חדש בפורום ואשמח לקצת מידע על מסכים והתלבטות בקניית טלוויזיה
כיוון שאני חדש בכל העולם של הטלויזיות ותמיד צפיתי והשתמשתי במה שההורים קנו לא התעניינתי כל כך אבל עכשיו אני מתעניין כיוון שאני לקראת קנייה ורציתי קצת לאסוף מידע. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין הטכנולוגיות השונות (LCD,פלזמה,LED).
ד"א המליצו לי על טלוויזיית 120Hz.. מה ההבדל בין ההרצים, מה זה אומר בדיוק? ככל שההרצים גבוהים יותר זה יותר טוב או פחות?
המסך שלי ישמש בעיקר לצפייה בסרטים(דרך usb או hdmi), שידורי ממיר(ספורט וסרטים) ולפלייסטיישן 4.
כמו כן הטלויזיה תמוקם בחדר שינה, אם אפשרות להחשכה טוטאלית אבל בד"כ תנאי אור נמוכים/בינוניים לא משהו חזק. כמו כן, צפייה ממרחק של 3 מטר והטלויזיה תמוקם על הקיר בתלייה.
רציתי לדעת איך המסך LG Q300? מסך פלזמה הוא במבצע של 50% וכן שמתי עליו עין.
האם בכלל לשקול קניית מסך בתקציב של עד 2000 שח? הLG עולה 1500 כרגע.
ד"א מה זו תופעת הצריבה בפלזמה? האם זה מסוכן למכשיר? שכיח?
אני אשמח לשמוע מה אתם ממליצים.
תודה מראש לעוזרים.
ד"א המליצו לי על טלוויזיית 120Hz.. מה ההבדל בין ההרצים, מה זה אומר בדיוק? ככל שההרצים גבוהים יותר זה יותר טוב או פחות?
המסך שלי ישמש בעיקר לצפייה בסרטים(דרך usb או hdmi), שידורי ממיר(ספורט וסרטים) ולפלייסטיישן 4.
כמו כן הטלויזיה תמוקם בחדר שינה, אם אפשרות להחשכה טוטאלית אבל בד"כ תנאי אור נמוכים/בינוניים לא משהו חזק. כמו כן, צפייה ממרחק של 3 מטר והטלויזיה תמוקם על הקיר בתלייה.
רציתי לדעת איך המסך LG Q300? מסך פלזמה הוא במבצע של 50% וכן שמתי עליו עין.
האם בכלל לשקול קניית מסך בתקציב של עד 2000 שח? הLG עולה 1500 כרגע.
ד"א מה זו תופעת הצריבה בפלזמה? האם זה מסוכן למכשיר? שכיח?
אני אשמח לשמוע מה אתם ממליצים.
תודה מראש לעוזרים.
בהחלט. באיזה מועדון אתה משחק?royts2007 כתב:במקרה 'קלעת' ואני משחק כדורסל ...boni99 כתב:אתה מקפיץ מצוין! תאמין לי תלך לNBA !!!
...
אין לך מידע בשבילי וקצת עזרה בעניין ?...
בעבר הכרתי המון עוסקים בתחום ומאמנים שיוכלו לכוון ולעזור לך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קראת את המאמרים באתר? שאלות כמו מה זה 120הרץ ומה ההבדלים בין הטכנולוגיות זה בדיוק מסוג השאלות שהמאמרים יעזרו לך בהן.
אוקיי ושאלה כמו האם 2000 ש"ח מספיקים לטלוויזיית 42'' ? או שאין לי טעם לכוון לגודל הזה בתקציב הנ"לoferlaor כתב:קראת את המאמרים באתר? שאלות כמו מה זה 120הרץ ומה ההבדלים בין הטכנולוגיות זה בדיוק מסוג השאלות שהמאמרים יעזרו לך בהן....
http://goo.gl/wy6efN - טלוויזיה מצויינת לתקציב ותנאי התאורה שלך. קח בחשבון שהיא קצת קטנה למרחק שציינת אבל אין דגם גדול יותר באיזור ה 2000 ש"ח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השאלות שלך כלליות מאוד. ברור שאפשר לקנות מסך ב 2000₪. האם זה יספק אותך זו לא שאלה שנוכל לתת לך תשובה. מסכים זולים לרוב סובלים מתופעות לוואי כמו פאנל פחות טוב (קונטרסט נמוך) ומעבד תמונה חלש.
אם זה. תקציב אז זה התקציב.
השאלה היא מה התוכן שאתה צופה בו? מה שעות הצפיה שלך ומה מרחק הצפיה? מה המקסימום תקציב שתפנה לטובת המסך?
אם זה. תקציב אז זה התקציב.
השאלה היא מה התוכן שאתה צופה בו? מה שעות הצפיה שלך ומה מרחק הצפיה? מה המקסימום תקציב שתפנה לטובת המסך?