אני אנסה להסביר מה שאני מחפש..
יש לי HTPC שמותקן עלין XBMC עם סקין aeon nox ואני דיי מבסוט ממנו, לקח לי זמן אבל הוא מותאם בדיוק לצרכים שלי .
אני צריך מכשיר זהה לאדם שאין לו זמן וידע להתעסק עם תחזוקה\עדכונים וכדומה.
אני אתקין לו מה שצריך בפעם הראשונהבמידת הצורך ואז הוא יפעיל את המכשיר בקלות.
המכשיר יהיה חזק וקטן, עם ארד דיסק פנימי של 2 טרה ויריץ את כל הפורמטים העדכניים,
המכשיר יהיה קופסא מוכנה\סגורה (עם שלט מובנה אם קיים זה יתרון עצום) כדי להתקין עליו XBMC.
חשבתי לקנות לו סטרימר אבל כמדומני אין סטרימר שנותן לי את האפשרויות שיש בXBMC (הורדת כתוביות, פוסטרים תקצירי סרטים, חלוקת הסרטים לפי קטגוריות וכ"ד)
תקציב בסביבות 2500 אפשר יותר
ושאלותיי הם:
1. האם יש מכשיר שיספק לי את מה שאני צריך?
2. האם יש מכשיר עם XBMC עם שלט מובנה וללא צורך בתחזוקה שוטפת?
3. האם בכל זאת קיים סטרימר שנותן לי פתרון? ולהפנות את השאלה לפורום אחר
תודה.
עזרה בבחירת מכשיר מתאים
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
קח מחשב כמו ID18, שים עליו OPENELEC וזהו - מה הבעיה?
אתה אפילו יכול חלונות + XBMC.
אתה אפילו יכול חלונות + XBMC.
תודה רבה על התשובה המהירה,
גרמת לי לקרוא קצת על zotac ועל OPENELEC ופתחת לי עולמות חדשים
קראתי קצת על ההתקנה של OPENELEC כאן בפוורום.
יש לי מספר שאלות בנושא:
1. האם OPENELEC מתנהג בדיוק אותו דבר כמו להתקין win ועליו xbmc? כלומר סקינים תוספות וכדומה
2. האם כשמותקן OPENELEC ניתן להוריד עדיין קבצים בtorrent ואיך?
3 האם המכשיר ID18 שהמלצת מתאים לדרישות שלי? ארד דיסק פנימי גדול שלט מותאם מהיר וקטן
האם אני צריך להוסיף משהו למכשיר כמו ssd ?
תודה,
גרמת לי לקרוא קצת על zotac ועל OPENELEC ופתחת לי עולמות חדשים
קראתי קצת על ההתקנה של OPENELEC כאן בפוורום.
יש לי מספר שאלות בנושא:
1. האם OPENELEC מתנהג בדיוק אותו דבר כמו להתקין win ועליו xbmc? כלומר סקינים תוספות וכדומה
2. האם כשמותקן OPENELEC ניתן להוריד עדיין קבצים בtorrent ואיך?
3 האם המכשיר ID18 שהמלצת מתאים לדרישות שלי? ארד דיסק פנימי גדול שלט מותאם מהיר וקטן
האם אני צריך להוסיף משהו למכשיר כמו ssd ?
תודה,
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
1. כן - זה היופי של של XBMC - התוספים והסקינים לא תלויים במערכת ההפעלה. לא בטוח אם אין משהו איזוטרי פה ושם שלא יעבוד, אבל לי יש DUAL BOOT של OPENELEC וWIN, ובנוסף גם XBMC נוסף על האייפד שלי, ואני מריץ את התוספים העיקריים בכולם.
2. לגבי זה לא בטוח, לי הטורנטים יושבים על שרת אחר.
3. אני חושב שהוא מגיע ללא שלט ומקלט IR, אבל זה תוספת של כמה עשרות שקלים. המחשב עצמו הוא BAREBONE, צריך להוסיף לו זכרון וכונן פנימי (שלמעשה לא הכרחי). הוא מקבל כונני 2.5", לכן לא תוכל לשים כוננים ממש גדולים של 2-3 טרה, אבל במידה והאחסון יושב בכונן חיצוני או ברשת יספיק SSD קטן אם מריצים חלונות, או רק USB ב50 שקל להריץ OPENELEC
2. לגבי זה לא בטוח, לי הטורנטים יושבים על שרת אחר.
3. אני חושב שהוא מגיע ללא שלט ומקלט IR, אבל זה תוספת של כמה עשרות שקלים. המחשב עצמו הוא BAREBONE, צריך להוסיף לו זכרון וכונן פנימי (שלמעשה לא הכרחי). הוא מקבל כונני 2.5", לכן לא תוכל לשים כוננים ממש גדולים של 2-3 טרה, אבל במידה והאחסון יושב בכונן חיצוני או ברשת יספיק SSD קטן אם מריצים חלונות, או רק USB ב50 שקל להריץ OPENELEC