למרבה הצער, ה- Harmony 700 שלי הולכים בדרך כל שלט: יש שני כפתורים שלא מגיבים בכלל ועוד אחד שמצריך לחיצה חזקה כדי שהוא יגיב. יצרתי קשר עם התמיכה של לוגיטק והם לא יכולים לעזור (תקופת האחריות הסתיימה מזמן).
כנרה מדובר בבעיית מגעים, ז"א אחת משתיים (ואולי שניהם):
1. לכלוך/שומן נכנס פנימה וחוסם מגע.
2. התבלה לגמרי החומר המוליך בתחתית של הגומי בכפתורים הבעייתים.
לפרק את השלט - נראה לי שעם זה אני אצליך להתמודד. יש הרבה דוגמאות עם שלטים של לוגיטק (לא עם הדגם שיש לי, למרבה הצער). הבעיה שלי היא עם איזה חומרים לעבוד כדי לנקות את ה- PCB ולחדש את החומר המוליך. יש המון "ערכות" תיקון ב- ebay וכל מיני חומרים כמו דבק/צבע מוליך.
יש למישהוא ניסיון עם תיקון כזה? או ניסיון עם רכיבים אלקטרוניים ויכולים להמליץ?
תיקון עצמי של שלט Logitech Harmony
-
שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- guyyug
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
ניקוי אפשר עם איזופרופנול אם תמצא. אצלי זה לא עזר בכלל לכפתורים הדפוקים ב- Harmony one
אם הפרוק דומה ל- ONE תכין כמה שעות והרבה סבלנות זה לא פשוט כלכך ותזהר על המסך אומנם הוא לא מסך מגע ואין את הסכנה שתתלוש את הדיגיטיזר אבל העסק עדין.
בגלל שזהו שלט "איכותי" הכפתור עצמו לוחץ על כיפת מתכת שהמגען יושב מתחתיה כך שאני לא בטוח שניקוי או קיט שחזור המוליכות יכול בכלל לעזור
http://brogers.napalm.net/images/harmonyremote1.jpg
צריך לבדוק את זה קודם
אם הפרוק דומה ל- ONE תכין כמה שעות והרבה סבלנות זה לא פשוט כלכך ותזהר על המסך אומנם הוא לא מסך מגע ואין את הסכנה שתתלוש את הדיגיטיזר אבל העסק עדין.
בגלל שזהו שלט "איכותי" הכפתור עצמו לוחץ על כיפת מתכת שהמגען יושב מתחתיה כך שאני לא בטוח שניקוי או קיט שחזור המוליכות יכול בכלל לעזור
http://brogers.napalm.net/images/harmonyremote1.jpg
צריך לבדוק את זה קודם
גיא
-
שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
למרבה הצער לא מצאתי סרטונים של אנשים שמפרקים את ה- 700. ממה שראיתי בדגמים אחרים, מלבד הברגים שבאזור של הבטריות יש עוד כמה שמוחבאים מתחת לחלק מודבק בצג הקידמי.
הדבר שהכי קרוב ל- how to שמצאתי עד כה נמצא פה ופה.
השלט הדפוק שלי הוא ה- 700 השני שלי. היו כפתורים דפוקים בראשון ולוגיטק שלחו לי חדש. עכשיו שיש תקלה בחדש כנראה אני אאלץ לתקן אותו בעצמי. לפחות יש לי חלפים.
מכיוון שזה לא טריביאלי, אני אחכה עם זה עד שהמצב יהיה בלתי נסבל.
הדבר שהכי קרוב ל- how to שמצאתי עד כה נמצא פה ופה.
השלט הדפוק שלי הוא ה- 700 השני שלי. היו כפתורים דפוקים בראשון ולוגיטק שלחו לי חדש. עכשיו שיש תקלה בחדש כנראה אני אאלץ לתקן אותו בעצמי. לפחות יש לי חלפים.
מכיוון שזה לא טריביאלי, אני אחכה עם זה עד שהמצב יהיה בלתי נסבל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
ספרי ניקוי מגעים עשוי לסדר את הבעייה, רק לא סתם לרסס לתוך השלט , אלא לפרק אותו ולרסס נקודתית איפה שיש בעייה במגעים.
- roykesi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
כנראה מחלה של ההרמוני. גם לי היה שלט של הרמוני (לא זוכר כבר איזו סדרה) וסבלתי בדיוק מאותה הבעיה. מובן שזה קרה אחרי תקופת האחריות (אני מניח שהם בוחרים ברכיבים שהMTBF שלהם הוא כזה שמעל תקופת האחריות...).
ניסיתי לסדר לבד, היה קשה מאד להגיע למגעים. ניקיתי פה ושם. עזר קצת והבעיה חזרה. בסוף התייאשתי.
כנראה מחלה של כל ההרמוני...
ניסיתי לסדר לבד, היה קשה מאד להגיע למגעים. ניקיתי פה ושם. עזר קצת והבעיה חזרה. בסוף התייאשתי.
כנראה מחלה של כל ההרמוני...