בעיה - מהירות הורדה בTOP100
בדקתי עם 2 סוגים של מודם-ראוטר, בשניהם אותם תוצאות.
הבדיקה בארץ תקינה (87 הורדה על 3 העלאה ו4MS) אבל בחו"ל ההורדה לא תקינה (פינג והעלאה בסדר שם)..
בקיצור מה אפשר לעשות? התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו שהם מתחייבים למאה מגה רק בארץ, ובחו"ל אין להם התחייבות.
לבזק אני לא יכול להתקשר כי עכשיו נכנס שבת..
הבדיקה בארץ תקינה (87 הורדה על 3 העלאה ו4MS) אבל בחו"ל ההורדה לא תקינה (פינג והעלאה בסדר שם)..
בקיצור מה אפשר לעשות? התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו שהם מתחייבים למאה מגה רק בארץ, ובחו"ל אין להם התחייבות.
לבזק אני לא יכול להתקשר כי עכשיו נכנס שבת..
אין, כל רגע החלפתי והכל ***..Class889 כתב:התמיכה של כולם פועלת 24/7.
לגביי המהירות, תנסה להחליף כתובת IP עד שתיפול על אחד שנותן מהירות תקינה, או שתחליף ספק....
אני חייב את בזק בינלאומי כי אני צריך פינגים טובים לחול
שלחתי הודעה ל[email protected], אתם חושבים שזה יעזור במשהו? :
שלום,
אני שדרגתי לפני כחודש מ15 מגה כולל גיימר לTOP40 כולל גיימר.
לפני כשבועיים שדרגתי מTOP40 כולל גיימר לTOP100 כולל גיימר.
בבזק אני גם הגדרתי אותו דבר, 100 מגה.
עד עכשיו, מהירות ההורדה שלי הייתה תקינה (90 מגה לארץ, 40-80 מגה לחו"ל).
ביומיים האחרונים, מהירות ההורדה שלי פועלת על 90 מגה לארץ, 0-10 מגה לחו"ל.
דיברתי עם 2 נציגים שונים של בזק בינלאומי, אפילו 1 מהם נכנס לי למחשב בשביל לבדוק, ניסינו לבטל את הגיימר ולהחזיר ולא עזר.
ניסיתי גם לדבר עם נציג של בזק, הוא ניסה לבטל ולהחזיר לי את הrate adaptive וגם זה לא עזר.
לפי מה שראיתי, להרבה מאוד אנשים יש בעיה עם בזק בינלאומי, כמו באשכול הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&t=197393
לפי מה שראיתי, לאנשים שעברו ספקית - מהירות ההורדה הסתדרה, במידה ובזק בינלאומי לא תפתור לי את הבעיה אני כנראה יעבור להוטנט, ששם אנשים אמרו שזה הסתדר להם.
אני מבקש שתעיינו בדף ותסדרו לי את הבעיה, ואם אפשר לסדר גם לכל שאר האנשים שהתלוננו בפורום (מן הסתם שזה בעיה כללית ולא רק אצלי בספקית בזק בינלאומי).
אני מחכה לתשובה, אם שום דבר לא יעזור אני כנראה יעבור להוטנט.
חשבון X, מספר טלפון Y. (ערכתי שלא תראו)
תודה, אבירן....
כל העניין של הפינגים שמינגים זה חרטה אחת גדולה
כך יש לי טופ 40 בבזק והספק הוט נט. יש לי PS4 XBOX ומחשב אני משחק במשחקי רשת ואין לי תקיעות פינגים לחו"ל 100 MS כל המחשקים רצים
אני צופה ב ממיר IPTV משרתים בחו"ל מה אני יכול לספר לכם שאני פשוט מבסוט מהוטנט
שהייתי בבזק היו לי פינגים 60 MS לחו"ל אבל מזה עזר לי תקיעות במשחקים ועוד... יוטיוב האינטרנט היה איטי מאוד הייתי מוריד על קקהביט
כך יש לי טופ 40 בבזק והספק הוט נט. יש לי PS4 XBOX ומחשב אני משחק במשחקי רשת ואין לי תקיעות פינגים לחו"ל 100 MS כל המחשקים רצים
אני צופה ב ממיר IPTV משרתים בחו"ל מה אני יכול לספר לכם שאני פשוט מבסוט מהוטנט
שהייתי בבזק היו לי פינגים 60 MS לחו"ל אבל מזה עזר לי תקיעות במשחקים ועוד... יוטיוב האינטרנט היה איטי מאוד הייתי מוריד על קקהביט
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
קיבלנו את הפרטים ומנהל רלוונטי יחזור אליך בהמשך.
נעשה ניסיון אחד אך ללא מענה, ננסה שוב מאוחר יותר.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
hexxt כתב:שלחתי הודעה ל[email protected], אתם חושבים שזה יעזור במשהו? :
שלום,
דיברתי עם 2 נציגים שונים של בזק בינלאומי, אפילו 1 מהם נכנס לי למחשב בשביל לבדוק, ניסינו לבטל את הגיימר ולהחזיר ולא עזר.
ניסיתי גם לדבר עם נציג של בזק, הוא ניסה לבטל ולהחזיר לי את הrate adaptive וגם זה לא עזר.
לפי מה שראיתי, להרבה מאוד אנשים יש בעיה עם בזק בינלאומי, כמו באשכול הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&t=197393
לפי מה שראיתי, לאנשים שעברו ספקית - מהירות ההורדה הסתדרה, במידה ובזק בינלאומי לא תפתור לי את הבעיה אני כנראה יעבור להוטנט, ששם אנשים אמרו שזה הסתדר להם.
אני מבקש שתעיינו בדף ותסדרו לי את הבעיה, ואם אפשר לסדר גם לכל שאר האנשים שהתלוננו בפורום (מן הסתם שזה בעיה כללית ולא רק אצלי בספקית בזק בינלאומי).
תודה, אבירן.......
בדיוק על השעה וחצי שלא הייתי בבית..מתן_בזק_בינלאומי כתב:היי,
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
hexxt כתב:שלחתי הודעה ל[email protected], אתם חושבים שזה יעזור במשהו? :
שלום,
תודה, אבירן..........