42LA621Y LG - מישהו יודע מה הדגם המקביל של samsung (ומי יותר טוב)?
סוף דבר,
קניתי את ה42LA621Y LG לאחר צפייה מחודשת בחנות, השחורים לא כאלה גרועים והצבעים טובים (+ שלט חכם + כבל hdmi + חבילת ללין מתנה...)
קיבלתי עוד 60 שקלים הנחה בגלל שקניתי גם את ה LG 42LN542Y לחמותי באותה הזדמנות מהייטקזון (המחירים הכי טובים בארץ)....
אדווח לאחר התקנה.
נ.ב.
למי שרוצה את UA40F6400 אפשר להוציא מהייטקזון ב 3499 שקלים כולל הובלה ביצירת קשר עם נציג מכירות (בתנאי שאתה חבר), ממש פאתה morgana...

קניתי את ה42LA621Y LG לאחר צפייה מחודשת בחנות, השחורים לא כאלה גרועים והצבעים טובים (+ שלט חכם + כבל hdmi + חבילת ללין מתנה...)
קיבלתי עוד 60 שקלים הנחה בגלל שקניתי גם את ה LG 42LN542Y לחמותי באותה הזדמנות מהייטקזון (המחירים הכי טובים בארץ)....
אדווח לאחר התקנה.
נ.ב.
למי שרוצה את UA40F6400 אפשר להוציא מהייטקזון ב 3499 שקלים כולל הובלה ביצירת קשר עם נציג מכירות (בתנאי שאתה חבר), ממש פאתה morgana...
איך הטלויזיה?
בדיוק נתקלתי בדגם הזה גם וכנל לגבי מגבלת הגודל.
אז אחרי חודש פלוס - מה דעתך?
ניסית את ה תלת מימד?
אז אחרי חודש פלוס - מה דעתך?
ניסית את ה תלת מימד?
היי yaakoby,
הטלוויזיה מעולה, בעיקר השלט החכם מגיק.
הצבעים מעולים, באמת השחורים לא כל כך טובים בחושך מוחלט אבל מי שם לב אחרי יום עבודה מפרך.
התלת מצויין יחסית לפסיבי, הופתעתי לטובה לחלוטין (ראיתי אווטר).
בקיצור טלוויזיה מעולה, הייתי קונה אותה שוב...
מצטער שלא היה לי זמן לפרסם תגובה קודם לכן...
נ.ב.
אפשר להזרים סרטים ומדיה מהמחשב, מומלץ רשת קוית וצריך להתקין שרת dlna, מורידים מאתר LG
Hnowich
הטלוויזיה מעולה, בעיקר השלט החכם מגיק.
הצבעים מעולים, באמת השחורים לא כל כך טובים בחושך מוחלט אבל מי שם לב אחרי יום עבודה מפרך.
התלת מצויין יחסית לפסיבי, הופתעתי לטובה לחלוטין (ראיתי אווטר).
בקיצור טלוויזיה מעולה, הייתי קונה אותה שוב...
מצטער שלא היה לי זמן לפרסם תגובה קודם לכן...
נ.ב.
אפשר להזרים סרטים ומדיה מהמחשב, מומלץ רשת קוית וצריך להתקין שרת dlna, מורידים מאתר LG
Hnowich