המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק - חינמית וידידותית
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
עד היום השתמשתי ב AMMY ADMIN להשתלטות מרחוק. הבעיה היא שהתוכנה מגבילה ל 10 שעות בחודש. אני מחפש תחליף שעונה על הקריטריונים הבאים:
1. חינמית.
2. קלה לשימוש (כמו למשל ב AMMY, הורדה והרצה ללא התקנה).
3. אמינה (שלא כמו SHOWMYPC שמתנתק כל הזמן ומציג ביצועים זוועתיים).
עד היום השתמשתי ב AMMY ADMIN להשתלטות מרחוק. הבעיה היא שהתוכנה מגבילה ל 10 שעות בחודש. אני מחפש תחליף שעונה על הקריטריונים הבאים:
1. חינמית.
2. קלה לשימוש (כמו למשל ב AMMY, הורדה והרצה ללא התקנה).
3. אמינה (שלא כמו SHOWMYPC שמתנתק כל הזמן ומציג ביצועים זוועתיים).
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
TeamViewer
הכי טובה
הכי טובה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
TeamViewervivi כתב:TeamViewer
הכי טובה...
עם 10 שעות לחודש גם בה מהר מאוד החיבור יחסם והם חוסמים ברמת הMAC של הכרטיס במחשב
אני ממתג בין מספר תוכנות לפי העדפת הצד השני
TeamViewer
AMMY
SHOWMYPC
Logmein
RDP
אפילו קצת pcAnywhere ללקוחות שלא שידרגו עדין מXP ורכשו בעבר את התוכנה
ירון
נערך לאחרונה על ידי a_yaron ב 09/02/2014 14:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מכיר את כל מה שהצעתם (אף אחת מהן לא עונה על הקטגוריות שאני זקוק להן (רובן לא חינמיות, או שמצריכות התקנה המצריכה פתיחת משתמש וכו). היחידה שהוצעה פה ועונה על הצרכים היא SOWMYPC אבל היא מאוד איטית ומאוד לא אמינה.
אני חייב ידידותי מכיוון שיש מצבים בהם אני חייב להתחבר לצד השני מרחוק ואין לי דרך איך להדריך אותו איך להתקין את ה CLIENT בצד שלו (לפני ההשתלטות כמובן) וכמובן לא איך לפתוח משתמש לאותה תוכנה (אלו משתמשים טכנופובים שבקושי מצליחים להפעילתוכנה שמצריכה רק הורדה והפעלה כמו ה YAMMY או ה SHOWMYPC).
אני חייב ידידותי מכיוון שיש מצבים בהם אני חייב להתחבר לצד השני מרחוק ואין לי דרך איך להדריך אותו איך להתקין את ה CLIENT בצד שלו (לפני ההשתלטות כמובן) וכמובן לא איך לפתוח משתמש לאותה תוכנה (אלו משתמשים טכנופובים שבקושי מצליחים להפעילתוכנה שמצריכה רק הורדה והפעלה כמו ה YAMMY או ה SHOWMYPC).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
קיימת גרסה של TeamViewer בדיוק להדיוטים מסוג זה - TeamViewer QuickSupport.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אבדוק - תודה.ziv_r כתב:קיימת גרסה של TeamViewer בדיוק להדיוטים מסוג זה - TeamViewer QuickSupport....
-
Huber
- חבר במועדון HT

זהו שרשום שם TRIAL, מה שאומר שזה לא חינמי ושיש שם איזשהו מגבלה, ולא בא לי לגלות אותה בדיעבד.fLy כתב:https://join.me/...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם הבנתי נכון עדיין צריך בצד שלי את הגירסה בתשלום, לא?ziv_r כתב:קיימת גרסה של TeamViewer בדיוק להדיוטים מסוג זה - TeamViewer QuickSupport....
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 532 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הTrial מאפשר פונקציות שאינן קיימות בחינמי, אבל החינמי הוא לגמרי חינםHuber כתב:זהו שרשום שם TRIAL, מה שאומר שזה לא חינמי ושיש שם איזשהו מגבלה, ולא בא לי לגלות אותה בדיעבד.fLy כתב:https://join.me/......
דורון,,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

תגדיר "שימוש כבד"? יש לך מושג מה המגבלה?a_yaron כתב:גם לחיבור לQS צריך להתקין את גרסת הremote אצלך אשר תיעצר בשימוש כבד......
ירון...
זיו - מה שהוא אומר נוגד את התשוהנ שלך, ידוע לך משהו אחר?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
Huber - כשתכריע תוכל להגיד מה בחרת? גם אני אשמח לקבל המלצה כזו
אני עושה תמיכה למספר אנשים עם team viewer , חלקם בהחלט עונים להגדרת הטכנופובים , ואחרי שאני שולח להם לינק והסבר קצר מה צריך לעשות כדי להפעיל ולאפשר לי להתחבר , זה עובד מעולה.
ניסיתי כמה תוכנות בעבר אבל הteam viewer באמת טובה ונוחה. בגרסא החינמית כמובן, לא זוכר מה ההבדל בין הגרסאות.
ניסיתי כמה תוכנות בעבר אבל הteam viewer באמת טובה ונוחה. בגרסא החינמית כמובן, לא זוכר מה ההבדל בין הגרסאות.