מצאתי ביד 2 קורא ספרים NOOK של B&N במחיר של 330 ש"ח ואני מתלבט:
-מחיר קורא חדש הוא 395 ש"ח אך המוכר טוען כי היחידה כוללת נרתיק ומגיני מסך וכן שה NOOK פרוץ ולכן זה המחיר שלה. אני לא מוצא צורך בנרתיק ומגיני המסך, האם כדאי לרכוש במחיר זה או להזמין חדש ולשלם תמורת פריצה?
אני מעוניין בעיקר בקריאת ספרים ומאמרים שחלקם אינם נתמכים ב NOOK כגון קבצי טקסט פשוטים.
-האם ישנה אפליקציית אנדרויד לקריאה? הייתי שמח לאפליקציה ג'נרית היכולה להציג את רוב הפורמטים הסטנדרטיים (ePub, Mobu, txt)
-האם ה NOOK Simple Touch יכול להריץ Total Commander?
-מה כדאי לבדוק בזמן רכישה?
-מה כדאי להתקין? (שאלה טיפשית אך מעולם לא עבדתי עם טאבלט...)
אשמח לעזרה.
בדיקת קורא ספרים אלקטרוני Barnes And Noble NOOK Simple Touch משומש
-
haim_gds
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
-
haim_gds
-
- חבר פעיל

עידכון והקפצה.
כנראה שאתקין את ה Moon+ Reader לקריאה ואת השוא"ש לגלישה. הבנתי כי ה Moon+ Reader יכול לנהל קבצים כך שלא אצטרך להתקין את ה Total Commander.
שוב:
-האם כדאי כיד שניה במחיר של 330 ש"ח? האם ישנה אופציית רכישה טובה יותר מחו"ל?
שוב:
-האם כדאי כיד שניה במחיר של 330 ש"ח? האם ישנה אופציית רכישה טובה יותר מחו"ל?
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
אתה מודע לכך שמשומש באמזון עולה פחות מ-30$ וחדש פחות מ-50$ ?
Mustop ו-Buy2USA מציעים שירות משלוחים וטיפול וכתובת מען בארה"ב כך שתהליך הרכישה מאוד פשוט ונוח והחבילות בד"כ מגיעות תוך כשבועיים (ואף פחות מכך) עם שליח ישר לבית.
אז למה לרכוש ביוקר מגזלן ב-Yad2 ?
Mustop ו-Buy2USA מציעים שירות משלוחים וטיפול וכתובת מען בארה"ב כך שתהליך הרכישה מאוד פשוט ונוח והחבילות בד"כ מגיעות תוך כשבועיים (ואף פחות מכך) עם שליח ישר לבית.
אז למה לרכוש ביוקר מגזלן ב-Yad2 ?
-
haim_gds
-
- חבר פעיל

תודה על הרעיון.
יוצא כ 270 ש"ח (כולל משלוח) למכשיר חדש (לא פרוץ). אני לא בטוח כי ההפרש של 50 ש"ח שווה את ההמתנה ואת חוסר היכולת להרגיש את המכשיר לפני הרכישה.