התוכנה המיותרת ביותר במחשב: Dolby Home Theatre
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
מסתבר מי שקנה מחשב בשנה-שנתיים האחרונות והתקין את הדרייברים והתוכנות שבאות בדיפולט, קיבל איזה תוכנה של Dolby שמותקנת עם הדרייבר של כרטיס הקול. אני אפילו לא השתמשתי בדיסק ההתקנה אלא הורדתי את הדרייבר מהאתר ובכל זאת זה היה שם...
אני בד"כ לא לא מתקין דברים לא שימושיים אבל כנראה לא שמתי לב לזה או שחשבתי שזה חלק מהדרייבר של כרטיס הקול.
מסתבר שהדבר הזה היה דלוק אצלי איכשהו כל הזמן וממש "מרח" לי את האודיו ובעיקר את הבאס בכל המחשב (לא רק מהיציאה של לוח האם אלא גם מה DAC!!!).
זו גם הסיבה שה iPad כל הזמן נשמע לי טוב מהמחשב... בנוסף, זה גרם לי לתחושת באס מוגזמת באזניות החדשות פיליפס X1 (שגם ככה יש להן יחסית הרבה באס).
בקיצור, שימו לב אם השיט הזה מותקן אצלכם במקרה.
אני בד"כ לא לא מתקין דברים לא שימושיים אבל כנראה לא שמתי לב לזה או שחשבתי שזה חלק מהדרייבר של כרטיס הקול.
מסתבר שהדבר הזה היה דלוק אצלי איכשהו כל הזמן וממש "מרח" לי את האודיו ובעיקר את הבאס בכל המחשב (לא רק מהיציאה של לוח האם אלא גם מה DAC!!!).
זו גם הסיבה שה iPad כל הזמן נשמע לי טוב מהמחשב... בנוסף, זה גרם לי לתחושת באס מוגזמת באזניות החדשות פיליפס X1 (שגם ככה יש להן יחסית הרבה באס).
בקיצור, שימו לב אם השיט הזה מותקן אצלכם במקרה.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

רגיל, ב control panel.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

זה הפתיע אותי כי זה חתום ע"י חברת Dolby, כלומר נראה תוכנה רצינית. איך אומרים, לא חשדתי...