חובה על כולם לראות שלא יקרה לכם מה שקרה לי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
oror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!

רכשתי Samsung HTE6750W קולנוע ביתי סמסונג BluRay משולב מגבר+רמקולים וראיתי שכאן באתר כתבו עליה ביקרות מקצועית ‏ אחד לאחד מדויק.
עכשיו לבעיה המעצבנת שרוב האנשים לא יודעים שהיא קיימת ואפילו בחברת סמסונג בארץ לא ידעו עליה וכל אחד שרוכש נגני בלו ריי וחלק מהסטרמרים חייב לדעת זאת לפני שהוא קונה .יש פטנט חומרה שנקראת cinavia וסמסונג וחלק משאר היצרנים של הבלו ריי התקינו את זה בבלו ריי חומרה זו לא מאפשרת לך לראות סרטים שהורדת מהאנטרנט או צרבת על דיסיק שחברת הסרטים הגנה עליהם ב - cinavia הסבר מפורט יותר בליניק הבא:
http://www.hometheater.co.il/article034 ... D7%AA.html
אי אפשר לעקוף את זה כל עוד הסרט יעבור דרך הבלו ריי לשמע , השאלה אולי אפשר לקנות סטרימר חיצוני על חוטי ולחבר לטלוויזיה כי בסך הכל אהבתי את המערכת יש לה סטרימר מובנה וסרטים לא מוגנים ומוזיקה עובדים יפה חוץ מהבס שהוא לא הכי איכותי יש למישהו פתרון. : :x

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

מבין שאתה לא נמצא הרבה בפורום
:-)
זו הגנה ידועה
אין הרבה מה לעשות. עד כמה שאני יודע
העם דורש..... כל מיני דברים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

דווקא לחבר סטרימר חיצוני שאין בו סינאביה ולהעביר את הסיגנל המפוענח ב-PCM דרך HDMI למערכת יכול לעבוד..! (Y)

oror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

שלום ותודה על התגובות.

אני לא יודע מה זה pcm אבל אני יודע שלא משנה אם אתה משנה את הקובץ ,או צורב אותו לדיסק או לא משנה מה כל עוד אתה עובר ומתחבר לבלו ריי הוא ידע שזה מוגן ויעצור את השמע בסרט.
לכן האופציה אני חושב לדעתי היחידה היא אולי לקנות סטימר על חוטי ולשדר מהמחשב ---- לסטרימר ומהסטרימר ------ לטלויזיה ומהטלויזה ------- לבלו ריי כך זה יכול לעבוד רק אני לא יודע אולי מישהו יודע:
1. נניח ויש רסיבר רגיל לאן מחברים את הסטירמר לטלויזיה או לרסיבר ?
2. הבעיה השניה שאני לא מסתפק באיכות ואני חושש שאם זה יחובר לטלויזיה ואז לבלו ריי איכות השמע ואולי גם הצפיה תרד.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #5 

oror כתב:שלום ותודה על התגובות.

אני לא יודע מה זה pcm אבל אני יודע שלא משנה אם אתה משנה את הקובץ ,או צורב אותו לדיסק או לא משנה מה כל עוד אתה עובר ומתחבר לבלו ריי הוא ידע שזה מוגן ויעצור את השמע בסרט.
לכן האופציה אני חושב לדעתי היחידה היא אולי לקנות סטימר על חוטי ולשדר מהמחשב ---- לסטרימר ומהסטרימר ------ לטלויזיה ומהטלויזה ------- לבלו ריי כך זה יכול לעבוד רק אני לא יודע אולי מישהו יודע:
1. נניח ויש רסיבר רגיל לאן מחברים את הסטירמר לטלויזיה או לרסיבר ?
2. הבעיה השניה שאני לא מסתפק באיכות ואני חושש שאם זה יחובר לטלויזיה ואז לבלו ריי איכות השמע ואולי גם הצפיה תרד.
...
סדר בבלאגן.
כרגע אין מה לעשות נגד ה cinavia .
במידה וחשוב לך תלת מיימד קנה סטרימר של dune 303 חבר אותו לרשת קווית ( לא אלחוטית) ותזרים מהמחשב אליו.
הסטרימר מתחבר ב hdmi לרסיבר ויציאת ה hdmi ברסיבר מתחברת למסך ככה אתה רואה תמונה פצצה במסך ושומע סאונד איכותי ברסיבר.

במידה ולא חשוב לך תלת מיימד קנה סטרימר של פופקורן דגמים c200 במידה ועדין יש ב ksp או a300/c300 ישירות מהחברה בחו״ל. החיבורים זהים לאלו של ה dune .

רשת אלחוטית והזרמת תכני בלוריי מלאים ואיכותיים לא הולך ביחד. רק רשת קווית. מספיק 10/100 אין צורך ב 1000

בהצלחה (Y)

oror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני יודע איש יקר זו האופציה השניה שאם לא תהיה לי בררה ולא תהיה דרך לעקוף את הסנאויה אני צריך עכשיו לקנות הכל חדש
רסיבר , סטימר , ורמקולים ואז אני צריך עזרה במוצרים איכותיים כולל תלת מימד ואולי גם 4k

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

oror כתב:אני יודע איש יקר זו האופציה השניה שאם לא תהיה לי בררה ולא תהיה דרך לעקוף את הסנאויה אני צריך עכשיו לקנות הכל חדש
רסיבר , סטימר , ורמקולים ואז אני צריך עזרה במוצרים איכותיים כולל תלת מימד ואולי גם 4k
...
אז בקיצור מה עכשיו ?

מה תעשה עכשיו עם 4k חוץ מלהגיד שיש לך ? אין תכנים ,אין סטרימרים תומכים ,המסכים והמקרנים עולים חבילות של כסף ומנסיון של מבינים בתחום ממרחק צפיה של כ 4 מטר על מסך של 133 אינץ לא תרגיש הבדל למול Hd רגיל.

oror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

מסך אני לא הולך להחליף בזה אני מסתפק 48 " שיש לי יש גבול אני צריך עכשיו הכל חדש.

רסיבר יש התלבטות אם אני הולך על 7 ערוצים ?

א. סוני dn1030
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=657&ArticleID=1884
ב. Yamaha RXV567

ג. פיונר VSX921

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

oror כתב:אני לא יודע מה זה pcm אבל אני יודע שלא משנה אם אתה משנה את הקובץ ,או צורב אותו לדיסק או לא משנה מה כל עוד אתה עובר ומתחבר לבלו ריי הוא ידע שזה מוגן ויעצור את השמע בסרט.
...
לא הבנת. הסטרימר מפענח את הסרט, ובגלל שאין בו סינאוויה, אז הסרט ינגן בלי בעיה. המערכת שלך מקבלת את הסרט בפורמט PCM אחרי הפיענוח, שכולל בעצם הוראות איזה סיגנל הולך לאיזה ערוץ, ורק צריכה לבצע את עבודת ההגברה, בלי שום פיענוח.

oror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

סליחה על הבורות, את הסטימר אני צריך לחבר לבלו ריי או לטלויזיה?

ועל איזה סטרימר אתה יכול להמליץ שיודע גם תלת מימד ומחבר את התרגום שאני לא יצטרך להביא כל פעם את המחשב לסלון או שכדאי ללכת על htpc?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

oror כתב:סליחה על הבורות, את הסטימר אני צריך לחבר לבלו ריי או לטלויזיה?

ועל איזה סטרימר אתה יכול להמליץ שיודע גם תלת מימד ומחבר את התרגום שאני לא יצטרך להביא כל פעם את המחשב לסלון או שכדאי ללכת על htpc?
...
סדר בבלאגן מספר 2

את נגן הבלו ריי שלך תכניס ללוחות ותפרדו יפה לשלום.

אתה דואג לארגן לך סרטי בלוריי במחשב, שמחובר מן הסתם ברשת קווית לאינטרנט בבית.
גם הסטרימר מתחבר לרשת הקווית בבית ובנוסף הוא מתחבר לרסיבר בכבל HDMI ומהרסיבר יוצא HDMI למסך.
את כל ההתכנים הסטרימר מושך מהמחשב שלך דרך הרשת הקווית.

סטרימר מומלץ שתומך בתלת מיימד מלא ובכתוביות הוא ה DUNE 303 .עלות בארץ כ 1350 ש"ח.

במידה ואין לך אפשרות לחבר רשת קווית בבית, שכח מכל מה שאמרתי ,כי ברשת אלחוטית לא ניתן היום להזרים תכני בלוריי מלאים ללא גימגומים כאלו ואחרים .

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”