HOT משדרגת חינם את כל לקוחות האינטרנט שלה למהירות של 30 מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
SYosi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברת הכבלים HOT מכריזה כעת על מבצע שידרוג למהירות הגלישה באינטרנט. כל לקוחות תשתית האינטרנט של החברה יכולים לשדרג חינם את מהירות הגלישה שלהם ל-30 מגה-ביט לשנייה. השידרוג אפשרי רק דרך אתר החברה.

מבצע השידרוג הוא כחלק מקידום אתר השירות העצמי ללקוחות החברה. HOT מסרה בהודעה כי היא "הרחיבה לאחרונה את השירותים הניתנים באתר החברה בשירות עצמי, המאפשרים ללקוח לבצע פעולות בצורה נוחה, בהירה ופשוטה, בכל זמן שנוח לו. במסגרת השירותים ללקוח הניתנים באתר ניתן לבצע את הפעולות הבאות: קבלת שירות מנציג אישי באמצעות המייל, המענה הינו לכל היותר תוך 24 שעות; תיאום מעבר דירה; שינוי מועד הגעה של טכנאי או ביטול הביקור; שדרוג חבילות; מבצעים והטבות אישיות; צפייה בחשבונית החודשית ובפירוט שימושים בטלפון ובטלוויזיה; הזמנת ערוצים; עדכון אמצעי תשלום ותשלום חוב; וקבלת החשבונית החודשית למייל".

כיום, למעלה מ-50% מהלקוחות גולשים במהירות של 30 מגה, ומהירות הגלישה הממוצעת של לקוחות HOT עולה על 33 מגה. כעת פונה HOT ללקוחות הגולשים במהירויות נמוכות מ-30 מגה. יש לציין כי השידרוג נוגע רק לרכיב התשתית, אך כדי להינות ממהירות הגלישה הגבוהה, הלקוחות יצטרכו לשדרג בנפרד גם את המהירות אצל ספקית האינטרנט, מה שעשוי לדרוש הגדלת התשלום החודשי.

סביון בר סבר, סמנכ"ל השיווק ב–HOT: "לראשונה ניתנת ללקוחות האפשרות לפנות לנציג שירות אישי באמצעות המייל, וליהנות מכל היתרונות הנלווים לכך".

מה דעתכם על המהלך הנ״ל? קופי בזק?

מקור: theMarker

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1895
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

מכובד שמעכשיו 30מגהביט יהיה ה"סטנדרט חיבור" :)

בזק לא שווים התייחסות בכלל.. :evil:
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #3 

עכשיו רק נשאר שבהוט יחליפו את הנציגים הדאפרים שיש ישפרו את השירות לקוחות שלהם והרוב בורחים מבזק ...

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

רק חבל שלא מאפשרים ללקוחות המשדרגים לראות את תקנון המבצע לפני ההצטרפות ודורשים מהם לקנות חתול בשק..

אם מישהו שכבר הצטרף יכול להעלות לפורום את התקנון שנשלח אליו (אם נשלח), תבוא עליו הברכה.

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

בבזק הסטנדרט 5 מגה ו15 מגה אם אתה גר ליד הארון שלהם חברה כזאת הייתה צריכה להיות בסטנדרט של 100 מגה לפני הוט
עכשיו הוט חייבים לשדרג את השירות שלהם

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #6 

על תדאג לא משנה לאיזה תת רמה השירות של הוט מגיע ויגיע
אנשים שרוצים להוריד על 100 אהיו בהוט לא משנה מה

וכמו שרואים בזק עד עכשיו לא יכולה לספק ל 97 אחוז מהלקוחות 100 מגה
הרוב זה 50-70 הכי הרבה שראיתי זה 95 למישהו פה מהפורום וגם אחרי
פרק זמן משום מה צנח מתחת ל 80

וגם הוט אמרו במסיבת עיתוניים שבעתיד היא תספק 200/10 מעניין לדעת
מה בזק תציע או תעשה כדי לשמר את הלקוחות שירצו להנות מסוף סוף 10 מגה בהעלאה
שלא נדבר על 200 בהורדה

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ברגע שהוט יתחילו למכור חבילות כאלו בזק תיפול לפח אני מסכים איתך גם אני מייד יעבור להוט שהיה 10 UP לא כל כך מעניין ה 200 MB
מספיק לי 100\10

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

בבזק יש יד על הדופק מהוט שיכולה ברגע זה לשחרר חבילות כאלו ובתכלס לאכול את התשתית של בזק ללא מלח
מה שטוב בבזק הם מפזרים סיבים עד לבניין כי אין להם דרך אחרת לתת ללקוח מהירות של 100 מגה על נחושת ישנה ורקובה
המצב כרגע בבזק זה שהם הצליחו אם השיווק שלהם לעבוד על לקוחות מדינת ישראל ובגלל זה המצב כך לבזק לא מפריע כמה תקבל בחבילה של טופ 100 אבל מה שכן אתה חייב לשלם 110 שקל על החבילה שאתה מקבל בין 50 ל 100 ומי ששם לב הם כל הזמן מורידים בתקנון שלהם את המהירות
TOP100 - 50 היה 60
TOP40 - 20 היה 30
התשתית של בזק במצב מצוקה :roll:
כל הזמן זה יורד. בזק תעשו משהו במקום להשקיע בפירסומות תשדרגו את התשתית שלכם 8)

dvirs12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

מישהו כבר שודרג..?
אם כן, תוך כמה זמן..? ואפשר להעלות את תנאי ההסכם..?

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני נרשמתי באתר של הוט ביום שישי ולא שמעתי מהם מאז. היום התקשרתי למוקד והם אמרו שזה כבר שודרג אוטומטית ושהם לא שולחים שום הודעה על השדרוג במייל, הם גם סירבו בתוקף לשלוח לי את תקנון המבצע למייל וטענו ש"אין תקנון" והתקנון הקיים שלי בתוקף רק צריך להחליף בו את המילים "12 מגה" ל-"30 מגה".

FireStar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

אני נרשמתי ביום חמישי באתר שלהם. אתמול קיבלתי מהם מייל על כך שהחבילה שלי שודרגה ל 30 מגה ואכן באותו מחיר של החבילה הקודמת (12 מגה ב 70 ש"ח). כשהגעתי הבייתה עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני אכן מקבל 30 מגה, ואפילו לא הייתי צריך לעדכן את הספק שלי הוטנט.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #12 

ממש דפוק שמי ששילם עד עכשיו על 30 לא מקבל שום הטבה, ומי ששילם על פחות מקבל 30 באותו מחיר, ממש חברה מטוטמטמת

eran85z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

FireStar כתב:אני נרשמתי ביום חמישי באתר שלהם. אתמול קיבלתי מהם מייל על כך שהחבילה שלי שודרגה ל 30 מגה ואכן באותו מחיר של החבילה הקודמת (12 מגה ב 70 ש"ח). כשהגעתי הבייתה עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני אכן מקבל 30 מגה, ואפילו לא הייתי צריך לעדכן את הספק שלי הוטנט.
...
ואיך המהירות בפועל לאתרים מהעולם, הורדות וכו?

dvirs12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #14 

טוב, שודרגתי וככה:

קודם כל מכיוון שסימנתי בבחירת הספק "ללא ספק" כי תארתי לעצמי שכך אקבל IP חייגן - התברר שזה סתם הרס לי כי לא הייתי משוייך לאף ספקית מרגע השדרוג והאינטרנט התנתק והייתי צריך לפנות להוט ולספקית - גם במידה ורוצים לנסות חיבור חייגן.

שנית, נשמע לבינתיים שהתמיכה הטכנית של הוט טיפה יותר טובה מבעבר נקווה שימשיכו להשתפר.

קיבלתי את ההסכם למייל, אכן מופיע בהסכם אותו הסכום החודשי שאני הייתי משלם על ה12 (אההמ אההמ שימור..),וכתוב שהמבצע ללא הגבלת זמן.

בואו נקווה רק לא יחפשו עוד דרך "לתת לנו על הראש"..

urcsale
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #15 

חבר'ה,

אם יש לי כיום 12 מגה ואני רוצה לשדר ל-30, האם זה בוודאות מחייב החלפת מודם ל-HOTBOX?
כיום יש לי את המודם השחור, ARRISS.

ועוד שאלה:
ראיתי שהיה כתוב בכל מיני כתבות בנושא, שהוט כבר עשו שדרוג אוטומטי ללקוחות מ-12 מגה ל-30 כאשר בוטלה המהירות של 5 מגה...לפני כשנה בערך...

באמת היה מבצע כזה??? בכלל לא זכור לי משהו דומה....

urcsale
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #16 

urcsale כתב:חבר'ה,

אם יש לי כיום 12 מגה ואני רוצה לשדר ל-30, האם זה בוודאות מחייב החלפת מודם ל-HOTBOX?
כיום יש לי את המודם השחור, ARRISS.

ועוד שאלה:
ראיתי שהיה כתוב בכל מיני כתבות בנושא, שהוט כבר עשו שדרוג אוטומטי ללקוחות מ-12 מגה ל-30 כאשר בוטלה המהירות של 5 מגה...לפני כשנה בערך...

באמת היה מבצע כזה??? בכלל לא זכור לי משהו דומה....
...
סליחה על הקפצה, אבל מישהו אולי יודע לתת תשובה לשאלות הנ"ל? :)

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #17 

כן אתה חייב להחליף את המודם לאחר שתומך בתקן DOCSIS 3 ויש רק דגם אחד כזה שמשווק על ידי הוט וזה הHOTBOX

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

אז הבטיחו לשדרג את האינטרנט חינם, אבל הם לא הבטיחו לקיים. אתמול הגיעה החשבונית והסתבר שהחשבון קפץ סתם כך למעלה ב-15 ש"ח בלי שום הסברים או הודעה מוקדמת כלשהי, כשהשינוי היחיד שבוצע במנוי בחודש האחרון היה שדרוג האינטרנט "בחינם".

אז אני מציע לכם לבחון ב-7 עיניים את החשבונית החדשה שלכם מהוט ולחפש את העוקץ.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #19 

הם העלו חודש שעבר את מחיר הVOD - אולי זה זה

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

זה לא זה, כי הם העלו את מחיר ה-VOD ב-5 ש"ח (מ-25 ל-30) ובכל מקרה לי יש VOD חינם, מה גם שנכתב בצורה מאוד ברורה בחשבונית שהם הקפיצו לי את מחיר תקנון הדאבל (טלוויזיה+אינטרנט, שלא כולל VOD) הבסיס מ-227 ל-242 ש"ח בחודש לפני אקסטרות של VOD, חבילות ערוצים, דמי שכירות על ממירים וכו'..

עכשיו, בתקנון שלהם כמו בכל התקנונים שלהם מהשנה האחרונה נכתב שהחברה רשאית להעלות את המחיר מעת לעת (קודם היה כתוב עד 5% לשנה), אבל מאליו מובן שהחברה לא יכולה להעלות את המחיר בדיעבד ובכל מקרה שבו החברה מעוניינת להעלות מחיר היא חייבת ליידע את הלקוח חשבונית אחת מראש ולתת לו את האפשרות להתנתק או לנהל מו"מ חדש לפני שבפועל יתחילו לחייב אותו לפי התעריף החדש.

הרי בוודאי לא יעלה על הדעת שהחברה יכולה להקפיץ את המחיר בחשבונית בדיעבד נגיד ל-2000 שקל בלי שום הודעה מוקדמת ולהיתלות בסעיף הזה בתקנון.

ובוודאי כשעסקינן במבצע שהחברה פירסמה בראש חוצות כ"שדרוג אינטרנט ללא תוספת תשלום" אזי נסיבות העניין חמורות הרבה יותר.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”