שיתוף סטרימר פופקורן A-400

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 353

שליחה

שלום חברים
ברשותי סטרימר פופקורן a-400 שהיה שיתוף בינו ובין המחשב עד אשר פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט איני מצליח לשתף בין הסטרימר למחשב קראתי את המדריכים העוסקים בנושא זה אך ללא הצלחה אשמח לעזרה

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

בפופקורן אתה רואה את תיקיית השיתוף ואתה פשוט לא יכול להיכנס אליה?

אם כן אתה צריך להוריד את אופציית הסיסמה מהאבטחה אם זו הבעיה תאמר לי ואשלח לך הסבר פשוט.

Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings

תכבה את הגנת הסיסמא

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה movie עשיתי הפעלה מחדש אבל כל פעם שאני מכבה את הסטרימר תמיד נעלם מהמחשב האמצעי אחסון חדש וכל פעם אני עושה שיתוף מחדש יש לך פתרון ?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אצלי הדיסק הקשיח מחובר למחשב הוא בכלל לא קשור בהדלקה או בניתוק הסטרימר .

אתה מצליחה לראות את הסרטים הדיסק הקשיח שלך דרך הסטרימר?

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בהחלט אני רואה כל הזמן את הדיסק הקשיח במסך שלי אבל לא תמיד דרך המחשב וזה משגע אותי הסטרימר שלי מחובר למסך הטלוויזיה לא למחשב

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מוזר.. אם תוכל להעלות וידיאו או משהו שנבין

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

סטרימר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודי11 כתב:תודה movie עשיתי הפעלה מחדש אבל כל פעם שאני מכבה את הסטרימר תמיד נעלם מהמחשב האמצעי אחסון חדש וכל פעם אני עושה שיתוף מחדש יש לך פתרון ?
...
אני לא מבין אז אתה מצליח לקרוא סרטים?
עזר מה שאמרתי לך?

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היי movie נ

אני יסביר שוב הכונן הקשיח שלי בגודל שני טרה נמצא בתוך הסטרימר בכל פעם שאני מכבה את הסטרימר ומדליק אותו לאחר מכן אני לא רואה את הכונן הקשיח במחשב במסך אין בעיה תמיד אני רואה את הכונן הקשיח הבעיה היא במחשב בעת כיבוי הסטרימר

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודי11 כתב:היי movie נ

אני יסביר שוב הכונן הקשיח שלי בגודל שני טרה נמצא בתוך הסטרימר בכל פעם שאני מכבה את הסטרימר ומדליק אותו לאחר מכן אני לא רואה את הכונן הקשיח במחשב במסך אין בעיה תמיד אני רואה את הכונן הקשיח הבעיה היא במחשב בעת כיבוי הסטרימר
...
שאני אבין הכנון שלך נמצא בתוך בסטרימר ובכדי להוריד סרטים לכונן שבתוך הסטרימר המחשב שמחובר לסטרימר רואה את הכונן הקשיח של הסטרימר ומהמחשב אתה זורק את הסרטים אליו אני צודק?

אם זה ככה אני יודע שישנם בעיות תאימות בין הסטרימר למחשב גם לי זה קרה הייתי צריך לכבות את המחשב ולהדליק את שניהם יחד בכדי שיראו את הכנון לכן שניתי את הגישה.

אעלה יותר מאוחר שירטוט וכך תבין
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היי movie

אתה צודק בהחלט זה מה שקורה לי כל הזמן יש לי גם כונן חיצוני שמחובר למחשב העניין הוא כאשר אני מוריד סרט לכונן החיצוני שמחובר למחשב יש לי בעיה בלהוריד תרגום הסטרימר כותב לי הבקשה נכשלה לעומת זאת להוריד תרגום בכונן שבתוך הסטרימר אין בעיה בכל מקרה אם תוכל להעשיר אותי אני אשמח ורב תודות לך

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודי11 כתב:היי movie

אתה צודק בהחלט זה מה שקורה לי כל הזמן יש לי גם כונן חיצוני שמחובר למחשב העניין הוא כאשר אני מוריד סרט לכונן החיצוני שמחובר למחשב יש לי בעיה בלהוריד תרגום הסטרימר כותב לי הבקשה נכשלה לעומת זאת להוריד תרגום בכונן שבתוך הסטרימר אין בעיה בכל מקרה אם תוכל להעשיר אותי אני אשמח ורב תודות לך
...
מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.

ואיך אתה מסתדר עם התרגום ?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודי11 כתב:מי מתעסק בתוך הסטרימר?! תעשה את כל ההורדות והתאמות הקבצים דרך המחשב אני גם לא משתמש בטורנט שבסטרימר הכל דרך המחשב גם הטורנט. הדבר היחיד שהסטרימר עושה זה משדר את הקבצים מהמחשב.

ואיך אתה מסתדר עם התרגום ?
...
שים את התרגום בתיקייה יחד עם הסרט שיהיו עם אותו השם וכל זה במחשב

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני אנסה בדרך הזאת שוב תודה movie

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד