שלט למגבר denon 1602
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
איך אתה יודע שהבעיה בשלט ולא ברסיבר?
יש כמה דרכים פשוטות לוודא שהשלט תקין.
1. עם מצלמת וידאו - צלם את ראש השידור (הלד), עין האדם לא תראה את תחום ה IR אבל חיישן המצלמה יראה לך הבהובי אור.
2. מקלט רדיו AM, קרב את השלט לאנטנת הרדיו ולחץ על כפתורים בשלט, אתה אמור לשמוע תקתוקים וקולות של חייזרים. אמיתי לגמרי.
אם השלט מת, זה הזמן להתחדש בלוגיטק.
יש באיביי דגמים ישנים יחסית 880/885 במחירים מצחיקים.
אחלה, אחלה שלט!
1. עם מצלמת וידאו - צלם את ראש השידור (הלד), עין האדם לא תראה את תחום ה IR אבל חיישן המצלמה יראה לך הבהובי אור.
2. מקלט רדיו AM, קרב את השלט לאנטנת הרדיו ולחץ על כפתורים בשלט, אתה אמור לשמוע תקתוקים וקולות של חייזרים. אמיתי לגמרי.
אחלה, אחלה שלט!
ahersko כתב:איך אתה יודע שהבעיה בשלט ולא ברסיבר?
אחלה, אחלה שלט!...
נכון
משהוא מוזר אני קודדתי את השלט של המגבר מול השלט של הוט והוא היה מבצע לי את הפעולות ופתאום שתיהם לא מגיבים
עשיתי בדיקה לשלט של המגבר המקורי מול מצלמה ואין תגובה של העינית
השלט של ההוט שהיה מכבה ומדליק וכמה פעולות נוספות מגיב במצלמה אך למגבר כלום ממש מוזר 😳
משהוא מוזר אני קודדתי את השלט של המגבר מול השלט של הוט והוא היה מבצע לי את הפעולות ופתאום שתיהם לא מגיבים
עשיתי בדיקה לשלט של המגבר המקורי מול מצלמה ואין תגובה של העינית
השלט של ההוט שהיה מכבה ומדליק וכמה פעולות נוספות מגיב במצלמה אך למגבר כלום ממש מוזר 😳