החלק של הכיול אכן חשוב מאוד - במיוחד לאלה שמעוניינים להיכנס יותר ולהבין את המשמעויות של מיקום רמקולים וזוויות.
אני מסכים כי בסלון ממוצע לא יורגש הבדל גדול (אם בכלל) בין מע' של 7.1 ל-9.1
בחדר קולנוע יעודי - אני כן הייתי משקיע ברסיבר עם אפשרות כזו (11.1 ערוצים) .
יש לי רק שאלה אחת והיא חשובה:
באיזה רסיברים של אונקיו ישנה אפשרות לשמור מצבי כיול ??
ברסיברים ,ברמות הגבוהות שלהם, שיש אפשרות כיול של אודסי פרו ניתן לשמור ללא הגבלה אבל זה מצריך ערכת פרו והשקעה כספית נוספת ,בערכה ובתשלום לאודסי.
כאמור ,חסרון.
...
אכן זהו חיסרון , מה גם שדבר מסוג זה אינו מייקר כמעט את הרסיבר (מעגל אלקט' לשמירת זכרונות כיול - כמה עשרות דולרים) . כנראה בשביל לבצע הבדלה בין הרסיברים/מעבדים ה"על" לגרסאות הרגועות יותר .
האם ברסיברים של דנון / ימהאה / פיוניר ישנה אפשרות כזו ?
הכל טוב ויפה,הבעיה במכשירים האלה
שיש תקלה, לא יודעים לתקן אותם.
אני מכיר מישהו עם מגבר הדגל של אונקיו
שמחכה כבר חצי שנה שיחזור מתיקון..והסוף
לא נראה באופק,והמכשיר באחריות.
amitbak כתב:הכל טוב ויפה,הבעיה במכשירים האלה
שיש תקלה, לא יודעים לתקן אותם.
אני מכיר מישהו עם מגבר הדגל של אונקיו
שמחכה כבר חצי שנה שיחזור מתיקון..והסוף
לא נראה באופק,והמכשיר באחריות.
...
מוזר מה שאתה אומר.
מנסיוני המעבדה של טופ אודיו עושה עבודה מעולה בראשותו של רובי.
חצי שנה תוך 3 ימים תוקן לי הפרוססור שזה רכיב קצת יותר מורכב ממגבר.
שאפו גדול על הסקירה - היה מאוד מעניין ללמוד על ההבדלים בין שיטות הקידוד השונות (אני לתומי בכלל חשבתי שה-DTS Neo:X דומה ל-Neo:6 ולאודיסי DSX, ולא ידעתי שזה ממש קידוד פרופר בפסקול עצמו...)
נ.ב. לא הייתי קופץ למסקנות לגבי חברה שלמה מסיפורו העצוב של אדם אחד...
תודה על הסקירה ! (סתם מעניין לראות לאן הולכים בק"ב - זה לא שאני רוכש מחר סט 11.2 ורץ לקנות רסיבר כזה...)
לגבי התמיכה -לדעתי בפיוניר זה לא היה קורה (כנראה..) וזה לא שאני חושב שהם הכי טובים - אני פשוט לא מכיר מספיק אחרים , ולפי הבנתי ההתנהלות של היבואן (פיוניר) והתמיכה העולמית הטובה , מקצרים ומפחיתים משמעותית את זמני הטיפול במוצרים שלהם.
maya1 כתב:תודה על הסקירה ! (סתם מעניין לראות לאן הולכים בק"ב - זה לא שאני רוכש מחר סט 11.2 ורץ לקנות רסיבר כזה...)
לגבי התמיכה -לדעתי בפיוניר זה לא היה קורה (כנראה..) וזה לא שאני חושב שהם הכי טובים - אני פשוט לא מכיר מספיק אחרים , ולפי הבנתי ההתנהלות של היבואן (פיוניר) והתמיכה העולמית הטובה , מקצרים ומפחיתים משמעותית את זמני הטיפול במוצרים שלהם.
...
שוב, סיפורי זוועה יש על כל היצרנים וכל המשווקים שלהם בארץ (ולא רק לגבי רסיברים) - תריץ חיפושים על כל מותג וכל משווק מורשה אפילו פה בפורום ותמצא כ"כ אינפורמציה שלילית שיש מצב שתחליט שעדיף לבנות הכל בעצמך...