זקוקה לעזרה עם ראוטר 6740U H1 וה-VOD של יס
יש לי איזו בעיה שלא מצליחים לפתור.
לפי טענת יס הראוטר שלי מוציא ב- default gateway כתובת של 10.0.0.138 שהיא הכתובת של בזק במקום הכתובת של הספק ולכן ה-VOD לא מצליח להוריד תכנים. מתחבר, אבל לא מצליח להוריד את התוכן.
ניסיתי לשנות את הכתובת בראוטר אבל הוא לא שומר אותה ואולי אני לא עושה נכון.
מישהו יודע אולי לעזור לי עם זה? איזו הגדרה צריך לשנות בראוטר כדי שיוציא בדיפולט גייטווי את כתובת הספק ולא בזק?
לא יודעת אם זה קשור אני גולשת עם 018 ובזק במהירות 100.
תודה מראש,
מאיה
לפי טענת יס הראוטר שלי מוציא ב- default gateway כתובת של 10.0.0.138 שהיא הכתובת של בזק במקום הכתובת של הספק ולכן ה-VOD לא מצליח להוריד תכנים. מתחבר, אבל לא מצליח להוריד את התוכן.
ניסיתי לשנות את הכתובת בראוטר אבל הוא לא שומר אותה ואולי אני לא עושה נכון.
מישהו יודע אולי לעזור לי עם זה? איזו הגדרה צריך לשנות בראוטר כדי שיוציא בדיפולט גייטווי את כתובת הספק ולא בזק?
לא יודעת אם זה קשור אני גולשת עם 018 ובזק במהירות 100.
תודה מראש,
מאיה
נערך לאחרונה על ידי button ב 08/02/2014 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנתב נמצא בכתובת 10.0.0.138, וזאת כתובת שער ברירת המחדל שהוא אמור לחלק ללקוחות שלו.
כלומר מהבחינה הזאת אין לך בעיה.
כמובן שמבחן נוסף, הוא היכולת לגלוש מהמחשבים בבית. בהנחה שאת מצליחה גם את זה, הנתב בסדדר גמור.
איך הממיר מחובר לנתב?
כלומר מהבחינה הזאת אין לך בעיה.
כמובן שמבחן נוסף, הוא היכולת לגלוש מהמחשבים בבית. בהנחה שאת מצליחה גם את זה, הנתב בסדדר גמור.
איך הממיר מחובר לנתב?
הגלישה מהנתב תקינה. אז כתובת שער ברירת מחדל אמור להיות 10.0.0.138? זו הכתובת שאני מקבלת מהממיר כשאני במשך דיאגנוסטיקה.
הממיר מחובר ישירות בכבל.
וכשהוא מנסה להוריד קובץ, אני מקבלת שגיאה 201 שהם אומרים שהיא של רשת פנימית, הם תמיד שואלים אותי אם אני מקיבוץ (אני לא).
אני מיואשת, יס שולחים אותי לספק ששולח אותי לבזק ששולח אותי ליס וחוזר חלילה...
הממיר מחובר ישירות בכבל.
וכשהוא מנסה להוריד קובץ, אני מקבלת שגיאה 201 שהם אומרים שהיא של רשת פנימית, הם תמיד שואלים אותי אם אני מקיבוץ (אני לא).
אני מיואשת, יס שולחים אותי לספק ששולח אותי לבזק ששולח אותי ליס וחוזר חלילה...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זו תקלה שי יס...
תבקשי מהם שיבצעו איפוס לממירים במחשב שלהם, יגדירו מחדש אותם במערכת.
לאחר מכן, תכבי אותם מהחשמל, את כולם... לאחר מכן, כיבוי והדלקה לראוטר...
לאחר שהגלישה במחשב חוזרת, תדליקי מחדש את הממירים...
חייב לעבוד... בכל אופן, אפשר לדרוש ועידה מול אנשי 018 לאנשי YES על מנת לאמת שהDNS ש018 מחלקים אכן עובד תקין מול YES.
אין קשר בין 10.0.0.138 של בזק, זה רק דיפולט של הראוטר שלהם...
בראוטר תחת לשונית WAN יש כתובות DNS שהוא מושך מהספק...
איום מעבר לHOT תמיד פותר הכל כולל הגעת טכנאים מכל החברות וסידור ללא שום עצבים בטלפון...
תבקשי מהם שיבצעו איפוס לממירים במחשב שלהם, יגדירו מחדש אותם במערכת.
לאחר מכן, תכבי אותם מהחשמל, את כולם... לאחר מכן, כיבוי והדלקה לראוטר...
לאחר שהגלישה במחשב חוזרת, תדליקי מחדש את הממירים...
חייב לעבוד... בכל אופן, אפשר לדרוש ועידה מול אנשי 018 לאנשי YES על מנת לאמת שהDNS ש018 מחלקים אכן עובד תקין מול YES.
אין קשר בין 10.0.0.138 של בזק, זה רק דיפולט של הראוטר שלהם...
בראוטר תחת לשונית WAN יש כתובות DNS שהוא מושך מהספק...
איום מעבר לHOT תמיד פותר הכל כולל הגעת טכנאים מכל החברות וסידור ללא שום עצבים בטלפון...
היו אצלי כבר שני טכנאים של יס. הם כבר החליפו לי ממיר, החליפו כרטיס, החליפו כבל וכלום לא פותר את הבעיה.
הם לא מוכנים לעשות ועידה עם 018, הנציגים מסרבים בתוקף.
הטכנאים שמגיעים לא ממש מבינים והם מדברים ממילא עם אותו מוקד שאני מגיעה אליו ואותו בכיר שמנסה לעזור לי ללא פתרון.
היות והיום אחרי אתחול לראוטר ולממיר הצלחתי להוריד 1% קובץ לפני שהוא הפסיק ונתן לי את השגיאה הרגילה, אני נוטה לחשוב שהבעיה היא כן בראוטר ואולי משהו בהגדרות לא תקין. אני כבר יומיים קוראת על כל מיני הגדרות בראוטר, אבל לא מבינה מספיק כדי לאתר את הבעיה לכן מנסה את עזרתכם
הם לא מוכנים לעשות ועידה עם 018, הנציגים מסרבים בתוקף.
הטכנאים שמגיעים לא ממש מבינים והם מדברים ממילא עם אותו מוקד שאני מגיעה אליו ואותו בכיר שמנסה לעזור לי ללא פתרון.
היות והיום אחרי אתחול לראוטר ולממיר הצלחתי להוריד 1% קובץ לפני שהוא הפסיק ונתן לי את השגיאה הרגילה, אני נוטה לחשוב שהבעיה היא כן בראוטר ואולי משהו בהגדרות לא תקין. אני כבר יומיים קוראת על כל מיני הגדרות בראוטר, אבל לא מבינה מספיק כדי לאתר את הבעיה לכן מנסה את עזרתכם
איבדת אותי jo, איפה אני מוודאת DMZ לממיר של יס?
ולא הגדרתי הפניית פורטים, הייתי אמורה? לא היתה לי בעיה כזו עם הראוטר הקודם (נטגיר).
מה זה אומר?: "לא לשכוח לקבע את כתובת הIP של הממיר לפי כתובת MAC או בממיר עצמו במידה והוא מאפשר זאת."
ולא הגדרתי הפניית פורטים, הייתי אמורה? לא היתה לי בעיה כזו עם הראוטר הקודם (נטגיר).
מה זה אומר?: "לא לשכוח לקבע את כתובת הIP של הממיר לפי כתובת MAC או בממיר עצמו במידה והוא מאפשר זאת."
- Smartnetworks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 203
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 16 פעמים
- יצירת קשר:
אם הכתובת D.G של הראוטר של בזק 10.0.0.138 לא טובה אז כל המדינה לא הייתה רואה VOD...
לא צריך ל VOD של YES להפנות פורטים ולא לפתוח DMZ.
במידה והאינטרנט בבית עובד זוהי בעיה ב YES בוודאות, יכול להיות שיש להם בעיה עם האינטרנט של 018.
יותר קל יהיה לך לדבר עם המוקד של 018 ולבקש מהם לעשות ועידה מול YES.
במידה והאינטרנט בבית עובד זוהי בעיה ב YES בוודאות, יכול להיות שיש להם בעיה עם האינטרנט של 018.
יותר קל יהיה לך לדבר עם המוקד של 018 ולבקש מהם לעשות ועידה מול YES.
אין מה להפסיד מהגדרת DMZ לממיר זה שווה בכל מקרה לנסות, נכון שבתאוריה אתה צודק ואין צורך להפנות פורטים אבל יצא לי להיתקל לא פעם ולא פעמיים במקרים שזה פתר את התקלה.Smartnetworks כתב:אם הכתובת D.G של הראוטר של בזק 10.0.0.138 לא טובה אז כל המדינה לא הייתה רואה VOD...
יותר קל יהיה לך לדבר עם המוקד של 018 ולבקש מהם לעשות ועידה מול YES....
button, צריך להיכנס להגדרות של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואז נכנסים למעלה לסטטוס ואז מצד שמאל לDHCP שם רואים את הכתובת שהממיר מקבל לדוגמה 10.0.0.1 ויש לידו את הMAC שאותו את מעתיקה ואז הולכת למעלה לsetup ואז לlocal network ואז add ואז את רושמת את כתובת הIP שאת רוצה לתת לממיר ואת הMAC של הממיר שהעתקת קודם ולסיום apply
בזה הסתיים החלק של הקיבוע כתובת mac לפי IP עכשיו מה שנשאר זה ללחוץ למעלה על advanced ואז מצד שמאל על DMZ ובמרכז הדף את הכתובת IP של הממיר ואז ADD וזהו.
המון תודה! הסבר והוראות מצוינותbutton, צריך להיכנס להגדרות של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואז נכנסים למעלה לסטטוס ואז מצד שמאל לDHCP שם רואים את הכתובת שהממיר מקבל לדוגמה 10.0.0.1 ויש לידו את הMAC שאותו את מעתיקה ואז הולכת למעלה לsetup ואז לlocal network ואז add ואז את רושמת את כתובת הIP שאת רוצה לתת לממיר ואת הMAC של הממיר שהעתקת קודם ולסיום apply
בזה הסתיים החלק של הקיבוע כתובת mac לפי IP עכשיו מה שנשאר זה ללחוץ למעלה על advanced ואז מצד שמאל על DMZ ובמרכז הדף את הכתובת IP של הממיר ואז ADD וזהו....
הגעתי לשלב של להוסיף כתובת, אבל מה הכתובת שאני רוצה לתת לממיר? איך אני בוחרת אותה?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
זה באמת לא משנה...
את יכולה לבחור בתוך טווח הdhcp, ואת יכולה מחוצה לו. מה שחשוב זה ששלושת המקומות הראשונים יהיו זהים לכתובת של הנתב.
במקרה שלך זה 10.0.0, תוסיפי נקודה ואיזה מספר שאת רוצה בין 1 ל254, מלבד 138, שזה הנתב.
את יכולה לבחור בתוך טווח הdhcp, ואת יכולה מחוצה לו. מה שחשוב זה ששלושת המקומות הראשונים יהיו זהים לכתובת של הנתב.
במקרה שלך זה 10.0.0, תוסיפי נקודה ואיזה מספר שאת רוצה בין 1 ל254, מלבד 138, שזה הנתב.
לא, אין שום חסימה, גם התקשרתי לוודא איתם.
יש אינטרנט במחשבים. זה הענין, גם יש אינטרנט בממיר אני יכולה להכנס ל-VOD ולראות מה יש שם, אבל אני לא יכולה להוריד תכנים. אני מקבלת הודעת שגיאה שלפי יס המשמעות שלה היא שהוא לא מצליח לצאת מהרשת הפנימית. ואני לא יודעת איפה לחפש את החסימה.
אם הגדרתי לו כתובת מתוך הרשת הפנימית, איך זה משנה את זה? הפעולה שעשיתי של לקבע כתובת ולהוסיף ל DMZ
יש אינטרנט במחשבים. זה הענין, גם יש אינטרנט בממיר אני יכולה להכנס ל-VOD ולראות מה יש שם, אבל אני לא יכולה להוריד תכנים. אני מקבלת הודעת שגיאה שלפי יס המשמעות שלה היא שהוא לא מצליח לצאת מהרשת הפנימית. ואני לא יודעת איפה לחפש את החסימה.
אם הגדרתי לו כתובת מתוך הרשת הפנימית, איך זה משנה את זה? הפעולה שעשיתי של לקבע כתובת ולהוסיף ל DMZ