השרשור על המצעד
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ללא קשר לרגשותינו ההדדיים לגבי מצעד הגאווה (אני מבטיח לכם שגם לי יש רגשות אמביבלנטיים בנושא הזה), הפורום הזה אינו המקום לדון בכך.
אנחנו בסופו של דבר אתר שדן בתחום הקולנוע ביתי, אודיו וכו' - נושאים שהם באופן דרמטי סוטים מתחום פעילותו, במיוחד נושאים טעונים כאלה, יוסרו מהפורום.
יש אתרים רבים וטובים לדון על כך, אבל יש רק אתר אחד שאני מכיר שמתעסק אך ורק בתחום שלנו...
עפר
אנחנו בסופו של דבר אתר שדן בתחום הקולנוע ביתי, אודיו וכו' - נושאים שהם באופן דרמטי סוטים מתחום פעילותו, במיוחד נושאים טעונים כאלה, יוסרו מהפורום.
יש אתרים רבים וטובים לדון על כך, אבל יש רק אתר אחד שאני מכיר שמתעסק אך ורק בתחום שלנו...
עפר
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
אכן, בחירה מעניינת של מילים ..LiorC כתב:oferlaor כתב:נושאים שהם באופן דרמטי סוטים...
...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
oferlaor
- מנהל

הוא הורד ברגע שראיתי אותו...
בבוקר אני קודם בודק דואל, אחרי זה את האתר...
דיווח היה בהחלט מאיץ את התהליך (מתפלא שאנשים לא משתמשים בזה יותר
)
בבוקר אני קודם בודק דואל, אחרי זה את האתר...
דיווח היה בהחלט מאיץ את התהליך (מתפלא שאנשים לא משתמשים בזה יותר
עופר
אני מסכים לחלוטין עם דבריך , יחד עם זאת להזכירך השרשור נפתח בתת פורום "ללא קשר" שכשמו כן הוא דן בנשואים שהם ללא קשר למטרת הפורום , ואם אין מקום לכך למה הוא קיים ?
וכל עוד הוא כאן לא נראה שיש נושאים ש-אסור - לדון בהם
אני מסכים לחלוטין עם דבריך , יחד עם זאת להזכירך השרשור נפתח בתת פורום "ללא קשר" שכשמו כן הוא דן בנשואים שהם ללא קשר למטרת הפורום , ואם אין מקום לכך למה הוא קיים ?
וכל עוד הוא כאן לא נראה שיש נושאים ש-אסור - לדון בהם
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
הסיבה שעופר סגר את השירשור היא שהוא לא רצה להעיניינים יתחממו ... {והוא צודק}.
אני אישית גם חושב שלא היה צריך להעלות את הנושא , אחרי הכל זה ברור שיש חילוקי דיעות ושזהו עיניין די רגיש אצל חברים מסויימים.
{גם אצלי אגב}.
אני אישית גם חושב שלא היה צריך להעלות את הנושא , אחרי הכל זה ברור שיש חילוקי דיעות ושזהו עיניין די רגיש אצל חברים מסויימים.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות שההחלטה של עופר פזיזה מבחינתכם.
אבל...
לאור ההיתלהמיות הפולטיות שהיו כאן בעבר אני נוטה להבין אותו.
אחרי הכל פורום ללא קשר הוא אומנם לא קשור לסטריאו ווידאו אך עדיין חשוב לכולנו שישמר נטול שירשורים
שעלולים לגרום לויכוחים שיגיעו וישפיעו על איכות שאר הפורומים.
כלומר:
ויכוח בין שני חברים בפורום ללא קשר על רקע פוליטי עלול להשפיע על רמת שיתוף הפעולה בינהם בפורומים
אחרים ועל ריחוק חברתי בין החברים.
לכן אני נוטה להבין את מחשבותיו של עופר.
אבל...
לאור ההיתלהמיות הפולטיות שהיו כאן בעבר אני נוטה להבין אותו.
אחרי הכל פורום ללא קשר הוא אומנם לא קשור לסטריאו ווידאו אך עדיין חשוב לכולנו שישמר נטול שירשורים
שעלולים לגרום לויכוחים שיגיעו וישפיעו על איכות שאר הפורומים.
כלומר:
ויכוח בין שני חברים בפורום ללא קשר על רקע פוליטי עלול להשפיע על רמת שיתוף הפעולה בינהם בפורומים
אחרים ועל ריחוק חברתי בין החברים.
לכן אני נוטה להבין את מחשבותיו של עופר.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמריקו , הלכתי די מוקדם לישון אמש ואיני יודע לאן הויכוח גלש , אך זכורה לי תגובה לא ממש עדינה שלך לנושא
תרבות דיון צריכה להישמר גם כשמדברים על מבחני שמיעה וגם על כל מיני מצעדים
מה גם שיש משום האירוניה ששרשור שדן על מצעד בגין חופש הביטוי , נמחק
מה גם שיש משום האירוניה ששרשור שדן על מצעד בגין חופש הביטוי , נמחק
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
guypick,guypick כתב:יתחממו ?
מה ? אנשים יזרקו פיקסלים אחד על השני ?...
חטפת פעם פיקסל בראש שאתה מדבר...?
תשמע, פורומים פוליטיים יש למכביר, קהילה כמו פה יש מעט מאוד
חבל שאנשים יצברו מטענים אחד על השני על נושאים לא קשורים.
חוץ מזה גם מארגנים מפגשים וכד' חבל שמישהו לא יבוא רק כי עצבנו אותו על רקע דת/גזע/מין וכו'
-
oferlaor
- מנהל

nirgen,
חוקי האתר בפירוש אוסרים על דיונים שקשורים לדת, פוליטיקה ומין. לדעתי השרשור ההוא כולל את כל השלושה...
ממליץ בחום שתעבור על תקנון האתר (ארוך, אבל מעניין):
http://www.hometheater.co.il/article521
עכשיו, אם שואלים מדוע התקנון אוסר על דברים כאלה, יש כמה סיבות:
1. כמו שנמר כתב ובצדק: עדיף שלא נדע את העמדות הדתיות, פוליטיות, מיניות של אנשים אחרים מהאתר. דבר ראשון, זה לא תחום העיסוק שלו, ודבר שני זה רק יכול לגרום לחיכוכים מיותרים. אני מבטיח לך שאם אני אשטח כאן את העמדה הפוליטית שלי, אחוז ניכר מחברי האתר יעמדו על רגליהם האחוריות ויצעקו עלי שאני טמבל, לא מבין כלום וינסו לשכנע אותי שאני צריך להיות אחר. שים לב שאני לא כתבתי מה העמדה עצמה, פשוט בגלל שלא משנה מה העמדה שלי (פרט למרכז - שהם כידוע בכלל צריכים להשתנות כי הם לר רציניים ולא מבינים כלום חחח), תמיד יהיו כאלה שיחשבו אחרת.
2. מכיוון שהדבר יצור ויכוח פוליטי, דתי או מיני - הוא בטוח יגרע מנושא האתר. כמו שאמרתי, יש כל כך הרבה אתרים בארץ שעוסקים בנושא הזה באינטנסיביות ראוייה. אני אישית, בתור מישהו שיש לו דעות פוליטיות מוצקות מאוד, בפירוש מצנזר את עצמי ואני לא חושב שניתן ממש לקרוא בין השורות מה דעותי הפוליטיות, נכון?
3. שיהיה ברור, האתר הוא פרטי. הוא כפוף לחוקים מאוד ספציפים - אלה שבעלי האתר המציאו... זה דמוקרטיה של שלושה אנשים (אני מרטין וחיים)...
4. מה שכן, אנחנו כפופים בדיוק לאותם חוקים שאתם כפופים להם. לא פחות ולא יותר. אני לא מציע ציוד יד שניה שלי למכירה בפורומים הרגילים (למרות שזה מפתה) פשוט בגלל שאתם לא יכולים לעשות זאת, ולכן אני (למרות שאני בעל האתר) אפרסם אותם בלוחות בדיוק כמו כולם. אני מצנזר את דעותי הפוליטיות, הדתיות וכו', בדיוק כמוכם...
5. יש דיונים רבים שמצונזרים כי הם פשוט לא עוסקים בתחום הפעילות שלנו. הפורום "ללא קשר" הוקם בכדי לתת OUTLET לתחומים משיקים, או דברים קלילים שאינם קשורים במישרין לתחום העיסוק שלנו. כל עוד, זה לא עלול לעורר סערה, אין בעיה. שרשורים על הפלות, הפליה או אכיפה דתית, דברים מתלהמים, או שעוסקים במינו של אדם, או בפוליטיקה או בכל דבר בסגנון הזה, יוסר מהאתר ללא קשר בפורום שבו הוא יוצב.
חוקי האתר בפירוש אוסרים על דיונים שקשורים לדת, פוליטיקה ומין. לדעתי השרשור ההוא כולל את כל השלושה...
ממליץ בחום שתעבור על תקנון האתר (ארוך, אבל מעניין):
http://www.hometheater.co.il/article521
עכשיו, אם שואלים מדוע התקנון אוסר על דברים כאלה, יש כמה סיבות:
1. כמו שנמר כתב ובצדק: עדיף שלא נדע את העמדות הדתיות, פוליטיות, מיניות של אנשים אחרים מהאתר. דבר ראשון, זה לא תחום העיסוק שלו, ודבר שני זה רק יכול לגרום לחיכוכים מיותרים. אני מבטיח לך שאם אני אשטח כאן את העמדה הפוליטית שלי, אחוז ניכר מחברי האתר יעמדו על רגליהם האחוריות ויצעקו עלי שאני טמבל, לא מבין כלום וינסו לשכנע אותי שאני צריך להיות אחר. שים לב שאני לא כתבתי מה העמדה עצמה, פשוט בגלל שלא משנה מה העמדה שלי (פרט למרכז - שהם כידוע בכלל צריכים להשתנות כי הם לר רציניים ולא מבינים כלום חחח), תמיד יהיו כאלה שיחשבו אחרת.
2. מכיוון שהדבר יצור ויכוח פוליטי, דתי או מיני - הוא בטוח יגרע מנושא האתר. כמו שאמרתי, יש כל כך הרבה אתרים בארץ שעוסקים בנושא הזה באינטנסיביות ראוייה. אני אישית, בתור מישהו שיש לו דעות פוליטיות מוצקות מאוד, בפירוש מצנזר את עצמי ואני לא חושב שניתן ממש לקרוא בין השורות מה דעותי הפוליטיות, נכון?
3. שיהיה ברור, האתר הוא פרטי. הוא כפוף לחוקים מאוד ספציפים - אלה שבעלי האתר המציאו... זה דמוקרטיה של שלושה אנשים (אני מרטין וחיים)...
4. מה שכן, אנחנו כפופים בדיוק לאותם חוקים שאתם כפופים להם. לא פחות ולא יותר. אני לא מציע ציוד יד שניה שלי למכירה בפורומים הרגילים (למרות שזה מפתה) פשוט בגלל שאתם לא יכולים לעשות זאת, ולכן אני (למרות שאני בעל האתר) אפרסם אותם בלוחות בדיוק כמו כולם. אני מצנזר את דעותי הפוליטיות, הדתיות וכו', בדיוק כמוכם...
5. יש דיונים רבים שמצונזרים כי הם פשוט לא עוסקים בתחום הפעילות שלנו. הפורום "ללא קשר" הוקם בכדי לתת OUTLET לתחומים משיקים, או דברים קלילים שאינם קשורים במישרין לתחום העיסוק שלנו. כל עוד, זה לא עלול לעורר סערה, אין בעיה. שרשורים על הפלות, הפליה או אכיפה דתית, דברים מתלהמים, או שעוסקים במינו של אדם, או בפוליטיקה או בכל דבר בסגנון הזה, יוסר מהאתר ללא קשר בפורום שבו הוא יוצב.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון.nirgen כתב:נמריקו , הלכתי די מוקדם לישון אמש ואיני יודע לאן הויכוח גלש , אך זכורה לי תגובה לא ממש עדינה שלך לנושא![]()
מה גם שיש משום האירוניה ששרשור שדן על מצעד בגין חופש הביטוי , נמחק...
בגלל זה עדיף שזה לא יקרה , אחרי הכל איך אמרו כבר בעבר ... "אני הכי לא פוליטקלי קורקט שאפשר שזה נוגע לעקרונות שלי".
במילים אחרות , עדיף שנישאר בתחום שאנחנו מסתדרים בו.
האמת חטפתי פעם Gif על הראש וזה ממש לא היה נעיםguyezra כתב:guypick,guypick כתב:יתחממו ?
מה ? אנשים יזרקו פיקסלים אחד על השני ?...
חטפת פעם פיקסל בראש שאתה מדבר...?![]()
תשמע, פורומים פוליטיים יש למכביר, קהילה כמו פה יש מעט מאוד
חבל שאנשים יצברו מטענים אחד על השני על נושאים לא קשורים.
חוץ מזה גם מארגנים מפגשים וכד' חבל שמישהו לא יבוא רק כי עצבנו אותו על רקע דת/גזע/מין וכו'...
אבל קצת תמוה העניין הזה
בהחלט ראוי שמישהו לא יבוא למפגש אם עיצבנו אותו לא ?
אתה היית רוצה להיות חבר של מישהו שמעצבן אותך והדעות שלו "מדליקוץ" אותך כל פעם שהוא פותח את הפה ?
זה כאילו תגיד לי אמנם הבחור הוא ניאו נאצי למשל (להבדיל אלפי הבדלות) אבל יש לו טושיבה 50 אינצ' בבית והוא מבין גדול באודיו אז אני אהיה חבר שלו ......
ודיי
אני לא מגיב יותר כי תיכף עופר סוגר לנו גם את השרשור הזה ......