42LA621Y LG - מישהו יודע מה הדגם המקביל של samsung (ומי יותר טוב)?
שלום לכולם,
מישהו יודע מה הדגם המקביל של samsung (לאומת 42LA621Y LG ) ומה המחיר?
בגדול הדרישות הם כדלהלן:
חכמה, עברית MKV HD + SRT על רשת, 3D וצפייה בחושך (חדר שינה).
תקציב: 3500 שקלים.
ומי יותר טוב או שווה את המחיר?
תודה
hnowich
מישהו יודע מה הדגם המקביל של samsung (לאומת 42LA621Y LG ) ומה המחיר?
בגדול הדרישות הם כדלהלן:
חכמה, עברית MKV HD + SRT על רשת, 3D וצפייה בחושך (חדר שינה).
תקציב: 3500 שקלים.
ומי יותר טוב או שווה את המחיר?
תודה
hnowich
היי עופר,
הגודל פחות מעניין אותי מאחר וזה לחדר שיינה, אבל אני מניח שהמסך והמעבד זהים ב 42 ו 60 מאחר וזה אותו דגם...
איך השחורים ב 621?, האם אתה רואה טוב בחושך?, אני מניח שזה פנל IPS לפי מה שהבנתי אם אני לא טועה וגם אמרו לי שפנל מסוג זה לא כל כך מצטיין בשחורים..., אז מעניין אותי אם תכלס זה בא לידי ביטויי אצלך...
תודה
hnowich
הגודל פחות מעניין אותי מאחר וזה לחדר שיינה, אבל אני מניח שהמסך והמעבד זהים ב 42 ו 60 מאחר וזה אותו דגם...
איך השחורים ב 621?, האם אתה רואה טוב בחושך?, אני מניח שזה פנל IPS לפי מה שהבנתי אם אני לא טועה וגם אמרו לי שפנל מסוג זה לא כל כך מצטיין בשחורים..., אז מעניין אותי אם תכלס זה בא לידי ביטויי אצלך...
תודה
hnowich
היי integral,
חשבתי לעצמי שאם כבר מתפשרים (חדר שינה, זה לא סלון) אז אולי נוסיף עוד כמה גרושים ונקבל גם תלת מימד מסויים.
כלומר אני לא רוצה להשתולל במחיר ובגודל, כמו שאמרתי 3500 ו 42״ במקסימום אבל עדיין רוצה לקבל את המקסימום וגם תלת מימד אשמח לקבל במחיר הנ״ל.
עם זאת יש את המגבלות של צפייה בחושך...ושחורים כפי שהבנתי...
אז מעניין אותי איזה דגם של סמסונג או LG יתן לי את מה שאני צריך בלי לקפוץ מעל הפופיק...
תודה מראש
hnowich
חשבתי לעצמי שאם כבר מתפשרים (חדר שינה, זה לא סלון) אז אולי נוסיף עוד כמה גרושים ונקבל גם תלת מימד מסויים.
כלומר אני לא רוצה להשתולל במחיר ובגודל, כמו שאמרתי 3500 ו 42״ במקסימום אבל עדיין רוצה לקבל את המקסימום וגם תלת מימד אשמח לקבל במחיר הנ״ל.
עם זאת יש את המגבלות של צפייה בחושך...ושחורים כפי שהבנתי...
אז מעניין אותי איזה דגם של סמסונג או LG יתן לי את מה שאני צריך בלי לקפוץ מעל הפופיק...
תודה מראש
hnowich
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
א. בשביל תלת טוב תצטרך לדעתי טלוויזיה גדולה יותר.
ב. אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם אם אתה רוצה סמסונג. סמסונג משתמשים בתלת אקטיבי ו LG בתלת פאסיבי.
ג. לגבי צפיה בחושך, אין מה לעשות, הסמסונג תעשה עבודה טובה יותר מבחינת השחורים ועקרונית לצפיה בחושך מוחלט אין כמו פלזמה איכותית.
ב. אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם אם אתה רוצה סמסונג. סמסונג משתמשים בתלת אקטיבי ו LG בתלת פאסיבי.
ג. לגבי צפיה בחושך, אין מה לעשות, הסמסונג תעשה עבודה טובה יותר מבחינת השחורים ועקרונית לצפיה בחושך מוחלט אין כמו פלזמה איכותית.
Integral,
אני מעריך את התשובות המפורטות שלך, קבל תודה.
אני לא רוצה להכנס לתחום של הפלזמה וגם לא בא בחשבון יותר גדול מ 42״.
לכן אני מצמצם את האפשרויות שלי להתלבטות בין LG ו Samsung, כנראה במושגים של מקצוענים ״טלוויזיה בינונית״.
הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי שני דגמים של Samsung, ה F6400 ו ה F6510 שהיא יקרה יותר אבל לא הבנתי למה?
מה דעתך ומי מהם אוכל להשיג במחיר של 3500 ש״ח?
תודה
hnowich
אני מעריך את התשובות המפורטות שלך, קבל תודה.
אני לא רוצה להכנס לתחום של הפלזמה וגם לא בא בחשבון יותר גדול מ 42״.
לכן אני מצמצם את האפשרויות שלי להתלבטות בין LG ו Samsung, כנראה במושגים של מקצוענים ״טלוויזיה בינונית״.
הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי שני דגמים של Samsung, ה F6400 ו ה F6510 שהיא יקרה יותר אבל לא הבנתי למה?
מה דעתך ומי מהם אוכל להשיג במחיר של 3500 ש״ח?
תודה
hnowich
Integral,
בסלון חללית יש UA40F6400 ב 3800 שקלים מסאם ליין, לכן אני מאמין שבחנויות המתמחות אני אמצע אותה ב 3500...
האם אני טועה?, האם זה דגם שמשתווה ל 42LA621Y של LG (חוץ מהעובדה שזה 42 ולא 40 אינץ) מבחינת פיצ׳ר ים?
תודה מראש
hnowich
בסלון חללית יש UA40F6400 ב 3800 שקלים מסאם ליין, לכן אני מאמין שבחנויות המתמחות אני אמצע אותה ב 3500...
האם אני טועה?, האם זה דגם שמשתווה ל 42LA621Y של LG (חוץ מהעובדה שזה 42 ולא 40 אינץ) מבחינת פיצ׳ר ים?
תודה מראש
hnowich
http://www.halalit.co.il/product/טלויזי ... טש?aff=Zap
האם זה דגם שמשתווה ל 42LA621Y של LG (חוץ מהעובדה שזה 40 ולא 42 אינץ) מבחינת פיצ׳ר ים?
תודה
hnowich
האם זה דגם שמשתווה ל 42LA621Y של LG (חוץ מהעובדה שזה 40 ולא 42 אינץ) מבחינת פיצ׳ר ים?
תודה
hnowich
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בהחלט כן (בהנחת ייבוא רשמי ותמיכה בכתוביות), אם כי התלת אקטיבי מה שחלק מהאנשים לא אוהב כי עושה להם כאבי ראש, ולכן לפני שאתה שם כסף על טלוויזית תלת, לך תתנסה בשני הסוגים לאורך זמן.hnowich כתב:http://www.halalit.co.il/product/טלויזי ... טש?aff=Zap
תודה
hnowich...
תודה,
אני יותר בכיוון של LG, בגלל השלט החכם, התלת הפאסיבי והמחיר, אבל טרם החלטתי סופית...
נ.ב.
אתמול ראיתי בעיינים LG מול Samsung, אמנם לזמן קצר (הייתי עם הילדים) אבל היה נדמה לי שהצבעים בסמסונג יותר בוהקים ועיבוד תמונה פחות טוב והצבעים ב LG היו יותר כהים אבל עיבוד יותר טוב...
אהבתי את הצבעים של סמסונג אבל את העיבוד של LG..., בעייה...
אני אלך לראות עוד פעם...
יעדכן בהמשך...
אני יותר בכיוון של LG, בגלל השלט החכם, התלת הפאסיבי והמחיר, אבל טרם החלטתי סופית...
נ.ב.
אתמול ראיתי בעיינים LG מול Samsung, אמנם לזמן קצר (הייתי עם הילדים) אבל היה נדמה לי שהצבעים בסמסונג יותר בוהקים ועיבוד תמונה פחות טוב והצבעים ב LG היו יותר כהים אבל עיבוד יותר טוב...
אני אלך לראות עוד פעם...
יעדכן בהמשך...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תשחק עם ההגדרות של הטלוויזיות. אם הטלוויזיה במצב תצוגה או SHOP זה ייראה מאוד בוהק אבל בלתי נסבל לצפיה ממושכת. בד"כ הצבעים של LG במצב תמונה נורמאלי יהיו נאמנים יותר אבל השחורים והקונטרסט בסמסונג יהיו טובים יותר. עיבוד התמונה ב SD ב LG גם לדעתי טוב יותר. השאלה היא עד במה אתה צופה כי אם זה בעיקר HD אז לעיבוד ב SD פחות משקל.
אפשר לדעת היכן ראית את הLG?hnowich כתב:תודה,
נ.ב.
אני אלך לראות עוד פעם...
יעדכן בהמשך......
אני מחפש לראות את הדגם הזה בתצוגה, במיוחד איך עובד התלת מימד.
עצל ליאור מוצרי חשמל ואלקטרוניקה (חוצות המפרץ חיפה), יש לו גם את המשקפיים... ( דבר עם רן)
זו לא רשת מובילה אבל הוא הציע לי מחיר טוב (משתווה לנמוך בזאפ) מיבואן רשמי למרות שנראה לי שעדיין ההצאה הכי משתלמת לי היא מהייטקזון שעכשיו הוסיפו גם חבילת יום אהבה מללין בשווי 199 שקלים מתנה (צריך לקנות משהוא לאשה גם..., כרגע עומד על 3750 + שלט חכם, 5 ג׳יגה בענן, כבל hdmi וללין ..., מחר אקבל הצעת מחיר על ה ua40f6400 של סמסונג מהייטקזון.)
״ליאור״ (רן) גם אמר לי להתקשר להגיד לו מה ההצעה האחרונה שקיבלתי בשביל שיתן הצעה מתחרה...
זו לא רשת מובילה אבל הוא הציע לי מחיר טוב (משתווה לנמוך בזאפ) מיבואן רשמי למרות שנראה לי שעדיין ההצאה הכי משתלמת לי היא מהייטקזון שעכשיו הוסיפו גם חבילת יום אהבה מללין בשווי 199 שקלים מתנה (צריך לקנות משהוא לאשה גם..., כרגע עומד על 3750 + שלט חכם, 5 ג׳יגה בענן, כבל hdmi וללין ..., מחר אקבל הצעת מחיר על ה ua40f6400 של סמסונג מהייטקזון.)
״ליאור״ (רן) גם אמר לי להתקשר להגיד לו מה ההצעה האחרונה שקיבלתי בשביל שיתן הצעה מתחרה...
חבל, רחוק לי. חשבתי יותר בכיוון המרכז.hnowich כתב:עצל ליאור מוצרי חשמל ואלקטרוניקה (חוצות המפרץ חיפה), יש לו גם את המשקפיים... ( דבר עם רן)
״ליאור״ (רן) גם אמר לי להתקשר להגיד לו מה ההצעה האחרונה שקיבלתי בשביל שיתן הצעה מתחרה......
תודה בכל זאת