איתי פשוט כל הכבוד על הסקירה זה המון המון עבודה ומגיעה לך המון הערכה על זה פשוט להוריד את הכובע
אגב שיערתי מבעוד מועד את הזוכה המסקנה שהגעת אליה יש לה המון שותפים.
טוב, אז ישראלים ידועים ככאלה שמתלוננים כל הזמן אז תרשו לי להתלונן.
איך יכול להיות שבמדינה מטר על מטר שבה יש לפחות שני יצרנים של רמקולים הם לא מופעים במבחן כזה? לדעתי זאת תקלה רצינית!
כמובן שאם המערכת פנתה לאותם יצרנים בבקשה לקבל יחידה למבחן ונאנתה בשלילה אז נא לא להיתיכס לרשום למעלה (אני לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים), וכל הכבוד על היוזמה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
נערך: היו פניות לכל מי שאנחנו בקשר איתו. אם מישהו לא עבר בדיקה זה היה כי הוא בחר להיות בחוץ או כי לא היה דוגמאות רלוונטיות בנמצא. בכל אופן, אנחנו מברכים את כולם ורוצים את כולם במבחנים מהסוג הזה.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 09/02/2014 19:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הטענה הזו של "למה מותג זה או אחר לא משתתף" חזרה הרבה לאורך סידרת הביקורות התקדימית הזו.
אז כדי שיהיה ברור אחת ולתמיד, אנחנו פנינו לכולם כולל כולם. כל מי שאנחנו מכירים.
אני חושב שזה די ברור מכמות הרמקולים ש-Hazoom לא חיפש "חיים קלים", אז כדי שננקה את השאלות והתהיות הללו, גם לעתיד, אנחנו מחפשים רק לתת את הביקורת הטובה והמקיפה ביותר שאפשר. אם מישהו לא מופיע, קודם כל תפנו את השאלה ליבואן/יצרן ואח"כ אלינו.
ואם כבר בנושא הזה עסקינן, הנה פניה פתוחה לכל יבואן ויצרן שמעוניין שנעשה ביקורת למוצרים שלו, אתם יודעים איך ניתן ליצור קשר עם העורך.