שאלה לגביי הגברה של זוג CV XLS12

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
sabach2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
התחדשתי בזוג CERWIN VEGA XLS 12, שכרגע מחוברים לONKYO TX-SR600E.
שאלתי היא האם הרסיבר שלי מספיק בשבילם כדיי להפיק את הסאונד הטוב ביותר (**ואני לא מתכוון לעוצמה, אלא לאיכות).
או שכדאי לחשוב על שדרוג שהוא?
לפי מה שקראתי לרסיבר יש סאונד טוב , אבל משמיעה שלי חסר לי משהו..וזה לא באס :lol:

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

הדעה הרווחת היא שמגבר סטריאו ישמע יותר טוב מרסיבר סראונד, אבל בפועל זה לא חקוק בסלע וכל אחד מגיע למסקנות שונות. במילים אחרות, עד שלא תנסה את הרמקולים עם הגברה שונה לא תדע.

sabach2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הבנתי, תודה רבה!

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

קח את הרסיבר שלך לחנות שבה קנית את הרמקולים ותבקש לעשות השוואה בינו לבין מגברי סטריאו שונים

Slavik327
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

אצלי הם מחוברים למגבר סטריאו Nad c356bee ונשמעים נהדר וחזק כבר 25-30 אחוז ווליום בחלל חדר סלון כ35 מטר מרובע.
Nad מצהירים שהמגבר הנ״ל מוציא 80rms לערוץ ב8 אום, 145rms ב6 אום, 220rms ב4 אום ו- 290rms ב2 אום.
קח בחשבון שהרמקולים CW XLS 12 הם 6 אום ולכן למגבר הנל יחסית נוח להניע אותם בעזרת 145rms.

לצורך השוואה חיברתי את הxls12 לרסיבר הישן שלי sony שבו מוצהר על 100rms ב8 אום והתוצאות שקיבלתי:
1. על מנת להגיע לאותה רמת עוצמה בחלל חדר כ 15 מטר מרובע נאלצתי להרים ווליום 60-70 אחוז.
2. מהר מאוד המגבר היתחמם עקב חוסר יכולתו לעבוד עם רמקולים מתחת ל8אום.

בעניין האיכות היה שינוי אבל לא הייתי אומר שהוא ממש קיצוני. כמובן שבNad הצלילים נישמעים יותר דומננטים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”