שכירת ממומחה אודיו וקולנוע ביתי
הי,
אני מועניין לשכור את שירותיו של מומחה אודיו וקולנוע ביתי (שלא כחלק משירות של חנות) לצורך ייעוץ למטרות שידרוג מערכת ביתית (סטריאו + קולנוע בייתי). אני מתלבט בין מספר אלטרנטיבות ומומחה בלתי תלוי (שלא ירוויח ישירות מהמכירה) היה יכול לסייע לי.
יש כאלה?
תודה
אני מועניין לשכור את שירותיו של מומחה אודיו וקולנוע ביתי (שלא כחלק משירות של חנות) לצורך ייעוץ למטרות שידרוג מערכת ביתית (סטריאו + קולנוע בייתי). אני מתלבט בין מספר אלטרנטיבות ומומחה בלתי תלוי (שלא ירוויח ישירות מהמכירה) היה יכול לסייע לי.
יש כאלה?
תודה
זה גם אפשרי אבל ברמת העקרון נראה לי דבר נכון להשתמש במומחה על מנת לבנות מערכת ביתית טובה. אם הוא מקבל כסף ללא תלות במוצרי המכירה הוא גם אמור להיות בלתי תלוי ואמין יותר מאשר חנויות (ברמת העקרון - ללא ביקורת על החנויות - חלקן סבבה).
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
דעה אישית
תביא את המומחה מספר 1 בעולם יגיד לך תקנה א,ב,ג תשקיע 100,000 ש"ח ותרגיש מאושר.
תגיע לחבר תשמע מוסיקה ותגיד וואי איזה סאונד טוב, יגיד לך זה עלה 20,000.
הכל תלוי באוזניים שלך בסופו של דבר...
תגיע לחבר תשמע מוסיקה ותגיד וואי איזה סאונד טוב, יגיד לך זה עלה 20,000.
הכל תלוי באוזניים שלך בסופו של דבר...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שכתבתי לך - פתח שרשור בפורום מתאים. לנושא זה למשל - אודיו דו ערוצי.
פרט מה הציוד שיש לך כבר, למה אתה מאזין, גודל החלל וכו', ואם אתה כבר מתכנן לקנות משהו מסוים - ציין זאת.
פרט מה הציוד שיש לך כבר, למה אתה מאזין, גודל החלל וכו', ואם אתה כבר מתכנן לקנות משהו מסוים - ציין זאת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לגבי ה A-70 מדובר באינטגרטד פנטסטי מכול הבחינות +דאק איכותי ביותרarielb כתב:אז להתחלה,
אני מחפש מגבר סטריאו (שיתחבר עם pre out למגבר קולנוע ביתי) לרמקולים מסוג dynaudio contour 1.3 mk2 בתקציב של 6000~10000 ש'.
הציעו לי pioneer a-70 k בסכום של 7400.
מה דעתכם?...
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"