גלישה ב WIFI משפיעה על מקלדת ועכבר אלחוטי
שלום,
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט,
שמתבצעת גלישה ב WIFI בעומס כבד (הרואטר באזור המקלדת) אז יש הפרעה בלתי נסבלת
על תפקוד העכבר והמקלדת.
אשמח לשמוע על פתרונות אפשריים או אפילו על סט אחר שלא יושפע מהשימוש ב WIFI.
כל הבית מרושת קווית למעט הממד שממנו מתבצע השימוש הכבד ב WIFI.
תודה מראש.
ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט,
שמתבצעת גלישה ב WIFI בעומס כבד (הרואטר באזור המקלדת) אז יש הפרעה בלתי נסבלת
על תפקוד העכבר והמקלדת.
אשמח לשמוע על פתרונות אפשריים או אפילו על סט אחר שלא יושפע מהשימוש ב WIFI.
כל הבית מרושת קווית למעט הממד שממנו מתבצע השימוש הכבד ב WIFI.
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
משהו לא הגיוני לי.
אם אתה בממ"ד והשידור ברמה כל כך חזקה שהיא מפריעה לעכבר ולמקלדת, אז עוצמות השידור שלך משמעותית גבוהות ממה שרצוי.
כיוון שגם אתה וגם הראוטר נמצאים בממ"ד, פשוט תנמיך את עוצמות השידור של הראוטר WIFI. ממילא השידור הזה לא ממש יעבוד כשורה מחוץ לממ"ד אז מדוע להגביר סתם ככה את השידורים?
אם אתה בממ"ד והשידור ברמה כל כך חזקה שהיא מפריעה לעכבר ולמקלדת, אז עוצמות השידור שלך משמעותית גבוהות ממה שרצוי.
כיוון שגם אתה וגם הראוטר נמצאים בממ"ד, פשוט תנמיך את עוצמות השידור של הראוטר WIFI. ממילא השידור הזה לא ממש יעבוד כשורה מחוץ לממ"ד אז מדוע להגביר סתם ככה את השידורים?
תודה לכם,
הראוטר נמצא בחדר אחר וגם לידו המקלדת והעכבר. כאשר הילד בממד מוריד משחקים מ steam במהירויות גבוהות אז מתחילים להרגיש את ההפרעה בהקלדת ובתזוזות עכבר לא רציפות ומעצבנות. עד שאחצוב בממד תעלה להשחלת רשת קווית , בינתיים אני בבעייה !
איך מורידים עוצמות? הכוונה להגביל קצב ההורדה למחשב שבממד?
יותר קל לי אם יש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא מושפע מעומס wifi סביבתי. יש מוצר כזה?
הראוטר נמצא בחדר אחר וגם לידו המקלדת והעכבר. כאשר הילד בממד מוריד משחקים מ steam במהירויות גבוהות אז מתחילים להרגיש את ההפרעה בהקלדת ובתזוזות עכבר לא רציפות ומעצבנות. עד שאחצוב בממד תעלה להשחלת רשת קווית , בינתיים אני בבעייה !
יותר קל לי אם יש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא מושפע מעומס wifi סביבתי. יש מוצר כזה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לי זה דווקא נשמע כמו בעיית זכרון של המחשב ולא בעית WIFI...sky1sky10 כתב:תודה לכם,
יותר קל לי אם יש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא מושפע מעומס wifi סביבתי. יש מוצר כזה?...
התדרים שונים לחלוטין, המקלדת אינה עובדת על תדרים אלו...
הרבה פעמים המשחקים אונליין מפנים פורטים בראוטר ותופסים המון זיכרון במחשב, בנוסף הרבה משחקים ובכלל גלישה לאתרים לא מוכרים מזמינה המון "תוספים" בצורת סרגלי כלים או כל מני "תוכנות עזר" לא מובנות שזרוקות עמוק בזכרון המחשב...
תראה בMSCONFIG מה פועל, תתחיל לנטרל את מה שלא רלוונטי ותראה כיצד העכבר יחזור חזרה לפעילות תקינה.
תודה JEXY,
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב:
הראוטר האלחוטי WIFI, המקלדת והעכבר ומחשב א' נמצאים בחדר א' ,
מקור השימוש ב WIFI מסיבי הוא מחשב ב' הנמצא בחדר ב' (ממ"ד).
כך שלא נראה לי בעיית זכרון כי מחשב א' הוא למטרת עבודה בלבד - ואין עליו עומס תוכנות
כגון שהזכרת.
כאשר אני מבקש מהילד להפסיק השימוש במשחקי אונליין במחשב ב' אז המקלדת והעכבר מתפקדים
מצויין במחשב א'.
מחפש פתרון לבעייה ועדיין אני עם הבעייה.
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב:
הראוטר האלחוטי WIFI, המקלדת והעכבר ומחשב א' נמצאים בחדר א' ,
מקור השימוש ב WIFI מסיבי הוא מחשב ב' הנמצא בחדר ב' (ממ"ד).
כך שלא נראה לי בעיית זכרון כי מחשב א' הוא למטרת עבודה בלבד - ואין עליו עומס תוכנות
כגון שהזכרת.
כאשר אני מבקש מהילד להפסיק השימוש במשחקי אונליין במחשב ב' אז המקלדת והעכבר מתפקדים
מצויין במחשב א'.
מחפש פתרון לבעייה ועדיין אני עם הבעייה.
יש לי אפשרות להעביר הראוטר מקרבת מחשב א , הבעיה שמחשב ב שבממד מחובר אלחוטית ואין אפשרות בממד לחיבור חוטי וגם במחשב ב יש אותה התנהגות של המקלדת והעכבר - יש שם אותו סט.
השאלה אם קיימים מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא רגישים ל wifi בסביבה.
השאלה אם קיימים מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא רגישים ל wifi בסביבה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קודם תנסה לחבר חוטית את המחשבים, אפילו כבלים על הרצפה תוך כדי כיבוי שידור אלחוטי.sky1sky10 כתב:יש לי אפשרות להעביר הראוטר מקרבת מחשב א , הבעיה שמחשב ב שבממד מחובר אלחוטית ואין אפשרות בממד לחיבור חוטי וגם במחשב ב יש אותה התנהגות של המקלדת והעכבר - יש שם אותו סט.
השאלה אם קיימים מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא רגישים ל wifi בסביבה....
אם הכל עובד בעומס, אכן תקלת WIFI או יותר נכון הפרעת WIFI כתוצאה משידור בממ"ד...
בכל אופן, תמיד אפשר להעביר קווים בין המחשבים וזה אפילו עדיף על פני רשת אלחוטית.
תיקון קטן: מקלדת ועכבר אלחוטיים שמאושרים לשימוש בארץ עובדים בדיוק על אותו תחום תדרים של WIFI המאושר בארץ: 2400 - 2482 MHz.JEXY כתב:לי זה דווקא נשמע כמו בעיית זכרון של המחשב ולא בעית WIFI...sky1sky10 כתב:תודה לכם,
יותר קל לי אם יש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא מושפע מעומס wifi סביבתי. יש מוצר כזה?...
התדרים שונים לחלוטין, המקלדת אינה עובדת על תדרים אלו...
....
You are never fully dressed without a smile
כאשר אני מבטל את ה WIFI במחשב הממד או כאשר נפח השימוש זניח - הכל תקין וללא בעיות.JEXY כתב: קודם תנסה לחבר חוטית את המחשבים, אפילו כבלים על הרצפה תוך כדי כיבוי שידור אלחוטי.
אם הכל עובד בעומס, אכן תקלת WIFI או יותר נכון הפרעת WIFI כתוצאה משידור בממ"ד...
בכל אופן, תמיד אפשר להעביר קווים בין המחשבים וזה אפילו עדיף על פני רשת אלחוטית....
הגלישה דרך הסלולריים גם לא משפיעה על פעילות העכבר והמקלדת.