חנות מתמחה למקרנים באיזור הצפון?
אז פשוט תערוך את הכותרת שלך - מחפש מתקין ולא מחפש חנות.omerpr כתב:מן הסתם הכוונה לשלם על התקנה.. לא עלה על דעתי לקבל אותה סתם ככה חינם.
ואם אפשר להזמין מאמזון (כמו שהרבה אנשים עושים פה) אז למה לא?
השירות שאני מחפש זה לא קניה, אלא התקנה....
יש פה איזה חבר שקוראים לו יבגני שכולם ממליצים עליו, הכינוי שלו jexy. נסה לברר איתו.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מה ההתלהמות ומה לא בסדר בכותרת ?
אף אחד לא ביקש לקבל שירותים בחינם.
לכל חנות מתמחה יש מתקינים מטעמה או כאלה שעובדים איתה ולאף אחד עוד לא התקינו מקרן ומסך בחינם רק כי הם קנו את המוצרים דרך החנות עצמה.
יותר מזה, את המקרן האחרון שלי רכשתי מחנות מתמחה בארץ והם גם עשו את ההתקנה, שעלתה סכום לא מבוטל ואין לראות קשר בין שני הדברים שכן האחד מוצר והשני הוא עבודה המבוצעת על ידי המתקין ולו כמובן יש לשלם.
זאת ועוד, מסך ההקרנה הקבוע, שגם הוא הותקן מ-א' ועד ת' על ידי המתקין של אותה חנות, נרכש בחו"ל, וזה היה ידוע לחנות לפני שהועבר אליה שקל בודד, וזה כמובן לא היווה בעיה.
לסיכום, שכל חנות תחליט למי היא מעוניינת להתקין ולמי לא, אבל בפירוש אין מקום לתגובה כזו מתלהמת על שאלה לגיטמית לחלוטין.
אף אחד לא ביקש לקבל שירותים בחינם.
לכל חנות מתמחה יש מתקינים מטעמה או כאלה שעובדים איתה ולאף אחד עוד לא התקינו מקרן ומסך בחינם רק כי הם קנו את המוצרים דרך החנות עצמה.
יותר מזה, את המקרן האחרון שלי רכשתי מחנות מתמחה בארץ והם גם עשו את ההתקנה, שעלתה סכום לא מבוטל ואין לראות קשר בין שני הדברים שכן האחד מוצר והשני הוא עבודה המבוצעת על ידי המתקין ולו כמובן יש לשלם.
זאת ועוד, מסך ההקרנה הקבוע, שגם הוא הותקן מ-א' ועד ת' על ידי המתקין של אותה חנות, נרכש בחו"ל, וזה היה ידוע לחנות לפני שהועבר אליה שקל בודד, וזה כמובן לא היווה בעיה.
לסיכום, שכל חנות תחליט למי היא מעוניינת להתקין ולמי לא, אבל בפירוש אין מקום לתגובה כזו מתלהמת על שאלה לגיטמית לחלוטין.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אין קשר לתמחור של חנות / יבואן /יצרן.
פותח השירשור רשם בפירוש שהוא מחפש שהוא יכול לראות בה מקרנים ולהתייעץ עם המוכרים.
אם מלכתחילה היה אומר שהוא רוצה לקנות באינטרנט ומחפש חנות שמבצעת התקנות זה היה נשמע לגיטימי.
פותח השירשור רשם בפירוש שהוא מחפש שהוא יכול לראות בה מקרנים ולהתייעץ עם המוכרים.
אם מלכתחילה היה אומר שהוא רוצה לקנות באינטרנט ומחפש חנות שמבצעת התקנות זה היה נשמע לגיטימי.
שחר
אני מציע לך לקרוא שוב את ההודעה שלי, כנראה לא השקעת יותר משניה לרפרף עליה כתבתי בפירוש שאני רוצה לקנות דרך האינטרנטspacedude כתב:אין קשר לתמחור של חנות / יבואן /יצרן.
אם מלכתחילה היה אומר שהוא רוצה לקנות באינטרנט ומחפש חנות שמבצעת התקנות זה היה נשמע לגיטימי....
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
קראתי.
מהמשפט המודגש ניתן להבין שאתה מחפש חנות שבה תוכל לצפות במקרנים ולהתייעץ ובפועל להזמין (כפי שרשמת) מאמזון.omerpr כתב:שלום,
אני חושב על קניית מקרן (Optoma HD131Xe דרך אמאזון) ומסך גלילה חשמלי.
אתם מכירים איזו חנות באיזור הקריות והסביבה שאפשר לראות שם מקנרנים וגם מייעצים ומתקינים מקרנים?...
שחר