiZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז אחרי התייעצות פה בפורום וכמה ימים של חיפושים והשוואות בלי שינה, התחדשתי ב Zotac ID-18 עם זיכרון 4GB של G.Skill ונפח איחסון 1T של Hitachi.

עכשיו ההתלבטות היא איזו מערכת הפעלה תתאים לי יותר.. קראתי על רובן אבל לא הצלחתי לגבש דעה ברורה..
השימוש העיקרי יהיה XBMC אבל ארצה גם שתהיה לי האופציה לדפדפן,יוטיוב ואפילו הורדת טורנטים..

Xbmcbuntu יכולה לענות על הצרכים? או שללכת כבר על Ubuntu?
ראיתי עוד הפצות נחמדות כמו Mythbuntu לדוגמא..

יש לציין שאין לי שום ידע קודם עם לינוקס ועד היום אני עובד עם ווינדוס בלבד.. אבל אהבתי את הממשק של לינוקס ואשמח ללמוד.. אבל חשוב שלא תהיה מערכת מסובכת מידי להתקנה וגם לא לשימוש. אני מעוניין במערכת פשוטה שלא תדמה לגמרי מחשב אבל עדיין שיהיו בה את האופציות הבסיסיות שהזכרתי.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

לדעתי תתקין וינדוס וזהו. יקח לך זמן ללמוד מערכת הפעלה חדשה כמו לינוקס. יש הרבה התעסקות עם זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #3 

מנסיון של חבר על מחשב ID18 זהה, Ubuntu סטנדרטי ואז התקנת XBMC ממש לא קשים להתקנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

oFRiZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אבל מה רע ללמוד משהו חדש ועוד כשמדובר במשהו טוב וחינמי שהרבה דברים מבוססים עליו?
לכן פניתי להפצות קצת יותר פשוטות השאלה אם הם יענו על הצרכים של אינטרנט והורדות טורנט..

אני פחות רוצה תצוגת מחשב קומפלט לכן העדפתי לפסול את הווינדוס.. גם בגלל עניין החוקיות,באגים,וירוסים ועוד הרבה בעיות שאני סובל מהם כרגע במחשב..

oFRiZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

pixies כתב:מנסיון של חבר על מחשב ID18 זהה, Ubuntu סטנדרטי ואז התקנת XBMC ממש לא קשים להתקנה.
...
ניסיתי לחפש קצת מידע גם אודות Xbmcbuntu אבל לא הצלחתי לראות איזו תצוגה של המערכת הפעלה..
המערכת הנל תוכל להתאים לצרכים שהזכרתי או שהיא מבוססת XBMC בלבד סטייל ה OPENELEC ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

אין לי נסיון עם XBMCbuntu, אבל האובונטו הרגיל ועליו XBMC מריצים יפה את כל התכנים כולל העברת פורמטי אודיו מתקדמים לרסיבר.
אתה לא נשמע כמו מי שמפחד מטכנולוגיה, ולכן נראה לי שאובונטו הוא בדיוק בשבילך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

theotg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
קיבל תודות: 4 פעמים

OPENELEC?

שליחה #7 

למה לא לנסות את זה? פשוט וקטן, ויש פלאגינים שמריצים דפדפן, יוטיוב וטורנטים...

אורן
בקרו בגלרית התמונות החדשה שלי, יש תמונות מרחבי הארץ והעולם, ואם תרצו הן גם למכירה על קנבס!
http://orensarid.photography

צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”