שיתוף סטרימר פופקורן A-400
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 353
שלום חברים
ברשותי סטרימר פופקורן a-400 שהיה שיתוף בינו ובין המחשב עד אשר פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט איני מצליח לשתף בין הסטרימר למחשב קראתי את המדריכים העוסקים בנושא זה אך ללא הצלחה אשמח לעזרה
ברשותי סטרימר פופקורן a-400 שהיה שיתוף בינו ובין המחשב עד אשר פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט איני מצליח לשתף בין הסטרימר למחשב קראתי את המדריכים העוסקים בנושא זה אך ללא הצלחה אשמח לעזרה
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
בפופקורן אתה רואה את תיקיית השיתוף ואתה פשוט לא יכול להיכנס אליה?
אם כן אתה צריך להוריד את אופציית הסיסמה מהאבטחה אם זו הבעיה תאמר לי ואשלח לך הסבר פשוט.
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
תכבה את הגנת הסיסמא
אם כן אתה צריך להוריד את אופציית הסיסמה מהאבטחה אם זו הבעיה תאמר לי ואשלח לך הסבר פשוט.
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
תכבה את הגנת הסיסמא
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

תודה movie עשיתי הפעלה מחדש אבל כל פעם שאני מכבה את הסטרימר תמיד נעלם מהמחשב האמצעי אחסון חדש וכל פעם אני עושה שיתוף מחדש יש לך פתרון ?
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

אצלי הדיסק הקשיח מחובר למחשב הוא בכלל לא קשור בהדלקה או בניתוק הסטרימר .
אתה מצליחה לראות את הסרטים הדיסק הקשיח שלך דרך הסטרימר?
אתה מצליחה לראות את הסרטים הדיסק הקשיח שלך דרך הסטרימר?
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

בהחלט אני רואה כל הזמן את הדיסק הקשיח במסך שלי אבל לא תמיד דרך המחשב וזה משגע אותי הסטרימר שלי מחובר למסך הטלוויזיה לא למחשב
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

מוזר.. אם תוכל להעלות וידיאו או משהו שנבין
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

סטרימר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מבין אז אתה מצליח לקרוא סרטים?דודי11 כתב:תודה movie עשיתי הפעלה מחדש אבל כל פעם שאני מכבה את הסטרימר תמיד נעלם מהמחשב האמצעי אחסון חדש וכל פעם אני עושה שיתוף מחדש יש לך פתרון ?...
עזר מה שאמרתי לך?
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

היי movie נ
אני יסביר שוב הכונן הקשיח שלי בגודל שני טרה נמצא בתוך הסטרימר בכל פעם שאני מכבה את הסטרימר ומדליק אותו לאחר מכן אני לא רואה את הכונן הקשיח במחשב במסך אין בעיה תמיד אני רואה את הכונן הקשיח הבעיה היא במחשב בעת כיבוי הסטרימר
אני יסביר שוב הכונן הקשיח שלי בגודל שני טרה נמצא בתוך הסטרימר בכל פעם שאני מכבה את הסטרימר ומדליק אותו לאחר מכן אני לא רואה את הכונן הקשיח במחשב במסך אין בעיה תמיד אני רואה את הכונן הקשיח הבעיה היא במחשב בעת כיבוי הסטרימר
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

שאני אבין הכנון שלך נמצא בתוך בסטרימר ובכדי להוריד סרטים לכונן שבתוך הסטרימר המחשב שמחובר לסטרימר רואה את הכונן הקשיח של הסטרימר ומהמחשב אתה זורק את הסרטים אליו אני צודק?דודי11 כתב:היי movie נ
אני יסביר שוב הכונן הקשיח שלי בגודל שני טרה נמצא בתוך הסטרימר בכל פעם שאני מכבה את הסטרימר ומדליק אותו לאחר מכן אני לא רואה את הכונן הקשיח במחשב במסך אין בעיה תמיד אני רואה את הכונן הקשיח הבעיה היא במחשב בעת כיבוי הסטרימר...
אם זה ככה אני יודע שישנם בעיות תאימות בין הסטרימר למחשב גם לי זה קרה הייתי צריך לכבות את המחשב ולהדליק את שניהם יחד בכדי שיראו את הכנון לכן שניתי את הגישה.
אעלה יותר מאוחר שירטוט וכך תבין
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

היי movie
אתה צודק בהחלט זה מה שקורה לי כל הזמן יש לי גם כונן חיצוני שמחובר למחשב העניין הוא כאשר אני מוריד סרט לכונן החיצוני שמחובר למחשב יש לי בעיה בלהוריד תרגום הסטרימר כותב לי הבקשה נכשלה לעומת זאת להוריד תרגום בכונן שבתוך הסטרימר אין בעיה בכל מקרה אם תוכל להעשיר אותי אני אשמח ורב תודות לך
אתה צודק בהחלט זה מה שקורה לי כל הזמן יש לי גם כונן חיצוני שמחובר למחשב העניין הוא כאשר אני מוריד סרט לכונן החיצוני שמחובר למחשב יש לי בעיה בלהוריד תרגום הסטרימר כותב לי הבקשה נכשלה לעומת זאת להוריד תרגום בכונן שבתוך הסטרימר אין בעיה בכל מקרה אם תוכל להעשיר אותי אני אשמח ורב תודות לך
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.דודי11 כתב:היי movie
אתה צודק בהחלט זה מה שקורה לי כל הזמן יש לי גם כונן חיצוני שמחובר למחשב העניין הוא כאשר אני מוריד סרט לכונן החיצוני שמחובר למחשב יש לי בעיה בלהוריד תרגום הסטרימר כותב לי הבקשה נכשלה לעומת זאת להוריד תרגום בכונן שבתוך הסטרימר אין בעיה בכל מקרה אם תוכל להעשיר אותי אני אשמח ורב תודות לך...
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.
ואיך אתה מסתדר עם התרגום ?
ואיך אתה מסתדר עם התרגום ?
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

שים את התרגום בתיקייה יחד עם הסרט שיהיו עם אותו השם וכל זה במחשבדודי11 כתב:מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.
ואיך אתה מסתדר עם התרגום ?...
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

אני אנסה בדרך הזאת שוב תודה movie
- MovieO
-
- חבר פעיל במיוחד

בכיף.. תעדכןדודי11 כתב:אני אנסה בדרך הזאת שוב תודה movie...