עננות בפיליפס 8008
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
1. תדליקי את התאורה הדינמית על standard או על best picture. ה best picture קצת אגרסיבי במעברים אבל עושה עבודה יפה.
2. תוודאי שהמסך ישר פלס מכל הכיוונים. אם יש פינה לא ישרה, זה יכול לגרופ לעיקום במסגרת שגורם לדליפת אור מהפינה.
3. תעשי למסך מסאג' מבפנים החוצה במקומות שיש עננות כבדה עם בד לניקוי משקפיים כדי שלא ישרוט או משהו כזה (זה באמת עוזר, אני לא צוחק).
4. גם הזמן בדרך כלל עושה את שלו והעננות פוחתת. הסיבה: עננות לפעמים נגרמת מדיפיוזר (משטח מחזיר אור שיושב מאחורי המסך) שיושב לא מיושר לגמרי על הגב של הפאנל. זה זז במהלך ההובלות וכשהמסך עומד זה חוזר לאיפה שאמור להיות (זה אותו רעיון של המסאג' רק בלי לעשות כלום...).
2. תוודאי שהמסך ישר פלס מכל הכיוונים. אם יש פינה לא ישרה, זה יכול לגרופ לעיקום במסגרת שגורם לדליפת אור מהפינה.
3. תעשי למסך מסאג' מבפנים החוצה במקומות שיש עננות כבדה עם בד לניקוי משקפיים כדי שלא ישרוט או משהו כזה (זה באמת עוזר, אני לא צוחק).
4. גם הזמן בדרך כלל עושה את שלו והעננות פוחתת. הסיבה: עננות לפעמים נגרמת מדיפיוזר (משטח מחזיר אור שיושב מאחורי המסך) שיושב לא מיושר לגמרי על הגב של הפאנל. זה זז במהלך ההובלות וכשהמסך עומד זה חוזר לאיפה שאמור להיות (זה אותו רעיון של המסאג' רק בלי לעשות כלום...).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא בכול מסכי הלד ! ובטח לא ברמת עננות כזאת .pessik כתב:התופעה הזו שכיחה מאוד במסכי LED , כולל בדגמים הגבוהים .
זוהי מגבלה של הטכנולוגיה והחלפת המסך לא בהכרח תפתור את הבעיה ....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כן, לחיצה קלה. זה בעיקר עובד במסכי IPS כי הם ממש לא רגישים ללחיצות ואפשר למרוח את זה בלי חשש אבל גם ב S-PVA של ה 8008 זה יכול לעזור. בעדינות!tinker כתב:ניסיתי את התאורה הדינמית, זה אכן משפר באופן משמעותי את העננות אבל מחשיך מאוד את התמונה, בסצינות החשוכות המסך ממש שחור ולא רואים פרטים כמעט.
לגבי המסאג׳, לא כ״כ הבנתי את כוונתך? פשוט לעבור על המסך עם מטלית ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא הבנתי איך אתם קובעים שזה לא אופייני ברמה כזו... הרי המצלמה נותנת חשיפה אוטומטית ולכן התמונות לא מאפשרות לשפוט כמה חזק באמת עוצמת האור של העננות.
כמו שכתבו כאן, זה קורה במסכים רבים ודי אופייני. החלפת מסכים לאו דווקא פותרת את הבעיה.
מה שרצוי לעשות הוא להפחית את עוצמת ה backlight ולאפשר בהירות דינמית בתפריטים.
כמו שכתבו כאן, זה קורה במסכים רבים ודי אופייני. החלפת מסכים לאו דווקא פותרת את הבעיה.
מה שרצוי לעשות הוא להפחית את עוצמת ה backlight ולאפשר בהירות דינמית בתפריטים.
-תאורה אחורית לא תאורה אחורית...
-תופעה שכיחה במסגרת מגבלות הטכנולוגיה לא שכיחה במסגרת הטכנולוגיה ...
כבר שמעתי את כל הסיפורים אין ספור פעמים המצב אצלך חמור לפחות כמו אצלי. אופצית התאורה האחורית בסנטדרט תעלים את המסגרת של הכתמים אך לא את הגרעין הקשה (הפנימי) שלהם.
לי ביום שלישי (מחר) אמור להגיע מסך שלם שהוזמן לפני כחודש וקצת אותו אמורים להחליף לי בגלל אותה הבעיה!
תזמיני טכנאי ותעמדי על זה שיחליפו לך מסך אם לא עברת את 14 הימים תבטלי את העסקה בדיעבד זה מה שהייתי עושה היום אם הייתי חוזה את מה שאני אעבור איתה בשמונה חודשים האחרונים.
ממה שאני מתרשם העננות בלתי נסבלת וכל מי שיאמר לך אחרת מחרטט!
אני ראיתי המון מסכים מדגמים שונים F 8000 וגם את ה 8708 PFL המדהימה! ואין להם עננות. דגם ה PFL 8008 זה דגם מאוד בעייתי אני מכיר אנשים בארץ ובחו"ל שהתכתבתי עימם והם סובלים מהבעיה הזאת זה ממש מפעל הפייס ליפול על דגם שאין לו עננות ופקסלים שרופים! חוצמזה הטלווזיה הכי מדהימה שראיתי מבחינת צבעים עד כה!
בהצלחה
-תופעה שכיחה במסגרת מגבלות הטכנולוגיה לא שכיחה במסגרת הטכנולוגיה ...
כבר שמעתי את כל הסיפורים אין ספור פעמים המצב אצלך חמור לפחות כמו אצלי. אופצית התאורה האחורית בסנטדרט תעלים את המסגרת של הכתמים אך לא את הגרעין הקשה (הפנימי) שלהם.
לי ביום שלישי (מחר) אמור להגיע מסך שלם שהוזמן לפני כחודש וקצת אותו אמורים להחליף לי בגלל אותה הבעיה!
תזמיני טכנאי ותעמדי על זה שיחליפו לך מסך אם לא עברת את 14 הימים תבטלי את העסקה בדיעבד זה מה שהייתי עושה היום אם הייתי חוזה את מה שאני אעבור איתה בשמונה חודשים האחרונים.
ממה שאני מתרשם העננות בלתי נסבלת וכל מי שיאמר לך אחרת מחרטט!
אני ראיתי המון מסכים מדגמים שונים F 8000 וגם את ה 8708 PFL המדהימה! ואין להם עננות. דגם ה PFL 8008 זה דגם מאוד בעייתי אני מכיר אנשים בארץ ובחו"ל שהתכתבתי עימם והם סובלים מהבעיה הזאת זה ממש מפעל הפייס ליפול על דגם שאין לו עננות ופקסלים שרופים! חוצמזה הטלווזיה הכי מדהימה שראיתי מבחינת צבעים עד כה!
בהצלחה
-
- בחדר מואר עדיין רואים את העננות בחדר חשוך המצב דומה לשלך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נכון שעננות וזליגות הן חסרונות של הטכנולוגיה אבל בהחלט אפשרי לקבל מסך ללא זליגות ועננות או כאלו שקשה עד בלתי אפשרי להבחין בהן.
המסך שלי כרגע (בתמונה) חף מעננות וזליגות לחלוטין גם בחושך מוחלט, כך שזה בהחלט אפשרי גם במסגרת מגבלות הטכנולוגיה.
המסך שלי כרגע (בתמונה) חף מעננות וזליגות לחלוטין גם בחושך מוחלט, כך שזה בהחלט אפשרי גם במסגרת מגבלות הטכנולוגיה.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 10/02/2014 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
מכשיר של טושיבה שהיה לי
סידרה WL768 הגבוהה פעם
בדקתי 3 מכשירים -כולם פחות או יותר אותו דבר- פנל סמסונג
[img2=550x318]http://img.photobucket.com/albums/v653/titiyevsky/tosha-1.jpg[/img2]
סידרה WL768 הגבוהה פעם
בדקתי 3 מכשירים -כולם פחות או יותר אותו דבר- פנל סמסונג
[img2=550x318]http://img.photobucket.com/albums/v653/titiyevsky/tosha-1.jpg[/img2]
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסכי הלד של סוני פנטסטייםטלHD כתב:נכון שעננות וזליגות הן חסרונות של הטכנולוגיה אבל בהחלט אפשרי לקבל מסך ללא זליגות ועננות או כאלו שקשה עד בלתי אפשרי להבחין בהן.
המסך שלי כרגע (בתמונה) חף מעננות וזליגות לחלוטין גם בחושך מוחלט, כך שזה בהחלט אפשרי גם במסגרת מגבלות הטכנולוגיה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
טלHD כתב:נכון שעננות וזליגות הן חסרונות של הטכנולוגיה אבל בהחלט אפשרי לקבל מסך ללא זליגות ועננות או כאלו שקשה עד בלתי אפשרי להבחין בהן.
המסך שלי כרגע (בתמונה) חף מעננות וזליגות לחלוטין גם בחושך מוחלט, כך שזה בהחלט אפשרי גם במסגרת מגבלות הטכנולוגיה....
אכן אפשרי !
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =1#2001090
- טלHD
- גורו

גם בחושך מוחלט... רואים כלום/שחור מוחלט.boni99 כתב:טל ,
תצלם בחושך מוחלט. ככה זה לא חוכמה......
תראה את התמונה של שיקי... זה אותו דבר אצלי.
- טלHD
- גורו

היא לא.Stich כתב:ממתי סוני מייצרת פנלים LCD?.........
ומשתמשת לרוב בפנלים של סמסונג בדגמי העל.
בדגמים אחרים גם בפנלים של שארפ ו lg.
אבל חשוב מה עושים עם הפאנל בשילוב הטכנולוגיה והמעבד של sony הצליחו לדעתי להתעלות על מסך הדגל של סמסונג עם אותו פנל בדיוק.