FreeLeech ב- HD-Space החל מהשעה 15:00

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
HaGingi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #1 

תכינו רשימות :wink:
הג'ינג'י
:silly:

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

מה זה אומר?

HaGingi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #3 

whoisgod כתב:מה זה אומר?
...
שהחל מהשעה 15:00 תוכל להוריד מה שאתה רוצה
מבלי שזה יכלל בהורדות שלך (ולא תצטרך לדאוג ל-Ratio)
כמובן שזה רלוונטי רק למי שמנוי שם.
הג'ינג'י
:silly:

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #4 

HaGingi
אני הוספתי כמה מילים שעוד חברים יבינו
ולכל מי שלא הבין
קודם כל HD-Space זה טרקר להורדות תכני HD
והחל מהשעה 15:00 יש הורדה חינם בטרקר שזה ניקרא
FreeLeech-פרליץ
אבל להכנס לטרקר צריך הזמנה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

קטע כעת גיליתי שיש לי יוזר שם....
רשום שכעת יש... SF
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

אוקיי סבבה. יש לי יוזר שם עם ratio של למעלה מ1 אבל טוב לדעת.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #7 

לא יותר פשוט לזייף UPLOAD

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4809
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #8 

לא יותר פשוט לגנוב כסף במקום לעבוד קשה עבורו? :roll:
סליחה על הציניות ... לא יורקים לבאר שאתה שותה ממנה... גם אם זה קשה עם ה UPLOAD המאפן בארץ..

תודה על הידיעה (Y)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

סליחה שאני לא רואה הגיון להעלות כמה שאני מוריד, עם המהירויות המגוחכות שלנו, זה בלתי אפשרי, במיוחד שמורידים סרט של 30GB, באתרים שדורשים שיתוף של 3 ימים או 7 ימים ולא 1:1 אין שום בעיה לשתף

מה גם שזה קצת אירוני שאתה גונב סרט ומדבר על גניבה... ואלה שיצרו את הסרט לא מגיע להם תשלום ? נו באמת, ובכל מקרה אם אתה מוריד ב-FL אתה לא משתף כלום

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #10 

בדרך כלל באתרי טראקרים פרטיים עוקבים אחרי זייפנים ומעיפים אותם מהאתר.
ובגלל שהרבה ישראלים מזייפים, רשימת הטראקרים שנתנו באן לישראל הולכת וגודלת כל הזמן.
נערך לאחרונה על ידי toxin ב 11/02/2014 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

ronbubl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #11 

אפשר לקבל הזמנה?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

toxin כתב:בדרך כלל באתרי טראקרים פרטיים עוקבים אחרי זייפנים ומעיפים אותם מהאתר.
ובגלל שהרבה ישראלים מזייפים, רשימת הטראקרים שנתנו באן לישראל הולכת וגודלת כל הזמן.
...
תלוי איך אתה מזייף, יש תוכנה שבכמה שניות מוסיפה לך UPLOAD של כמה שאתה רוצה, בשיטה הזאת קל לעלות עליך, יש תוכנה אחרת שצריכה להישאר פתוחה ומזייפת הורדה והעלאה, אם אתה מזייף מהירות הגיונית לא יעלו על זה, זה נראה כאילו אתה באמת מעלה ומוריד במהירות משתנה, יש לי 10 טראקרים, כל אחד העלאה של 8-10TB, לא העיפו אותי עדיין משום טקראקר, פשוט צריך להשאיר את התוכנה דלוקה למשך 3-4 שבועות, ואחר כך יש לך מספיק UPLOAD להוריד מה שאתה רוצה לפחות שנה-שנתיים, עם התוכנה הזאת הם לא יכולים לדעת שאתה מזייף, אבל אם תזייף מהירות גבוהה מדי יבקשו ממך הוכחה ואז יעיפו אותך

רק בטרקארים הישראלים אני לא מזייף כי גם ככה אני מוריד משם רק קבצים קטנים, אבל אי אפשר לשף 1:1 כל סרט של 30 GB
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 11/02/2014 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

רוב האתרים לא דורשים 1:1 לסרטי בלו-ריי מלא או קבצים מעל 10GB.
אם אתה רוצה שהאתרים האלו ימשיכו להתקיים ויהיו מהירים כמו שהם, אז כן - צריך להעלות בהתאם לדרישה.
תאמין לי שיש לי חיבור אינטרנט איטי במיוחד עם העלאה של מקסימום 40KB/S ואני מצליח לשרוד בטראקרים חזקים וגדולים בלי לזייף.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

יש לי 20TB מלאים במחשב, איך אני אמור להעלות כמות כזאת ? מה גם שהטראקרים האלה ישרדו גם בלי המהירות המגוחכת שיש פה בארץ, ושוב, אותו דבר אפשר להגיד גם על הסרטים שאתה מוריד, אם אנשים לא יקנו אותם לא יהיה עבודה לאנשים שיוצרים אותם

לא יודע באיזה טראקרים אתה רשום, רוב הטראקרים שאני רשום אליהם דורשים 1:1 בלי קשר לגודל הקובץ

מה גם שאת המהירות (המגוחכת) שלי אני מעדיף לתת לטראקרים הישראליים, שהם באמת לא ישרדו... המהירות שלך פה או לא ממש לא תשפיע על הטרקארים בחול

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

אם יש לך כל כך הרבה מקום, מה הבעיה להשאיר את קובץ הטראקר פעיל כל הזמן?
אם לדעתך מפיצי הסרטים ברשת הם גנבים, אז זה אמור להצדיק גנבה על גנבה? לדעתי האנשים שמפיצים את הדיסק המקורי הם גם גנבים, שגובים עשרות דולרים על כל סרט... זה לא מצדיק המשך שרשרת הגנבות...
לדעת אנשים רבים הבנקים הם גדולי הגנבים בחברה שלנו, אז זה מצדיק שדידת בנקים?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

הכל נשאר במחשב, והטורנט שלי דלוק כל הזמן, אבל עם הטרקארים הישראלים ששם יש לי פחות מ2TB בכל טראקר (3 טרקארים) אבל זה רק בגלל ששם אני מוריד קבצים קטנים

יש הבדל בין משהו שלדעתך הוא גניבה (כמו בנק) למשהו שהוא גניבה (הורדת סרט) זה ממש לא השוואה דומה....

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

אז לדעתי גם הורדת סרטים זה לא גנבה... אין חוק נגד שיתוף קבצים ברשת...
'הגנבה' מתבצעת ע"י המעלה הראשוני של הקובץ.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

דעתך היא לא פקטור, אתה חיי בחברה שיש לה חוקים, אין חוק נגד שיתוף קבצים ששיכים לך, יש חוק נגד שיתוף קבצים שיש להם זכויות יוצרים ולא שילמת עליהם, כמו שיר או סרט, זה שלא באים לעצור אותך לא אומר שאין חוק, הגניבה ממש לא מתבצעת ע"י המעלה הראשוני, ולא רק שאתה עובר על החוק שאתה גונב סרט, אתה עובר על עוד חוק שאתה משתף אותו, זאת אומרת שאתה גם גונב וגם עוזר לאחרים לגנוב

ואם כבר אנחנו מדברים על חוקים, אז על זיוף בטראקר באמת אין חוק, להבדיל מהורדה של סרטים ושיתופם, ולפי החוק אם יתפסו את שנינו (תאורטית) אתה תשלם על זה הרבה יותר ממני כי אתה גם משתף, וזה יותר חמור בחוק מהודה

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

אני ידע שזה ישמע תמים, אך אין חוק שמגדיר לך איזה קבצים מוגנים בזכויות יוצרים ואילו לא. כך שהאזרח התמים, לא תמיד יכול לדעת... לעיתים יוצרי הסרטים בעצמם מעלים את הסרטים שלהם לתקופה מוגבלת או חלקים ממנו בחינם למטרת בחינת התגובות לסרט.

בוא לא 'נתייפייף', רוב משתמשי האתר הזה מורידים תוכן לא חוקי. כשאתה חבר בטראקר מסויים, כן יש חוקים שהטראקר המציא ועליך לכבד כחבר. כמו שאין 'חוק' נגד לנבל את הפה ולפגוע באנשים בצורה מילולית מטעם הממשלה, אך זה קיים כאן בפורום, וכחבר הפורום עליך לכבד את חוקי הפורום. אותו דבר לגבי חברות בטראקרים פרטיים.
הויכוח הוא על האם לא לכבד את חוקי הטראקרים האלה, בהצדקה שגונב מגנב פטור. אני כן רוצה לכבד את זה למטרת המשכיות המקור שלי לתוכן. כאנשים מזייפים העלאה אז הם פוגעים בטראקר. ואם תופסים אותך או לא, זה סיבה שיש הרבה טראקרים שסגורים למדינות מסויימות, לרבות ישראל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

נתחיל מזה שאתה יודע טוב מאוד מה מוגן בזכויות יורים, באמת שזה מגוחך, אבל אתה יודע מה, סבבה, אתה לא, מכיר את "אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש", ככה שגם אם אני אזרום איתך, אתה עדיין תצא אשם, זאת חובתך לבדוק האם הקבץ מוגן או לא מוגן לפני שאתה מוריד אותה

לגבי טראקרים, אתה החלטת שזה בסדר לגנוב ולעזור לאחרים לגנוב, ואני החלטתי שזה בסדר לזייף בטראקר, לא מבין למה נראה לך נכון להטיף לי בזמן שאתה עובר על החוק ולא אני, אתה בוחר לעבור על חוק של המדינה ואני על ה"חוק" של הטראקר... כמו שבמידה והטראקר יתפוס אותי יעיפו אותי מהטראקר, במידה ויתפסו אותך תשלם קנס גבוהה שיכול להגיע גם למיליוני דולרים (ראה תביעות שהגישו בעלי זכויות יוצרים נגד אנשים כמוך בארצות הברית, ולא נגד המעלה ה"ראשוני") זה שכולם גונבים לא הופך את זה לבסדר, אתה גונב כי אתה יכול ואתה יודע שלא יעשו לך כלום, באותה מידה אם מחר תגיד לאנשים תלחצו על כפתור במחשב ותוכלו לגנוב כסף מהבנק ולא יעשו לכם כלום, אתה יכול לנחש שכל הבנקים יפשטו את הרגל, לכן שכל אחד יחליט לעצמו על איזה חוקים הוא רוצה או לא רוצה לעבור, וכל עוד אתה עובר בעצמך על חוקי המדינה, אל תטיף לאחרים על חוק של איזה טראקר

נעול

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”