איך אומרים ווינטאג' בפולנית
http://audiofilek.pl/component/fireboar ... 15&id=1012
ֿ
מסתבר , לא מהפוסט , שפולין היא סוג של גן עדן קטן לווינטאג'.
יצא לי לבקר שם המון המון בשנים האחרונות והכרתי בוורשה מס' חנויות טובות לווינטאג' , אפילו ראיתי זוג ימאהה NS-1000M למכירה ב 2500 שקל שזה היה משהו כמו 2000 זלוטי אאל"ט.
איביי פולין , וגם אתר בשם ... allegro.pl .
ֿ
מסתבר , לא מהפוסט , שפולין היא סוג של גן עדן קטן לווינטאג'.
יצא לי לבקר שם המון המון בשנים האחרונות והכרתי בוורשה מס' חנויות טובות לווינטאג' , אפילו ראיתי זוג ימאהה NS-1000M למכירה ב 2500 שקל שזה היה משהו כמו 2000 זלוטי אאל"ט.
איביי פולין , וגם אתר בשם ... allegro.pl .
פששש איזה מגברים להם שם רק לאכול את הלב עמרי תודה על הלינק 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
rooster, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בזמן האחרון. לפי מה שאתה אומר אז גם לא לבקר בגרמניה, אוסטריה, ספרד, טורקיה, הונגריה והרשימה עוד ארוכה...
grafitis, יש עוד הרבה תחומים שמפותחים בפולין לעומת ישראל. כנראה שרובנו עוד חושבים שהם חיים עדיין תחת הקומוניזם.
grafitis, יש עוד הרבה תחומים שמפותחים בפולין לעומת ישראל. כנראה שרובנו עוד חושבים שהם חיים עדיין תחת הקומוניזם.
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
בלי קשר לפיתוח היום, יש שם ציוד רב ואיכותי משנים קודמות לניתוק מבריה"מ. וזה מה שלא ברור לי.
גם באיביי ובכלל ברשת נתקלתי בציוד אודיו וינטאג' שם, מה שלא נתקלתי ממדינות אחרות שהיו מעבר למסך הברזל.
גם באיביי ובכלל ברשת נתקלתי בציוד אודיו וינטאג' שם, מה שלא נתקלתי ממדינות אחרות שהיו מעבר למסך הברזל.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
grafitis, לדעתי הרבה אנשים פשוט הביאו אותם ממדינות אחרות שמסביב לפולין. הם עושים למשל אותו דבר עם רכבים. נוסעים לגרמניה, קונים שם BMW יד שנייה בת שנתיים-שלוש ונוסעים חזרה לפולין. יוצא הרבה יותר זול.
צודק שכן...
יש חנות בוורצלאב , שרציתי לבקר בה אבל לא הזדמן עדיין . החנות מחזיקה בציוד מטורף , והמחירים גם לא זולים בכלל
יצא לי לראות מס' פריטים , שעקבתי אחריהם באיביי , שמצאו את עצמם בסוף בפולין.
אני לא מצליח למצוא את החנות כרגע
יש חנות בוורצלאב , שרציתי לבקר בה אבל לא הזדמן עדיין . החנות מחזיקה בציוד מטורף , והמחירים גם לא זולים בכלל
יצא לי לראות מס' פריטים , שעקבתי אחריהם באיביי , שמצאו את עצמם בסוף בפולין.
אני לא מצליח למצוא את החנות כרגע
הכמות הכי גדולה של "משתפי פעולה" ומנדבי מידע היתה בפולין.
שומע את זה לאורך השנים וכמה וכמה מקורות, אפילו מרומנים וליטאים ומכאלה שאינם ילידי פולין, אבל חיו תקופה על אדמת פולין בימים ההם.
ההונגרים, למשל, כל כך שנאו אותנו שזה מגיע למצב שפשוט אין שם חסידי אומות עולם ! חסידי אומות העולם היחידים שהגיעו מהונגריה הם אנשי ממשל שרצו לקשור קשרים, הון פוליטי וכו'.
אבל הפולנים היו פשוט אכזריים. יש דוגמאות אבל זה לא המקום.
מצנן את האווירה.

שומע את זה לאורך השנים וכמה וכמה מקורות, אפילו מרומנים וליטאים ומכאלה שאינם ילידי פולין, אבל חיו תקופה על אדמת פולין בימים ההם.
ההונגרים, למשל, כל כך שנאו אותנו שזה מגיע למצב שפשוט אין שם חסידי אומות עולם ! חסידי אומות העולם היחידים שהגיעו מהונגריה הם אנשי ממשל שרצו לקשור קשרים, הון פוליטי וכו'.
אבל הפולנים היו פשוט אכזריים. יש דוגמאות אבל זה לא המקום.
מצנן את האווירה.

איפה ראית שכתבתי דבר כזה?
הייתי בברלין 3 פעמים בארבע שנים, לא מזמן חזרתי מבודפשט (לעזאזל, כמעט השגתי בשוק 2 עותקים Mint של a hard days night ב4 יורו לחתיכה, אבל להנהלה כאב הראש ועפנו משם).
התייחסתי נטו לפולין.
הייתי בברלין 3 פעמים בארבע שנים, לא מזמן חזרתי מבודפשט (לעזאזל, כמעט השגתי בשוק 2 עותקים Mint של a hard days night ב4 יורו לחתיכה, אבל להנהלה כאב הראש ועפנו משם).
התייחסתי נטו לפולין.