שיחה עם אשת מכירות בזק בקשר למעבר לקווי שלהם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
roeylee פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

יש לי קו טלפון נייח של 012 (תשתית בזק). התקשרו אלי היום מבזק וטענו שעדיף לי לעבור לבזק כי:
א. לנתב של 012 יש הוצאות חשמל של כ-40 ש"ח בחודש.
ב. הנתב של 012 צורך לי 60% מרוחב הפס.

מה דעתכם?

liav5000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

שקר

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

כדי שלנתב של 012 יהיו הוצאות חשמל של 40 ש"ח בחודש, עליו לצרוך עשרות קילווואט בחודש :roll:

שקר זו לא מילה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #4 

1. תבדוק כמה VOLT השנאי, וכמה אמפר רשום על השנאי, תכפיל אותם אחד בשני וזה המקסימום שהנתב יכול לצרוך (בדרך כלל זה לא מגיע למקסימום) אם הנתב צורך 20W זה 10 שח בחודש, בשביל שזה יעלה לך 40 שח הוא צריך לצרוך 80W! אני מאוד בספק שזה יותר מ-10-20W שזה 5-10 שח לחודש

2. לא ברור לי מה הנתב אמור לעשות עם 60% מהמהירות שלך, אבל יש דרך פשוטה לבדוק את זה, תעשה בדיקת מהירות

בכל מקרה, נציגי שירות יגידו הכל שתעבור אליהם, הם מרוויחים עמלות ולכן לא אכפת להם לשקר כי רוב האנשים לא מבינים על מה הם מדברים, חייב לצאת חוק נגד הדברים האלה, ככה שעל כל שקר כזה יהיה ניתן לתבוע את החברה ואת הנציג (ולא בסכום מגוחך של 500 שח שלא יזיז לחברה)

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

puma ואם הנציג לא משקר אלא אומר מה שהוא חושב שזה אמת, כי המנהל שלו אמר לו שזאת האמת. ואם הוא התבלבל בעובדות? האם תוציא חוק שעל כל נציג שטועה בעובדות החברה צריכה לשלם קנס?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”